Canım bu linke gir...istediğin kadar mesaj yaz...çabucak doldurursun 100 adeti.
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti-f308/
.
.
hemen giriyorummm:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.
.
ameliyat olan arkadaşlar, ben daha önce reimlerimi koymyştum gördünüz,benim dizlerim de birleşmiyordu ,şimdi diz içlerinden de yağ alırsabacak daha düzgün duracak ama bacaklarım birbirinden daha da ayırık duracak,pantolanla çirkin oluyor dedi bazı arkadaşlar, ben diz içlerine dokundurmayayım değil mi,lütfen cevap verinnnn ,ameliyat günüö çok yaklaştı
.
.
ayyy keypad allah senden razı olsun ya :)) eklermisin beni sana istek yaptım
Ekledim kaas.
Yalnız resimleri görebilmen için..bakmak istediğin kişininde eklemesi gerek.Sen isteğini gönder...siteye girdiğinde onaylar.
.
Canım gafebesinin eski halini görmedik...sanırım doktordan alınca koyacaktı (yanlış hatırlamıyorsam)
Operasyonu Ankarada oldu..
.
PALMADORO son 1 hafta siteye hiç giremedim malesef. Tatil sonrası işlerim yoğun bir şekilde başladı yine. Girmeyeli çok sayfa birikmiş, çok şey yazılmış. 1253. sayfadayım ve daha okumam gereken 16 sayfa var sanırım. Bana seslendiğini görüp yazıyorum hemen :)
16 sayfayı da okumadan yazmak istemiyordum ama hazır başlamışım, bacağımdan da bahsedeyim biraz: Yağ enjeksiyonu yaptıralı tam 30 gün oldu. Albümüme bir fotoğraf eklemiştim ama şu an ondan eser yok diyebilirim. Bacağımdaki şişlikler inince yine zayıf kaldı biraz bacaklarım. Şişliklerden bacak aralarım birleşiyordu, şimdi biraz açıklık var yine. 1 ay dolduğu için yarın bir fotoğraf çekip eklicem inşallah. Şişlik inince nasıl görünüyor, sizler de bir bakın istiyorum.
Bu arada foruma girmeyeli kimler ameliyat oldu, neler gelişti bilmiyorum, ameliyat olan varsa geçmiş olsun arkadaşlar..
Mesela KAFAYIYEMİŞDÜŞLER ameliyat oldu mu merak ediyorum... 16 sayfayı da okumam gerekecek...
rica ederim:)samimi bana özelden yazdığın mesaj için teşekkürler ben henüz 100 mesajı doldurmadığım için özel mesaj çekemiyorum:)) senin fotoğrafların varmı
ben gittiğimde direk silikon için görüştüm çünkü eridimi ericekmi diye düşünmek istemedim.doktor konusuna kişisel güvene bağlı senin içine sinmediyse iyice araştır ama ben çok memnun kaldım.samimi ben senin doktoruna gittim muayene oldum silikon dedi bana çok güzel anlattı ama ben yağ enjeksiyonu olsam daha iyi diyorum tabi bu benim dememle olmuyor
birde çok iyi bir doktor ama bacak konusunda çok az ameliyatı var diye duydum o beni düşündürdü?
samimi sen ne zaman ameliyat oldun memnunmusun geçmişi okumadım yazılarını sen daha iyi biliyorsun herkezi şimdiye kadar en memnun kim? var doktorundan
insallah daha fazla inmez.. seninkiler gayet iyi gorunuyolardi cunkufotonu bekliyorum..benimkiler bile basladi sanki inmeye yarin 10 gun olacak daha ki dizlerimde cok sis varken durum boyle...
KIZLARRRRR kocaman kocaman fotoğraflar ekledim 4 tane. Herşeyi net görün diye :) Daha 29. günümdeyim ama ben 1 aylık diye takdim ediyorum size fotoğrafları. Dobra dobra yorumlarınızı bekliyorum, iyiyse iyi, kötüyse kötü... :)
keşke çok samimi söylüyorum , şu anki hali ilk halinden kat kat güzel , ben çok beğendim ve yeniden cesaretlendim
moralim düzeldi valla
nazar değmesin![]()
eski halinin resmi var mı peki? benimki de bu kadar güzel olur mu diye karşılaştırıcam
keske gercekten cok guzel. kesinlikle etek giyebilirsin gonul rahatligiyla. senin baldir disindan alinmismiydi? yani incelme yapildi mi? cunku disa dogru kavis yok. benimkinden almadi dr
resimler harika görünüyor.çok beğendim gönül rahatlığıyla istediğin gibi giyinebilirsin artık:)