Kızlar 10 yaşındaki kızım bana süper bir akıl verdi denedim güzel oldu.Hamur yap anne dedi.Bende hamuru içine bir yumurta sarısı kırarak yoğurdum.Ele hafif yapışan bir hamur yaptım bacağımın problemli yerine koydum.Üzerine 3 kat (biri kalın) ten rengi çorap üstünede 2 tane ince kilotlu çorap giydim.Sonra hamur koyduğum yeri dıla doğru hafif masajla bacağıma yedirdim.Dieğr tarafların rengide hamurla aynı oldu.Mini bir elbise giydim eşime bu elbise nasıl olmuş dedim.Elbise güzelde bacakların çok kilo almış dikkat et dediSonra sebebini açıkladım güldü.Şuan halen üzerimde kaşıntı tutacak mı diye bekliyorum.Yanlız acayip hoşuma gitti
sağol canım seninle tanışmakta çok güzeldi.hadi inş.sevindim adına.teşekkürler senin bacak yapın çok kötü olmadığı için seninkiler süper olcak eminim.:))))
ya özgürdü şu an gülme krizindeyiz kızımla,kafayı yedik biz yaaa..peki hamura kabartma tozu koycazmı?hamur kuruyunca ufalanır bence fazla bekletme:))
hanguleycim, jel mumu da arştırdımda ,sıcaklık etkisiyle kolay erir diyor.vücut sıcaklığımızda ,gezmeye gidince yarısı erimesin.e bide mum lekesiyle millete ne yalan atıcaz,tam bacağımızın ortasında....
oyun hamuru işe yarar mı acaba?
ya da o tür bir hamur
cnm benimde aklıma geldi ama biliyosun oyun hamurları kurumaya başlayınca parçalanabiliyor ve sertleşiyor ..bilmem yinede denemek lazım...nette evde yapılabilen hamurlara baktım..içine kola( dantel kolası) tuz ve suyla yapılan bir hamur var..ama nasıl birşey oluyor bilmiyorum...o tarz bir hamur yapıp bacağa şekil vermekte çok mantıklı ama doğru hamuru bulsak....
acaba bir mala alıp oralara çimento mu sıvasak daha kalıcı olur hemm ..offf kızlar valla bu işin çözümü ameliyat bence hadi kışı hallettik yazın napıcaz denizde,: ben gene havluya sarınıp tellak gibi yüriycem galiba bu senede...
ya özgürdü şu an gülme krizindeyiz kızımla,kafayı yedik biz yaaa..peki hamura kabartma tozu koycazmı?hamur kuruyunca ufalanır bence fazla bekletme:))
haydi canlarım iyi geceler yatalım ve dua edelim sağlığımız için,mutlu yarınlar için,bacaklarımız olduğu için..ve daha da güzel olmaları için,sizleri seviyorum...
selam ketree görüyorsun halimiz dimi komedi forumuna döndük valla..sen yaptırdın ve rahatladın memnunsun hala değilmi?ve muhteşem oldu bacakların tıpkı keşke gibi..
Canım..o dediğin doktoru çok iyi biliyoruz...leydi yide tanıyoruz...sen o yorumlara inanma sakın!
Ziraa...kimse başka doktor aramazdı.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?