semizotu eklemişsin benida sağol ama resmin boş. ekleme konusunda ben başarısızım, bu site bana resmin büyük geldi bi numara diyo. siteyi yapanlar bu konuyu bi ayar etselerde herkes resim de her şekilde atabilseler ne iyi olurdu. yağmurluk help bi zahmet ya hepimiz mağduruz. yazılımcınız bunu bi çözsün her büyüklükteki resmi atabilelim ama burda orantılı gözüksün.
ya kızlar ben bacaklarımın fotosunu çekiyorum.
fotolarda bana göründüğünden daha düzgün çıkıyor nasıl oluyo bu iş:))
bu resmi başkası bana gösterse saçmalama sakın yaptırma derim yüklüyorum resmi
ben tek bir cümle söylicem
bence ameliyat olma sen
ben tek bir cümle söylicem
bence ameliyat olma sen
semizotu eklemişsin benida sağol ama resmin boş. ekleme konusunda ben başarısızım, bu site bana resmin büyük geldi bi numara diyo. siteyi yapanlar bu konuyu bi ayar etselerde herkes resim de her şekilde atabilseler ne iyi olurdu. yağmurluk help bi zahmet ya hepimiz mağduruz. yazılımcınız bunu bi çözsün her büyüklükteki resmi atabilelim ama burda orantılı gözüksün.
kızlar dün akşam evde kıyamet kopması devam etti çok kötüydü kendini kaybetti resmen eşiim ve şu anda konuşmuyoruz yani yaptırana kadar da konuşacağımı sanmıyorum direticem bana seneye yaza yap ozaman dedi ne bu acele bunca sene böyle birşeyden rahatsız olduğunu bilmiyordum nerden çıktı aniden diye sürekli bağırdı en son benim bu kadar işimin gücümün içinde seninle uğraşamıyacağım kendi başına yapacaksan da boşanmaya gider bu iş diye bağırdı durdu ben ne yapıcam bilemiyorum....
Fotolarına baktım benim yapmam gereken yorumu sen kendin yapmışsın.Bende sana katılıyorum.:13:
Zeynep'in dr yağ enj. için ne ücret alıyo acaba?
semizotu benim backlarda seninkine benziyordu bi anormal tarafı yoktu sadece bilek arka üstleri, bide diz içlerini dümdüz olsun istiyordum allah cezamı verdi ibonun dediği gibi. eli ayarsız bi dra denk geldim diz üst içlerini oydu bileklerdekilerde eridi hep kızgınım gidip herifi bende oysam az gelir. bide herif elini çenesine koyup demezmi hım evet kalın olmuş oralarda olmamış sanki ben yaptım.
düzgün bacakların var durup dururken bi anormallik olmsın seninkilerdede. valla paranda gider. bide şişmeler allah dedirtiyo. iyi düşün hele ameliyat teranesi sonda koymuşlar rahat olurmuş diye, bi uyandım altta iski boru hattı döşeli. sanki kalp ameliyatı falan gibi bişey yaptırdım. ayaa kalktım varis çorabı ortadan delik bende berber delik, sallanıyo bişey. çıkarırlarken ödüm patladı doğurdum sandım. trajikomik yani. adam ilk muayenede demezmi senin bacaklar simtrik deyil nerdeyse inanacaktım. milim yok asimetri evde ölçtüm. ameliyat oldum şuan epey süre geçti adamda şu algı bozukluğu var galiba sol bacak yer yer şişip kalk gidelim diyo. sol bacak ok yeme otur şeklni koruyo ama.
semizotu benim backlarda seninkine benziyordu bi anormal tarafı yoktu sadece bilek arka üstleri, bide diz içlerini dümdüz olsun istiyordum allah cezamı verdi ibonun dediği gibi. eli ayarsız bi dra denk geldim diz üst içlerini oydu bileklerdekilerde eridi hep kızgınım gidip herifi bende oysam az gelir. bide herif elini çenesine koyup demezmi hım evet kalın olmuş oralarda olmamış sanki ben yaptım.
düzgün bacakların var durup dururken bi anormallik olmsın seninkilerdede. valla paranda gider. bide şişmeler allah dedirtiyo. iyi düşün hele ameliyat teranesi sonda koymuşlar rahat olurmuş diye, bi uyandım altta iski boru hattı döşeli. sanki kalp ameliyatı falan gibi bişey yaptırdım. ayaa kalktım varis çorabı ortadan delik bende berber delik, sallanıyo bişey. çıkarırlarken ödüm patladı doğurdum sandım. trajikomik yani. adam ilk muayenede demezmi senin bacaklar simtrik deyil nerdeyse inanacaktım. milim yok asimetri evde ölçtüm. ameliyat oldum şuan epey süre geçti adamda şu algı bozukluğu var galiba sol bacak yer yer şişip kalk gidelim diyo. sol bacak ok yeme otur şeklni koruyo ama.
gunaydin bacilarrrrrr
kyd cok cok begendim. ama sakın hemen etek giyme. dikkati cekersin. derler ki raporluyud ayagı burkulmustu. ee hic etek giymeyen kyd neden etek giydi hemen. biraz dur oyle .sisin insin hem.
kızlar sizinki neden 3 saat surdu anlamadım. benim ayıldım bayıldım operasyon hepsi 1.5 saat surduyakınımın da oyle. ben sabahtan oldum operasyonu ogleden sonra eve gittim. yurumem de sorun yoktu. yani robot gibiydim ama yuruyodum. geceler kotuydu benim icin :26: sonra tabii varis corabı falan...
yani ilk gun yurunebilio. tabii kisisine baglı. benim de 2.5 yasında minnosum var. sıkıntı cekmedim o konuda
KAAS ; sana ameliyat ücretini sormak için mesaj yazmıştım ama mesaj kutun dolu olduğu için yollayamadım. Ücret ne kadar? Silikonu sen mi istemedin? Yoksa doktor sana önermedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?