bu gün dr's kaas arkadaşımda geldi orda tanıştık kendisiyle:) o da gün aldı ameliyat için bakalım hayırlısı:))
kafayıyemişdüşler yürümen günden güne düzeliyo maşallah
umarım işte de sorun yaşamazsn
en yakın zamnanda _koyarmısn bilmem ama_ ben fotolarını bekliyorum
merhaba arkadaşlar,ben de birkaç ay önce sütyenin sünger kısmını kestim,coton külotlu çorabımı giydim, çorabın iç kısmına ,bacağımın dolgun olmasını istediğim yere ,süngeri koyup,dıştan diktim.üzerine siyah tayt,üzerinede pentinin kesik desenli siyah normal kalınlıkta çorabını giydim.evet dışardan belli olmadı ama ben bildiğim için o sünger belli gibi geldi bana.veee hızımı alamadım,çarşıya çıkıp mini elbiseler denedim.kabinden her çıktığımda mağazadaki müşterilerde dahil çok yakıştığını söyledi.valla bi güven geldi sormayın.giyindim tekrar evde ,eşim-bak ne kadar güzel bacakların var,sorunu sen kendin yaratıyorsun demez mi?-yani kimse anlamadı.mayısta eczacılar gecesi var,bakarsınız ameliyatsız,kendi üretim çorabımla ve mini elbiseyle katılırım.tabi hep siyah çorap giymek kaydıyla.bu arada pentiye de mail atmıştım böyle bir çorap üretin diye ,kaç sene önce ama zor heralde.ha birde çarşıya gittiğimde unutuyorumda,şimdi şu bedene yapışan silikon sütyen,hani askısı,arkası falan yok.kapak gibi,2 çift. sadece yapıştırıyorsun.onu deneyecegim inşallah....
varis çorabı şişmemek için mi sadece
yoksa yağlar tutsun diye mi ki
ve kızlar geçen yıl çok inat ettim kısa elbise giyicem diye..aldım 3-4 adet ama mini değil dizde...ben 29 yaşımdayım ve geçen yıl keşfettim bacaklarımı düzgün kullanarak yürümeyi bacaklarım düz duruyor ve hiç çarpık durmuyor kimse anlamıyor...bir süre giydim..şimdide ara ara giyiyorum bacaklarımı hafif öne eğip birleştirerek yürüyorum inanılmaz farkediyor..ama çok yoruluyorum bacak kemiklerimde yamuk olduğu için sürekli onları düz tutma çabam sonucu çok yoruluyorum ve bacaklarım akşam ağrıyo ,,,ve sürekli dikkatin bacaklarımda olması lazım unuttuğum anda eskisi gibi yürümeye başlıyorum ve çarpıklık ortaya çıkıyor birde çocuk olunca onun peşinde koştururken bacaklarıda düzgün tutma çabam beni çok zorluyor..bu yıl bıraktım artık giymiyorum...pes ettim :) bazende çok gülüyorum allahım nelerle uğraşıyorum diye...şuan yazdıklarıma gülüyorum..okudum şimdi...çok güldüm...
kızlar sonunda resim eklemeyi becerdim , en son taytlı remim ameliyat olmadan önceki fotoğrafım dipğerleri ameliyattan sonraki fotoğraflarım , objektif yorumlarınızı bekliyorum
evet seninle tanışmak çok güzeldi yardımcı bayan işini hallettim gibi sanki yarın netleşecek akşam eşimle konuşucam hayırlısı bakalım bu arada bacakların çok güzel olmuş
Kızlar 10 yaşındaki kızım bana süper bir akıl verdi denedim güzel oldu.Hamur yap anne dedi.Bende hamuru içine bir yumurta sarısı kırarak yoğurdum.Ele hafif yapışan bir hamur yaptım bacağımın problemli yerine koydum.Üzerine 3 kat (biri kalın) ten rengi çorap üstünede 2 tane ince kilotlu çorap giydim.Sonra hamur koyduğum yeri dıla doğru hafif masajla bacağıma yedirdim.Dieğr tarafların rengide hamurla aynı oldu.Mini bir elbise giydim eşime bu elbise nasıl olmuş dedim.Elbise güzelde bacakların çok kilo almış dikkat et dediSonra sebebini açıkladım güldü.Şuan halen üzerimde kaşıntı tutacak mı diye bekliyorum.Yanlız acayip hoşuma gitti
hatta leydi diye bi üye var önceden burda çokca yazıyordu oda ona
yaptırmış beni baştan yarattı die bi yorumu var
okadar memnun yani
bu akılı deniycem:)) öyle bi haldeyimki kim ne derse onu yhapıyorum
SAMIMI canim cevaplari okudum cok ama cok tesekkür ederim biraz önce o kadar ugrasip ayrintili bir mesaj yazdim ama tam gönderirken baglanti kesildi mesajim silindi tekrar yazmayi gözüm yemedi yarin yazarim belki ama sana tekrar tesekkür ederim.
DIOR mesaj kutun dolu yaziyor sana mesaj gönderemiyorum.
Arzuxx eskisine göre gayet iyi, evet bir dahaki sefer olacaksa bileklere öncelik ver bu sefer canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?