hayatım ben rahattım ama görünüşe göre bana konulan yağın 2 katından fazlası konulmuş sana seninki ondan biraz daha baskı yapıyordur sana canım
hayatım ben rahattım ama görünüşe göre bana konulan yağın 2 katından fazlası konulmuş sana seninki ondan biraz daha baskı yapıyordur sana canım
:)) benim de boyum 160 kilom 54 benden ne kadar yağ çıkar acaba :) oldukça yağlı bir göbüş var gerçi ben de ona güveniyorum
banada toplam 430 cc konmuştu ilk gün avm ye bile gittim sewindirik olup ilk 3 denemem başarısız olmyştu 4 saat sonra kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyor Allahım inananmıyorum başardım sonunda diyip 3 saat şuursuzca avm de gezebilecek kıvamdaydım :)
işe nasıl gidicem
tekbenmiyim gecmis olsun. yatar vaziyette bacak daha kalin gozukuyo ayrica emin ol gun gectikce incelecektecrubeyle sabittir.
ben de dr ye gittim bugun masaj aletine girmeme gerek kalmamis. dizimdeki sisligin yag kacmasindan oldugunu soyledi cunku 1 ay dolmasina ragmen sislik inmedi. hafif bi narkoz verip enjektorle yagi cekti. o kisimlar cok yok aklimda sarhos gibi oldum sanirimbu yuzden dizim sargili yine umarim sis iner. 2 hafta daha varis corabi giyicem ama kulotlu olanindan degil rahat olanindan fotolari aldim ama ben yukleyemiyorum esim de yuklemez artik. nasil olacak
işe nasıl gidicem
çok şükür bittiyse masaj sıkıntında ne çok aksilik çıktıinş. bu sonuncudur ve hepsi çok daha güzel olması için yaşadığın sıkıntılardır ve hepsine değer bence etekiçinde cesur ol walla ben elbise giymekten bi hal oluyorum çok şükür :) ama bacağımdakimorluklar geçmediği için koyu renk çoraplar tercih ediyorum ama çokkkk şükür bu günlere erimedi mi ewet eridi biraz ama çok şükür daha fazla erimezse ben bu halinede razıyım ...
Canım geçmiş olsun...geçti gitti bile..Kafayı şimdiden işe takma! :))
Yarın olsun bi hele...sen,şuandaki durumuna göre böyle düşünüyorsun...daha kaç gün var...3 gün sonrasını
bugünden bilemezsin...üstelik slikon da değil...inşallah bu geceyi atlatınca herşey yolunu bulacak.
..
KYD çok geçmiş olsun arkadaşım biran önce iyileşmen dileğimle arkadaşlar fotoğrafları koymuştum şimdi baktım silinmiş kendi kendine anlamadım belki bir yerde yanlış yapmış olabiliri tekrar yükledim bakın öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.
benimki de biraz erir umarım
Allahım yaa...herkes erimesin diye dua eder...
Zaten eriyecek...bunu sende biliyorsun...üstelik te şiş şuanda...belki sende aynı duayı yapabilirsin hatta....
Bacakların çok çok çok güzel görünüyor...sütun maaşallah...valla Allahın gücüne gider sonra...erise erise diyip durma sakın! :))
.
kızlaaaaaarrr
güzel dilekleriniz için çok teşekkürler
bildiğiniz gibi ben çok korkuyordum
dün gece sürekli terledim, sürekli uyandım
sabah da hastaneye geldiğimde ağladım
dokuza doğru ameliyata girdim, 12de çıktım
boğazım hariç iyiyim , anestezi borusunu nasıl soktularsa artık boğazım felaket acıyor
bacaklarım bile o kadar acımıyor yani o derece
ameliyattan 2.5 saat sonra tuvalet için kalktım sadece, ayaklarımı yerden kaldırmadan yürüdüm :))
hemşireler ördek getirdiler tuvalet için, ona yapamadım patlayacaktım, kalkamazsın diyolar hemşireler de
kalkmak zorundayım dedim, kalktım valla
bacaklarım da biraz kalın gibi geldi bana , umarım şişliktendir :)
kafayıyemişdüşler amelitay olsn harika çok geçmiş olsn darısı hayırlısıyla bizlerin başına inşallah
kafayıyemişdüşler amelitay olsn harika çok geçmiş olsn darısı hayırlısıyla bizlerin başına inşallah
teşekkürler canım, sağol
bakalım yarın nasıl olucam[/QUOTE
ve resmini gördüm gördüğüm kadarıyla sonuç harika maşallah dahada iyi olur inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?