eeee ARZUXX ta ameliyat olmuştır artık saat 4 te girecekti ameliyata. darısı başımıza kızlar :))
daha çıkmamıştır, 3-4 saat sürer
herşey yolunda gitsin , mutlu olsun arzuxx
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eeee ARZUXX ta ameliyat olmuştır artık saat 4 te girecekti ameliyata. darısı başımıza kızlar :))
Canim benim ilk gün dahil nerdeyse hic agrim olmadi ve hatta aldigim agri kesiciyi hic almak zorunda kalmadim, tabiki ilk bir hafta yürümek zordu kesi yerleri aciyordu sonraki iki hafta daha rahatti ama simdi nerdeyse hic ameliyat olmamis gibiyim yag enjeksiyonu yaptirdigimda bile iki ay dizlerimin üstüne oturmakta zorlanmistim ama bu silikon ve kirk gün oldu ameliyat olali, dizlerimin üstüne oturabiliyorum cömelebiliyorum kosabiliyorum kisaca rahatim her türlü hareket yönünden ama bildiginiz gibi sekil tam istedigim gibi degil yani birde o tam olsaydi cifte kavrulmus olacakti ama artik cok üzülmüyorum gözüm biraz alisti etek giymeye cesaret edemiyorum ama strec kot giyiyorum ve hep hayal ettigim topuklu botlar ile önceden hic giyemezdim cünkü topuklular carpikligi daha cok belli ediyordu. Acele karar vermek istemiyorum ama doktorumlada konustum silikonun tam olarak oturmasini bekliyecegim en az alti ay gecsin hala kalin bulursam bir kücük boy silikonla degistirecegim önceleri silikonu cikarttirip yag enjeksiyonu yaptiririm diyordum ama artik silikona alistim ve bir daha erime riskini göze almak istemiyorum nasil olsa silikon icin bacagimda bir cep acildi silikonu degistirmek koymaktan daha kolaymis lokal anestezi altinda yarim saatlik bir islemmis tabiki gönlüm silikonun tam oturdugunda istedigim gibi olmasi ama mantigim bana otursada sekil cok degismeyecek diyor cünkü mesela KATREE nin bacaklari ilk resimlerdede sonraki resimlerdede cok bir degisiklik göstermemisti bakalim benimki nasil olacak albümümdeki resimleri kaldirip üc ay dolunca yenilerini ekleyecegim ve alti ay doluncada yine eklerim yeni resim, birlikte bakariz ne kadarlik bir degisme olacak sonra kararimi verip ona göre önümüzdeki kisa Allah izin verise bu isi hallederim....
Bu arada gafebesinin niki fikirdelisimi olmus canim arkadasim sen ne kadar aci cektin umarim en kisa zamanda iyilesirsin...
Arzuxx umarim ameliyatin iyi gecer ki ben öyle gececegini düsünüyorum Allah yardimcin olsun....
REDDİSH ben haftasonu randevu aldım doktorla görüşmem var duruma göre karar vericem. o tarafını inan hiç bilmiyorum yani umarım verilen rapor yeterli olur ki daha sonrası için de sıkıntı çıkmaz umarım. benim aklımda superdry yöntemi var ama bakalım ne olur
Bence bacakların gayet güzel. Ama birşey yaptırmayı düşünürsende bence erime derdi olmayan silikonu seç. Bende uzuuuun zamandır yaptırmayı düşünüyorum ama önce naktim yoktu, sonra vaktim yoktu ,şimdide babam hasta ona bakıyorum .3 gün yatmam yeterli olsa hiç düşünmeden hemen yaptıracağım ama uzun sürerse bütün işlerim yığılır.Ama herşeye rağmen Ahmet karacalardan en kısa zamanda rabdevu alacağım.![]()
Bence bacakların gayet güzel. Ama birşey yaptırmayı düşünürsende bence erime derdi olmayan silikonu seç. Bende uzuuuun zamandır yaptırmayı düşünüyorum ama önce naktim yoktu, sonra vaktim yoktu ,şimdide babam hasta ona bakıyorum .3 gün yatmam yeterli olsa hiç düşünmeden hemen yaptıracağım ama uzun sürerse bütün işlerim yığılır.Ama herşeye rağmen Ahmet karacalardan en kısa zamanda rabdevu alacağım.![]()
silikon yaptırırsa bacakları çok kalın olur
çünkü şu an bacakları ince değil
ben de silikon düşünüyorum ne kadara mal oluyor bilginiz var sanırım sizin?
ahmet karacalar nerde? ben de mi alsam ki randevu sizleri gördüm heyecanlandm :))) bu arada çok geçmiş olsn, Allah kolaylık versnn
OZGURDU bacaklarım sağlam ama yamuk baksana :) ayrıca doktor bile onayladı parantez bacak deformitesi olduğunu söyledi. Superdry yağ alma ve verme işinin yarayacağını söyledi ancak daha iyisini istersem buna ek olarak silikonu da önerdi. (bunlar yüzyüze görüşme ile değil mail yolu ile konuşuluyor foto göndermiştim)
REDDİSH ayrıca yaz dönemi istemiyorum çünkü varis çorabı çok zor kullanılıyormuş sıkıyormuş yazın tahriş olayı daha çok olur diye bi inancım var nedenseee... :)
sizler istanblda mısnz? bn de gidip muayene olmalıym bakalm purplecitye ne diyecek doktor =)