Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kırıldım zaten çok o yüzden şu anda konuşmuyorum boşanacağından değil laf olsun işte ben cesaretliyimdir çok. farkındaysanız hala araştırmalarım devam ediyor ameliyatla ilgili. kafaya koydum bir kere ameliyat olucağım. eşim zannedersem asıl tarzımı bildiği ve giyinemediğim için rahat olduğundan ameliyattan sonrasını düşünüyor etekleri taytları felan kıskançlık diyorum ben. maddi sorunumuz yok allaha şükür.

SAMİMİ ; en son görüşmende doktor ne dedi? Herşey yolundamı? Artık muayeneye gidecekmisin?

doktorum herşeyin yolunda olduğunu dahada düzeleceğini ameliyatın 6.ayında mutlaka görmek istediğini çünkü ozaman şekilin tam oturacağını söyledi.

hanguley yaptınmı sen mumu ne oldu?

hayır cnm ya yapmadım..dün malzeme almaya çıktım ama yok sanırım netten sipariş vericem...aslında jel silikonlar var şu banyoda fayansa yapışan yumuşak jelibon şeker gibi..onlardan bulsam daha sağlıklı olucak..ama dün istediğim hiç birşeyi bulamadım maalesef

hangi doktor özelden mesaj atabilir misin? yani bu kadarcık şeyle bile çözülebilecek durumdaysa hiç bekleme düşünme...:)))

fikirdelisi senin ameliyatın slikonmu yağ enj.mu ?

yag enjeksiyonu canım. silikon yok

yok kızlar dar paça pantolonlarla filnda koyuyum öle daha i anlıcaksn
burda neden böle anlamadım.

semizotu ameliyat dusuncesini kafandan cıkar bacım. bacaklarınla rahat rahat giy minileri. kaşınmayın yaffffffff. bakın ben cekiorum 1.5 aydır :26:

Son düzenleme:
zeynep sen ne zaman yaptırdın erime oldumu hiç?

ya benim de kafam karıştı bildiğin çırpı bacak ama parantez değil kaas ben dr görüşmeye gittiğimde silikonu hiç düşünmediğimi söyledim belki de o yüzden pas geçti silikonu herhalde baldırı ince olanlar mı tercih ediyor bilemiyorum kafama takılan yağ enj.nereye yapıyolar ozaman benim bileklerim 21, baldırım 35 cm hele bileklerim gerçekten kötü
kapri ve babet giyince komik oluyo.yağ enj. yaptıran arkadaşlarım yağla hangi bölgeyi dolduruyorlar bunu anca siz yanıtlarsınız incelikleri mi yoksa yandaki boşluklarmı doluyo
valla gece uyumadım çünkü sorunsuz bir bacakta dert aramıyorum emin olun. yoksa 3-5 gün mecburiyet dışında ne etek giydim, ne elbise hatta bileklerimin inceliğinden topuklu bile giymem. Muayene ücreti almayan bi dr daha var ondan da fikir alıcam.pztesi günü için de 9 eylülden randevu aldım ama başka bi operasyon için belki bunuda sorarım.
Gününüz güzel geçsin benim kötü geçecek uyumadığım için başım ağrıyo, bide kafakarış oldu:)))

işte bedensel algı bozukluğu dediğim buu.inanamıyorum ya.çağla şikel mi olmaya uğraşıyorsunuz.onu yapacak doktor anasından doğmadı daha....

anasından doğmadı derken...aynısını yapamaz anlamındaysa,deniz akkaya ya baksana ,elinde ünlü yabancı bir aktrisin fotoğrafıyla gitmiş,dr.da aynısını yapmış.gözden,buruna,dudaktan çeneye,elmacık kemiğine...yüz daha zordu bence,dr da başarmış...

Son düzenleme:

GÜLERER sabah tren beklerken bir bakayim telefondan kizlar neler yazmis dedim yazdiklarini okuyunca bilincsizsizce sesli güldüm herkes bana bakti cok utandim ama yinede kendime hakim olamadim ya cok komiksin dogrusu iste böylede aglanacak halimize gülüyoruz,

SEMIZOTU arkadasim sakin dokundurtma bacaklarina gercekten güzeller giy istedigin herseyi doya doya bak bende ameliyat kazazedesi biri olarak sana tavsiye ediyorum illaki bunu basimiza gelincemi anliycaz yani....

Arkadasim sende bir resmini yükle yada güvendigin birilerine göster bacaklarini öyle hemen ameliyat olma bence bir kac doktorunda görüsünü al, gercekten pismanligi cok agir oluyor...

anacim cagla sikelin bacakları carpıktır zannımca. ozenmeyiniz ona

pofffff yarin yine dr ye gidicem. yine yoguracak bacakları. 5 haftadır yogruluyo. tutunan yaglar da erir diye dusunuyorum bu gidisle

teşekkürler tekbenmiyim
benimki de kasığa kadar ve çok rahatsız ediyor
doktor da sen varis çorabı değil ondan giyeceksin dedi , ben de nereden bulabilirim dedim
o da bi mağaza adı verdi, sana özelden göndericem canım şimdi , bi bakar mısın şu çorap mı?

işte bedensel algı bozukluğu dediğim buu.inanamıyorum ya.çağla şikel mi olmaya uğraşıyorsunuz.onu yapacak doktor anasından doğmadı daha....

gerçekten bendeki bedensel algı bozukluğu olabilirmi ya
psikolojim bozuk bacaklarımı kafama taktığım için aylardır ilaç kullanıyorum(

teşekkürler arkadaşım tavsiyen için çok sağol
ama gelin bide şunu benim kalın kafama anlatın
annem yeminler ediyo bacaklarında bişi yok diye ama ben kendimi tanıyorum yaptırmadan
rahat etmicem

gerçekten bendeki bedensel algı bozukluğu olabilirmi ya
psikolojim bozuk bacaklarımı kafama taktığım için aylardır ilaç kullanıyorum(

canım bence sen hiç bacaklarını düşünme, dışarda görsem özenirim bacaklarına
kendine cici cici kıyafetler al, ne biyeyim, saç rengini, modelini değiştir, makyaj stilini değiştir
hatta git doğal görünen renkli lensler var , gözlerin renkli değilse onlardan al
başka şeylere odaklan, iyi gelecektir

yag enjeksiyonu canım. silikon yok

semizotu ameliyat dusuncesini kafandan cıkar bacım. bacaklarınla rahat rahat giy minileri. kaşınmayın yaffffffff. bakın ben cekiorum 1.5 aydır :26:

işte o kafama söz geçiremiyorum canım tanıyorum kendimi ameliyat olmadan rahat etmicem
bide evet çağla şikelin bacakları hafif çarpık:))

teşekkürler canım tavsiyelerin için. Hepiniz bana yuh diyosunuzdur biliyorum
kendine dert arıyo filan diye düşünüyosunuzdur dediğim gibi zaten şu an bir sürü ilaç
kullanıyorum inşallah bu ruh halinden biran önce ameliyat olmadan kurtulurum. Yoksa böyle gidrse kesin
olcam ameliyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…