arzux bajim sana kac cc koyuldu? benim bacaklar inceldi ama ablam etek giyebilirsin dio ben emin deilim. sanirim cok hirpalandi ondan :26:
serpill kilo al canimcim. az da olsa bacaklarin da nasiplenir. benim kilo vermem gerek aksine. bendekiler de gider iice
bana 190ar cc yağ konulmuş
süper ya, bana doktor ameliyattan önce baktığında toplam ancak 180 cc yağın ancak çıkar demiştiseninkinin yarısndan da az düşün,
kafayıyemişdüşler çok geçmiş olsun arkadaşım.bak haftalarca stres yaptın ama sonunda bitiverdi:)Allah bundan sonrasında yardımcın olsun.biran önce ayağa kalkar ve işine dönersin inşaallah.herşey gönlünce olsun canım.
bana da öyle demişti ama ben benim çok yağım var demiştim, çok yok demişti, ama varmış
üstelik benim boyum 1.62, kilom da 48 :)))
nasıl oluyor bunu anlamıyorum , çok hareketli biri olduğum içn benim yağ değil hep kas vücudumdakiler galiba
KEŞKE yaaaaa bacakların gerçekten çok estetik oldu :) senin yerinde olsam etek, tayt, elbise... :))) hep giyerdim. Alıştın mı artık? Tam olarak ne kadar zaman geçti ameliyatının üstünden? Artık diz çökebiliyor musun? Yürüme, koşma tempon nasıl? (Maşallah demeyi unutmayalım)
:)) benim de boyum 160 kilom 54 benden ne kadar yağ çıkar acaba :) oldukça yağlı bir göbüş var gerçi ben de ona güveniyorum[benim de bayağı göbeğim var diyordum ama içi yağ değil kas veya et doluymuş, dr görünce anlar herhalde boy ve kloyla değil o zaman
keşke sen eminmisin bacaklarının önceden yamuk olduğuna,hiç sanmıyorum ben, sadece yağ enjektesiyle yamuk bacak bu kadar düzelmez..bence sen küçücük bir kavise yağ doldurtmuşsun o kadar.hani önceki hallerini gösterecektin bize, burada herkes sorunsuz bacağına yağ koydurup bu kadar güzel sonuçları görüyor ,bizlerde sizinki önceden kendi bacağımız gibi yamuk gibidir zannedip operasyon yaptırıyoruz sonrası HÜSRAN..canım benim lütfen bir an önce önceki halini de koyda bizde yağ mı silikon mu karar verelim..ayrıca bacakların muhteşem..aynı tekbenmiyim in ki gibi..
KEŞKE; doktora gidip eski halinin fotoğrafını aldın mı? İnsan senin bacaklarının yamuk olduğuna inanamıyor...
kızlar siz ilk gün yürüyebiliyor muydunuz,
ben ayakta duramıyorum.
enjekte edilen yağlar bacağınıza baskı yapıyor muydu?
KEŞKE çok sevindim senin adına en çok korktuğum şey narkoz daha sonra da çömelip koşamamak :) inşallah biz de atlatırız güzelce.. bu yaz hepimiz için bambaşka güzellikler olur umarım.. :)
ARZUXX gördü doktor beni. yağın yetmez demedi ama 2.si de gerekebilir demeketen geri durmadı. buna hazır ol dedi. bakalım ne olacak.
kızlar siz ilk gün yürüyebiliyor muydunuz,
ben ayakta duramıyorum.
enjekte edilen yağlar bacağınıza baskı yapıyor muydu?
teşekkür ederim saddy, bi de ayağa kalkabilsem
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER öncelikle geçmiş olsun. Atlatmış olmana çok sevindim. İlk gün tuvalete gitmek için yürüdüm. Ama gıdım gıdım ilerleyebildim. Hatta ilk ayağa kalktığımda bacağım kanamıştı. Yağ alınan yerler sızlıyordu. Hiç mi ayağa kalkamadın sen yoksa uzun süre mi kalamamaktan bahsediyorsun? Enjekte edilen yağlar baskı mı yapıyordu, yoksa şişlikten mi baskı hissediyordum hatırlayamıyorum canım ama bir baskı vardı tabi. Şaka maka 50 gün olmuş. İnşallah senin de hemencecik geçecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?