Bacak dolgusu yaptıran var mı?

KIZLAR ben doktor isimlerinin son 2-3 sayfadır açıkca yazılmasından rahatsız oldum. Yeni gelen arkadaşlar için söyleyeyim; benden önceki arkadaşlar bu forumda doktor ismi yazılmaması kararını almışlardı. Sizden ricam, ben de dahil olmak üzere, hepimiz bu karara uyalım. Doktor isimlerini açıkça reklam yapmayalım. Özel mesajdan sorup öğrenelim. Herkese sağlıklı ve mutlu günler...

ARZUXX seni de merak ediyorum. İnşallah kolay bir ameliyat geçirmişsindir. Acil şifalar diliyorum, en kısa zamanda iyileşip ayaklanman dileğiyle... :)

KIZLAR ben doktor isimlerinin son 2-3 sayfadır açıkca yazılmasından rahatsız oldum. Yeni gelen arkadaşlar için söyleyeyim; benden önceki arkadaşlar bu forumda doktor ismi yazılmaması kararını almışlardı. Sizden ricam, ben de dahil olmak üzere, hepimiz bu karara uyalım. Doktor isimlerini açıkça reklam yapmayalım. Özel mesajdan sorup öğrenelim. Herkese sağlıklı ve mutlu günler...

Pardon aslında okudum eski yazılanları ama gözden kaçırmışım.

arkadaşlar merhaba ben 6 aralıkta bacak dolgusu ameliyatı olmuştum hatırlayanlar vardır yağ transferi yapılmıştı üzerinden yaklaşık 3 ay geçti size yardımcı olmak adına bilgi vermek istedim ilk yapıldığında ödemlerim vardı daha şiş ve şekli daha iyiydi şuan ödem falan kalmadı tabi bu sürede ama eski halimden çok çok iyi durumda bacaklarım çok şükür yaptırdığım için hiçbi pişmanlığım yok merak edenler vardır aramızda mutlaka. sürekli tayt ya da mini elbiseler dar pantolanlar giyiyorum dışarı çıkarken hatta arkdaşlarım da dior nie hiç elbise giymedin çok yakışıyormuş diye. ben ameliyat olurken hiç korkmadım çıkınca da korkmadım ne olur die ve çok şükür sonuç çok güzell. darısı hepiniizin başına tabi isteyen herkesin. hoşçakalın..

Arkadaşlar yazın eylül ayında eltimin sünneti var allah kısmet edermi acaba o zamana kadar güzel bacaklarımın olmasını kısa bir elbise giymeyi çok istiyorum (tayt giymek) felan ne kadar özeniyorum böyle kişilere beni anlayabiliyosunuzdur zaten anlatmama gerek yoktur.:(((

Arkadaslar ben ozelden msj atamiyorum, doktor ismim ilk sayfalarimda vardi yani aralık başında yAzmıştım.beşinci günes ise gidebilirsiniz belki ama zorlanirsiniz da çok. Cunku ağrı oluyor, yürüyüş tam duzelmemis oluyor masa başı bi işse daha rahat olabilirsiniz. Yağ alınan yerler de ağrı yapıyor epey hatta benim bel agrim bacak agrimdan uzun sürdü
Umarim siz de sonuçtan memnun kalırsınız. Kolay bi karar ve operasyon degil ama sonuc guzel olunca degiyor..

arkadaşlar merhaba ben 6 aralıkta bacak dolgusu ameliyatı olmuştum hatırlayanlar vardır yağ transferi yapılmıştı üzerinden yaklaşık 3 ay geçti size yardımcı olmak adına bilgi vermek istedim ilk yapıldığında ödemlerim vardı daha şiş ve şekli daha iyiydi şuan ödem falan kalmadı tabi bu sürede ama eski halimden çok çok iyi durumda bacaklarım çok şükür yaptırdığım için hiçbi pişmanlığım yok merak edenler vardır aramızda mutlaka. sürekli tayt ya da mini elbiseler dar pantolanlar giyiyorum dışarı çıkarken hatta arkdaşlarım da dior nie hiç elbise giymedin çok yakışıyormuş diye. ben ameliyat olurken hiç korkmadım çıkınca da korkmadım ne olur die ve çok şükür sonuç çok güzell. darısı hepiniizin başına tabi isteyen herkesin. hoşçakalın..

