bugün kızılaya indim dünde gitmiştim...inanılmaz moralim bozuk..bende dönem dönem olur bu bacak takıntısı..sanırım en çokta ilk baharda takıyorum yaza doğru..kışın bir şekilde idare ediyoruz ama bahar ve yaz işkenceye dönüyo...kendime olan bütün güvenimi kaybediyorum bu dönemlerde...her yıl aynı durum...annemin bacakları sütun gibi teyzeleriminde...ama babaannemin ve babamın çarpık..bende çeke çeke onlara çekmişim...bugün çok kızdım yine elim kolum kırıldı..aman dedim neyle uğraşıyorum yok dedim çorap alıcamda içini doldurucamda giyecem..geçiçi çözüm hep o çoraplamı yaşıyacam...özgürlüğümü kısıtlayan hiç birşeyi sevmiyorum..dedim kendi kendime ama gel gör ki umut fakirin ekmeği...bir umut işte...acaba bu çözüm olurda giyebilirmiyim istediklerimi .kimseye bacaklarımın ne kadar çarpık olduğunu farkettirmeden..bugün bir mağazada sezon sonu indirimi ile 33 tl lik etek 6.90 a düşmüş bayıldım ve giydim miniydi ama çok şık...ama bacaklarım altında okadar komik durduki bütün keyfim kaçtı bıraktım almadan çıktım..alsaydım nasıl giycektimki zaten..ama benim öyle böyle değil bacaklarımın arası 4 parmak boşluk ( alt bacaklarım ) doktor kesin silikon der ...yağ enjekte beni kurtarmaz o kadar yani...ameliyat olsam bir türlü..zaten ameliyat olanlarda memnun değil..kimisi çabuk iyileşememiş, kimisi sonuçtan memnun değil, birde bunun maddi külfeti var..birde manevi eşini ikna et ameliyat ol zorlu bir süreç evde eş çocuk aileler şehir dışında..nezaman ayağı kalkarsın belli değil..ameliyat bitincede okudumki çoğu kişi hala istediklerini giyemiyor..yani napıcağımı şaşırdım..neyse son bir umudum var..kendime özel bir çorap üretmek :)) oda olmazsa bilmiyorum kaderime razı olmaktan başka yol yok..neyse gecenin bu vakti bir solukta döküverdim içimi..dün kızılayda bir arkadaşımla buluştum bana enerjin çok düşük cnm hiç keyfin yok iyimisin dedi...nasıl iyi olayım kendi sütun gibi 52 kilo ne giyse 10 numara oluyor..ama ben; her yerde dar paça pantalonlar, diz üstü elbise etekler, birde şu tayt modası kafayı yemek için yeterli sanırım..sonrada diyorum çok nankörüm şükür halime daha neleri var..ama insanız en nihayetinde..imreniyor insan..ömrün boyunca hep dikkat etmek zorundasın her giydiğine

(