- 16 Mart 2011
- 155
- 6
- 318
selam kızlar :)
yazamasam da takipteyim sizi. ameliyat olmus arkadaslarım hepinizi kutluyorum. bende ayın 1inden itibaren 10 gün izine ayrılıyorum :) sanırım önümüzdeki hafta giidp muayene olup ameliyat için gün alıcam. doktor için kararımı verdim. bi de bugun kendime cok güzel bi etek aldım :) herkese sevgiler
Arkadaşlar..hepinize geçmiş olsun..inşallah hepiniz de istediğiniz gibi bacaklarla mutlu olursunuz...aslında önemli olan bu kararı verebilmiş ve hayırlsıyla atlatmış
olmanızdır....
.tekbenmiyim...canım adını yanlış yazmışım değiştiremedim...özür dilerim.
iyi dileğin için çook tşkr ederim canım:)darısı tüm isteyenlere inş:)
Merhaba TEKBENMİYİM. Doktor dün kontrole geldi hastaneye. Bacağıma baktıktan sonra çıktım hastaneden. Bana 1 ay hatta 2 ay sonra bile gelebilirsin kontrole dedi. Hemen 1 hafta sonra gel dese gelemicektim zaten, zor olacaktı benim için tekrar İstanbul'a gelmek. Şöyle güzel bir bahar havasında giderim kontrole inşallah :) Bu arada senin o dantelli korseden giydirmişler bana da ameliyattan sonra. 1-2 gün sonra varis çorabını giymeye başlıcam. Korse beni sıkmadı Allahtan. Bakalım varis çorabı nasıl olacak. Umarım şimdi daha rahat yürüyorsundur TEKBENMİYİM. Hepimize geçmiş olsun...
merhaba kızlar uzun zamandır girememiştim nasılsınız......?
iyiyim teşk ederim..)) sizler nasılsınız sizleri çok merak ettim... yeni ameliyat olan arkadaşlarıda... netim yoktu canım evde ama baglattım artık burdayım...))
ZEYNEPROJEN ; sizdeki ağrı, acı durumu nedir? Fotoğraf eklemeyi düşünüyormusun?
samimi,indimi bacakların canım.dün hem üldüm hem üzüldüm sana.kendini super gırl sandın heralde:)canım senin silikonlarının çıktığı kutuyu verdimi doktorun,hiç inceledinmi?bloome vermişti doktoru.FDA onaylı değilmi silikonların.
Şimdi muayeneye gideceğin doktora sorabilirmisin..bu silikonun bileklere kadar ineni yok mu..yada bileklerede slikon olmuyor mu.
.
serpil..sen bir doktora muayene olmuştun ama onu tercih etmiyecektin değil mi?
o doktor slikonmu yapıcaktı..fotona baktım..bacakların zayıf görünüyor..fiziksel olarak ta zayıfmısın...slikon yapılırsa bileklerine yağmı koyacak...yağlar eridiğinde ne olacak diye sordun mu doktora.
Şimdi muayeneye gideceğin doktora sorabilirmisin..bu silikonun bileklere kadar ineni yok mu..yada bileklerede slikon olmuyor mu.
.
Merhaba Tekbenmiyim ilk öncelikle geçmiş olsun.Fotografınıza baktım yalnız bu sanırım ilk ameliyat sonrası görüntüleri yani slikon takılmadan önceki görüntüler.Bacaklarınız yağ enjeksiyonu ile de gayet düzgün olmuş gördüğüm bacak diz içi kaslarınız fazlasıyla var bunun üzerine slikon nereye yapıldı merak ettim.Bir de ameliyatı hangi doktorun yaptığını özel mesaj atabilir misiniz? Önceden yazıyorduk ama şimdi yasaklanmış galiba anlamadım.Ben geçen yıl nisan ayında yağ enjeksiyonu olmuştum Bacağımın %60 kısmı kırmızıya dönük patlıcan moru olmuştu ve bu 2 ay sürdü daha sonra yavaş yavaş kaybolmaya başladılar ama yağın enjekte edildiği yerin tamamı hala mor..Sizde böylebir sorun olmadı mı?Ben şuan keşke slikon taktırsaydım diyorum maliyet,zaman kaybı ve iyi sonuç açısından ama ağrıyı geçsemde morarma kısmını geçemiyorum 1 yıl dolacak hala mor slikonda bu morarma ne derecede oluyor?Birde yağ enjekte edilen yeri dışarıya karşı sakınıyorum mesela diğer bölgelere rahatlıkla sert bir şekilde hiç tereddütsüz vurabilsemde yağ enjekte edilen yere bunu yapamıyorum.Slikon bu yüzden düşündürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?