ben tek bir cümle söylicem
bence ameliyat olma sen
2500 yag ıcın 150 muayene
Allah Allah bacak dolgusu yapacak diye karısını boşamaya çalışan bir adam , enteresan gerçekten.Yapı olarak çok kıskançsa belki ondan yapıyordur.Kendimi senin yerine koydum.Yaptırmazdım ama aşırı derecede kırılırdım bu kadar kolay mı boşanmak.Cesaretli bir kadın olsam yaptırır hadi boşa bakalım derdim.Ama cesaretli değilimdir.Bekle demesinin amacı maddiyat mı?
SAMİMİ ; en son görüşmende doktor ne dedi? Herşey yolundamı? Artık muayeneye gidecekmisin?
hanguley yaptınmı sen mumu ne oldu?
offf zor bi durum yoluna girer inş. bende sizin dr gittim ne silikona ne yağ enj. gerek olmadığını söyledi sadece diz içimden yağ alınınca sorun çözülür dedi
büyük bi operasyon değil muayenehanede yapacak lokal anestesi en fazla 45 dk. sürermiş
ben bunca yıl boşuna kompleks yapmışım 45 dk. ve 1500 lirayla çözülecek eşim de ikna oldu bu durumda
fikirdelisi senin ameliyatın slikonmu yağ enj.mu ?
yok kızlar dar paça pantolonlarla filnda koyuyum öle daha i anlıcaksn
burda neden böle anlamadım.
zeynep sen ne zaman yaptırdın erime oldumu hiç?
ben gerçekten anlam veremedim semizotu sana
purplecity ve menekşeye de anlam verememiştim
bunca sıkıntıya değer mi , bacaklarınızda ne var allah aşkına
işte bedensel algı bozukluğu dediğim buu.inanamıyorum ya.çağla şikel mi olmaya uğraşıyorsunuz.onu yapacak doktor anasından doğmadı daha....
semizotu benim backlarda seninkine benziyordu bi anormal tarafı yoktu sadece bilek arka üstleri, bide diz içlerini dümdüz olsun istiyordum allah cezamı verdi ibonun dediği gibi. eli ayarsız bi dra denk geldim diz üst içlerini oydu bileklerdekilerde eridi hep kızgınım gidip herifi bende oysam az gelir. bide herif elini çenesine koyup demezmi hım evet kalın olmuş oralarda olmamış sanki ben yaptım.
düzgün bacakların var durup dururken bi anormallik olmsın seninkilerdede. valla paranda gider. bide şişmeler allah dedirtiyo. iyi düşün hele ameliyat teranesi sonda koymuşlar rahat olurmuş diye, bi uyandım altta iski boru hattı döşeli. sanki kalp ameliyatı falan gibi bişey yaptırdım. ayaa kalktım varis çorabı ortadan delik bende berber delik, sallanıyo bişey. çıkarırlarken ödüm patladı doğurdum sandım. trajikomik yani. adam ilk muayenede demezmi senin bacaklar simtrik deyil nerdeyse inanacaktım. milim yok asimetri evde ölçtüm. ameliyat oldum şuan epey süre geçti adamda şu algı bozukluğu var galiba sol bacak yer yer şişip kalk gidelim diyo. sol bacak ok yeme otur şeklni koruyo ama.
ya benim de kafam karıştı bildiğin çırpı bacak ama parantez değil kaas ben dr görüşmeye gittiğimde silikonu hiç düşünmediğimi söyledim belki de o yüzden pas geçti silikonu herhalde baldırı ince olanlar mı tercih ediyor bilemiyorum kafama takılan yağ enj.nereye yapıyolar ozaman benim bileklerim 21, baldırım 35 cm hele bileklerim gerçekten kötü
kapri ve babet giyince komik oluyo.yağ enj. yaptıran arkadaşlarım yağla hangi bölgeyi dolduruyorlar bunu anca siz yanıtlarsınız incelikleri mi yoksa yandaki boşluklarmı doluyo
valla gece uyumadım çünkü sorunsuz bir bacakta dert aramıyorum emin olun. yoksa 3-5 gün mecburiyet dışında ne etek giydim, ne elbise hatta bileklerimin inceliğinden topuklu bile giymem. Muayene ücreti almayan bi dr daha var ondan da fikir alıcam.pztesi günü için de 9 eylülden randevu aldım ama başka bi operasyon için belki bunuda sorarım.
Gününüz güzel geçsin benim kötü geçecek uyumadığım için başım ağrıyo, bide kafakarış oldu:)))
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER destekli çorap benim kullandığım emboli çorabı işte canım...Bana da ameliyattan sonra destekli çorap dedi,sonra emboli çorabı diye geçer adı dedi,öyle bulduk.o çoraplar da medikalcilerde satılıyo.Ama karıştırmıyorsam senin foto.nda gördüğüm çoraplar da ondan.ayak parmaklarının altı açık mı o beyaz çorapların?Emboli çorabı öyle oluyo işte.Ama külotlu çorap tipi var mı bilmiyorum.benim ki kasığa kadar nerdeyse ama külotlusu varsa eminim o daha rahat olacaktır.
işte bedensel algı bozukluğu dediğim buu.inanamıyorum ya.çağla şikel mi olmaya uğraşıyorsunuz.onu yapacak doktor anasından doğmadı daha....
GÜLERER sabah tren beklerken bir bakayim telefondan kizlar neler yazmis dedim yazdiklarini okuyunca bilincsizsizce sesli güldüm herkes bana bakti cok utandim ama yinede kendime hakim olamadim ya cok komiksin dogrusu iste böylede aglanacak halimize gülüyoruz,
SEMIZOTU arkadasim sakin dokundurtma bacaklarina gercekten güzeller giy istedigin herseyi doya doya bak bende ameliyat kazazedesi biri olarak sana tavsiye ediyorum illaki bunu basimiza gelincemi anliycaz yani....
gerçekten bendeki bedensel algı bozukluğu olabilirmi ya
psikolojim bozuk bacaklarımı kafama taktığım için aylardır ilaç kullanıyorum(
yag enjeksiyonu canım. silikon yok
semizotu ameliyat dusuncesini kafandan cıkar bacım. bacaklarınla rahat rahat giy minileri. kaşınmayın yaffffffff. bakın ben cekiorum 1.5 aydır :26:
canım bence sen hiç bacaklarını düşünme, dışarda görsem özenirim bacaklarına
kendine cici cici kıyafetler al, ne biyeyim, saç rengini, modelini değiştir, makyaj stilini değiştir
hatta git doğal görünen renkli lensler var , gözlerin renkli değilse onlardan al
başka şeylere odaklan, iyi gelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?