canım benim ya içime su serptin şimdi peki ben gideyim 10 aylık bebeğim var izmirdeyim yaptırayım yaptırmasına ama nasıl olcak düğün yaza benim bu ay mart ayı olmam lazım önümüz yaz olamam seneye kışa kalsa düğün bitiyor :)) yani anlayacağın nasıl olucak izmirde güvenemedim doktor yok herkez aynı dr gidiyo bu sitede sonuçlar güzel allahım bana yardım et diyorum başkada birşey diyemiyorum.

Canım..İzmirde yaptıran da oldu son zamanda..ama kimlerdi ben karıştırdım rumuzları...

Onlarda çok memnundu ve kolay geçirdiler.

Sadece çocuğunun küçük olması zorlar...ama İzmirde ailen varsa bu sorunun da olmaz.

.

arkadaşlar dün muayene mi oldum ve ilk aıdmımı atmış oldum çok şükür....silikon düşünmediğimi söledim doktor da zaten gerek olmadığını superdry tekniğin yeterli olacağını söledi...9 mart için randevu aldım bu arada 8 mart doğum günüm :)))...9 mart saat 14:00 operasyon tarihim...korkacak bişey olmadığını bi kere dikişsiz kansız bıcaksız bir operasyon olduğunu söyledi...yapılacak işlem biraz fazla bende kafayıyemişdüşler biraz kendine yapılacak işlemlerden bahsetmişti hemen hemen aynı şeyler ama ücreti bana biraz falz çıkardı grup fln dedim ama hangi gruptasın ismini veren oldu mu fln gibi şeyler söledi..bende nickler kullanıyoruz isimleri bilmiyoruz dedim..sonra bakalım gruptan kaç kişi daha gelecek ona göre bişeyler yapılır dedi :S üzüldüm aslında bende size sölenen fiyat hayaliyle gitmiştim kızlar bundan sonra doktora gidenler olursa adımızı da verelim bari biz bi grubuz die :))) benim adımıda unutmayın lütfen....dokularımın çok sert olduğunu söledi çok sıkı bi vücudun var buda iyi bi durum dedi operasyon için...dalgalanmaların çöküntülerin sebebide varis yada destekleyici çorabın yanlış kullanılmasından kaynaklandığını söeldi..bir diş operasyonunda bile risk var dolgu yaptırsanız düşüyor en basitinden dedi..ikna oldum ben çıkınca hemen asistanından günü aldım ama inşlh bu enerjimi kaybetmem de olur kurtulurum...4 yada 4,5 saat sürer dedi 1 gece hastanede kalman gerekiyor dedi...bende gizli yaptıracağım için kalmadan olmaz mı dedim o zmn operasyondan sonra karar veririrz dedi...arzuxx operasyonu saat 4 te olduğu için oralarda değildir die düşündüm benm randevum sabahtı ama çok isterdim görmeyi...inşlh herşey yolunda gitmiştir...

