Bacak dolgusu yaptıran var mı?

gülerer resmi düzelttm şimdi olmuştur kyd görmş yeniden bak istersen

Fotolarına baktım benim yapmam gereken yorumu sen kendin yapmışsın.Bende sana katılıyorum.:13:

dimi kızlar, foto işi çözülsün herkes birbirini görsün ! help ! yaşasın kulüp dayanışması.
kahrolsun fahiş fiyat isteyen lümpen dr lar.
siyasi bi yanımda yok ama böyle diyesim geldi.

gülrer düzelttm yeniden bak lütfen

Allah Allah bacak dolgusu yapacak diye karısını boşamaya çalışan bir adam , enteresan gerçekten.Yapı olarak çok kıskançsa belki ondan yapıyordur.Kendimi senin yerine koydum.Yaptırmazdım ama aşırı derecede kırılırdım bu kadar kolay mı boşanmak.Cesaretli bir kadın olsam yaptırır hadi boşa bakalım derdim.Ama cesaretli değilimdir. Bekle demesinin amacı maddiyat mı?

semizotu benim backlarda seninkine benziyordu bi anormal tarafı yoktu sadece bilek arka üstleri, bide diz içlerini dümdüz olsun istiyordum allah cezamı verdi ibonun dediği gibi. eli ayarsız bi dra denk geldim diz üst içlerini oydu bileklerdekilerde eridi hep kızgınım gidip herifi bende oysam az gelir. bide herif elini çenesine koyup demezmi hım evet kalın olmuş oralarda olmamış sanki ben yaptım.
düzgün bacakların var durup dururken bi anormallik olmsın seninkilerdede. valla paranda gider. bide şişmeler allah dedirtiyo. iyi düşün hele ameliyat teranesi sonda koymuşlar rahat olurmuş diye, bi uyandım altta iski boru hattı döşeli. sanki kalp ameliyatı falan gibi bişey yaptırdım. ayaa kalktım varis çorabı ortadan delik bende berber delik, sallanıyo bişey. çıkarırlarken ödüm patladı doğurdum sandım. trajikomik yani. adam ilk muayenede demezmi senin bacaklar simtrik deyil nerdeyse inanacaktım. milim yok asimetri evde ölçtüm. ameliyat oldum şuan epey süre geçti adamda şu algı bozukluğu var galiba sol bacak yer yer şişip kalk gidelim diyo. sol bacak ok yeme otur şeklni koruyo ama.

gülerer özelden yazarmısn hangi doktor

bu arada çok geçmiş olsun bacaklarının fotosnu koysan keşke merak ettim

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER destekli çorap benim kullandığım emboli çorabı işte canım...Bana da ameliyattan sonra destekli çorap dedi,sonra emboli çorabı diye geçer adı dedi,öyle bulduk.o çoraplar da medikalcilerde satılıyo.Ama karıştırmıyorsam senin foto.nda gördüğüm çoraplar da ondan.ayak parmaklarının altı açık mı o beyaz çorapların?Emboli çorabı öyle oluyo işte.Ama külotlu çorap tipi var mı bilmiyorum.benim ki kasığa kadar nerdeyse ama külotlusu varsa eminim o daha rahat olacaktır.

ahahhaaaaaaa GÜLERER ; çok komik anlatıyorsun. Sen stand up şova başla :) ameliyatın parasını fazlası ile çıkartırsın :)

SEMİZOTU ; bende diğer arkadaşlara katılıyorum. Bu bacaklarda ne var allahaşkına?
KAAS ; sana sorduğum soruları cevaplarmısın? Önceki sayfalarda var.

fikirdelisi senin ameliyatın slikonmu yağ enj.mu ?

KAAS ; sana ameliyat ücretini sormak için mesaj yazmıştım ama mesaj kutun dolu olduğu için yollayamadım. Ücret ne kadar? Silikonu sen mi istemedin? Yoksa doktor sana önermedi mi?

dior sana ücreti özelden yazdım soruna cevabı burdan vermek istedim takip eden arkadaşlarda bilsin diye benim slikon değil dr slikon daha iyi olur gerçi diye mırıldandı sadece ben yağ enj istedim oda ok. dedi güzel doldurmaya çalışırız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…