arkadaşlar dün muayene mi oldum ve ilk aıdmımı atmış oldum çok şükür....silikon düşünmediğimi söledim doktor da zaten gerek olmadığını superdry tekniğin yeterli olacağını söledi...9 mart için randevu aldım bu arada 8 mart doğum günüm :)))...9 mart saat 14:00 operasyon tarihim...korkacak bişey olmadığını bi kere dikişsiz kansız bıcaksız bir operasyon olduğunu söyledi...yapılacak işlem biraz fazla bende kafayıyemişdüşler biraz kendine yapılacak işlemlerden bahsetmişti hemen hemen aynı şeyler ama ücreti bana biraz falz çıkardı grup fln dedim ama hangi gruptasın ismini veren oldu mu fln gibi şeyler söledi..bende nickler kullanıyoruz isimleri bilmiyoruz dedim..sonra bakalım gruptan kaç kişi daha gelecek ona göre bişeyler yapılır dedi :S üzüldüm aslında bende size sölenen fiyat hayaliyle gitmiştim kızlar bundan sonra doktora gidenler olursa adımızı da verelim bari biz bi grubuz die :))) benim adımıda unutmayın lütfen....dokularımın çok sert olduğunu söledi çok sıkı bi vücudun var buda iyi bi durum dedi operasyon için...dalgalanmaların çöküntülerin sebebide varis yada destekleyici çorabın yanlış kullanılmasından kaynaklandığını söeldi..bir diş operasyonunda bile risk var dolgu yaptırsanız düşüyor en basitinden dedi..ikna oldum ben çıkınca hemen asistanından günü aldım ama inşlh bu enerjimi kaybetmem de olur kurtulurum...4 yada 4,5 saat sürer dedi 1 gece hastanede kalman gerekiyor dedi...bende gizli yaptıracağım için kalmadan olmaz mı dedim o zmn operasyondan sonra karar veririrz dedi...arzuxx operasyonu saat 4 te olduğu için oralarda değildir die düşündüm benm randevum sabahtı ama çok isterdim görmeyi...inşlh herşey yolunda gitmiştir...

canım biz sizi de söylemiştik ama doktor yazmadığı için unutmuştur
ben şimdi sana özelden adımızı da yazıcam, bence doktora gittiğinde şu şu arkadaşlar benim de adımı vermiş de, fiyatı indir

bu arada benden 1 gün önce ameliyat olacaksın :)

Son düzenleme:
canım biz sizi de söylemiştik ama doktor yazmadığı için unutmuştur
ben şimdi sana özelden adımızı da yazıcam, bence doktora gittiğinde şu şu arkadaşlar benim de adımı vermiş de, fiyatı indir

bu arada benden 1 gün önce ameliyat olacaksın :)

:))) senin operasyon saati kaç bende keşke cumartesine alsaydım diye düşnüyom şimdi ama olur mu bilmiyom...evet tekrar üsteleyeceğim ama grup olayını iyi vermem lazım doktora...hayırlısı olsun bakalım...

OPERASYONDAN 7 - 8 SAAT KADAR ÖNCE BİŞEY YİYİP İÇMEYİ BIRAKAMAK LAIZMMIŞ...ZATEN OPERASYON SIRASINDA UYUYOR OLACAĞIZ ÖNEMLİ OLAN KARAR VERİP AMLEİYAT MASASINA KADAR GİDEBİLMEK :s..SONRASI ZATEN OLCAK BİTCEK...İLK BAŞLARDA YÜRÜMEKTE ZORLANACAKSIN FLN DEDİ..VE YAĞLARIN ÖMÜR BOYU OLDUĞUNU SÖLEDİ..BELKİ YAĞIN YETER YETMEZ YETTİĞİ KADARINI KULLANACAĞIZ VE ŞİMDİKİ HALİNE GÖRE ÇOK ÇOK İYİ OLCAK DEDİ VE SUPERDRY TEKNİĞİYLE ENJEKTE EDİLEN YAĞLARIN ERİMEDİĞİNİ SÖLEDİ...

aklıma geldikçe yazıyorum doktorla konuştukalrımızı....şişlikler olacak dedi bi zmn sonra bu şişlikler kaybolacak o zmn daha net ortaya çıkacak dedi..zaten hemen herkese sölediği şeylerdi işte....

sen çalışıyor musun sevcan?

çalışıyorsan rapor mu alacaksın?

çalışıyorum..cuma günü operasyon olursam cuma cumartesi pazarda var dinlensem bana yeter diye düşünüyorum...zaten masabaşı çalışyom öle pek bi yorucu bi iş değil..bakacağım duruma göre belki 2 dün fln laırım..da raporu kim veriyo operasyonu yapan doktor mu? eğer öyleyse rapora ne yazıyo rahatsızlık olarak??????

Back
X