Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arzu selamlar,
özel mesaj kutun doluymuş , mesaj gönderiyordum, uyarı verdi :)
bugün kızılaya indim dünde gitmiştim...inanılmaz moralim bozuk..bende dönem dönem olur bu bacak takıntısı..sanırım en çokta ilk baharda takıyorum yaza doğru..kışın bir şekilde idare ediyoruz ama bahar ve yaz işkenceye dönüyo...kendime olan bütün güvenimi kaybediyorum bu dönemlerde...her yıl aynı durum...annemin bacakları sütun gibi teyzeleriminde...ama babaannemin ve babamın çarpık..bende çeke çeke onlara çekmişim...bugün çok kızdım yine elim kolum kırıldı..aman dedim neyle uğraşıyorum yok dedim çorap alıcamda içini doldurucamda giyecem..geçiçi çözüm hep o çoraplamı yaşıyacam...özgürlüğümü kısıtlayan hiç birşeyi sevmiyorum..dedim kendi kendime ama gel gör ki umut fakirin ekmeği...bir umut işte...acaba bu çözüm olurda giyebilirmiyim istediklerimi .kimseye bacaklarımın ne kadar çarpık olduğunu farkettirmeden..bugün bir mağazada sezon sonu indirimi ile 33 tl lik etek 6.90 a düşmüş bayıldım ve giydim miniydi ama çok şık...ama bacaklarım altında okadar komik durduki bütün keyfim kaçtı bıraktım almadan çıktım..alsaydım nasıl giycektimki zaten..ama benim öyle böyle değil bacaklarımın arası 4 parmak boşluk ( alt bacaklarım ) doktor kesin silikon der ...yağ enjekte beni kurtarmaz o kadar yani...ameliyat olsam bir türlü..zaten ameliyat olanlarda memnun değil..kimisi çabuk iyileşememiş, kimisi sonuçtan memnun değil, birde bunun maddi külfeti var..birde manevi eşini ikna et ameliyat ol zorlu bir süreç evde eş çocuk aileler şehir dışında..nezaman ayağı kalkarsın belli değil..ameliyat bitincede okudumki çoğu kişi hala istediklerini giyemiyor..yani napıcağımı şaşırdım..neyse son bir umudum var..kendime özel bir çorap üretmek :)) oda olmazsa bilmiyorum kaderime razı olmaktan başka yol yok..neyse gecenin bu vakti bir solukta döküverdim içimi..dün kızılayda bir arkadaşımla buluştum bana enerjin çok düşük cnm hiç keyfin yok iyimisin dedi...nasıl iyi olayım kendi sütun gibi 52 kilo ne giyse 10 numara oluyor..ama ben; her yerde dar paça pantalonlar, diz üstü elbise etekler, birde şu tayt modası kafayı yemek için yeterli sanırım..sonrada diyorum çok nankörüm şükür halime daha neleri var..ama insanız en nihayetinde..imreniyor insan..ömrün boyunca hep dikkat etmek zorundasın her giydiğine(
arkadaşım bende bakıyorum kendi bacaklarıma açıklık 2 parmak ama kesinlikle seninki gibi durmuyor sen eminmisinnnnnnnnn ben bacakalarını çok beğendim sana ne desek boş sanırım takılmışsın sen. kendini bu sitede foto koymuş gerçek çarpık bacaklılarla kıyasla bence. ama bu sorun zaten fizyolojik değil pisikolojik sonucta hepimiz yürüyebiliyoruz yani bacaklar asıl görevleri yerine getiriyor. bu sebepden seninde gerçekten çarpık olanlar kadar sorun yapma hakkın var. ama inan boşunaaaaaa çoooooooook boşuna dert ediyorsun
KYD canım lütfen canını sıkma kesinlikle düzelecek ama sen bir an önce olsun istiyorsun anlıyorum.Benim ameliyatımı sana örnek vermek doğru olmaz biliyorum. çünkü benimki silikondu ama yine de ben de senin gibi acaba iyileşecek ve desteksiz,topuksuz yürüyebilecek miyim,tekrar koşabilecek miyim dedim içimden kaç kez.Kendime de kızdım,derdin neydi diye,bir de çocuk, hiç anlamadı halimden tabi ama geçti çok şükür.Ayarlasan olmaz ama seninki silikon ayarında yağ olmuş galiba ama elbet geçecek sıkıntıların...azcık sabret lütfen...
Bu arada bugün 2.ayımız doldu BLOMMA ile.BLOMMA'cım okudum yorumları memnun değilsin ne yazık(
2 ayın dolmasıyla ilgili bilgi vermek istiyorum.Şekil ameliyattan sonraki şişlerin tamamen inmesiyle biraz daha farklı tabi. özellikle Blomma nın kafasının takıldığı, o silikonun bitip bileklerin başladığı yere yağ konsaydı diyorum ara da bir. Ama bir arkadaşım var bunu paylaştığım bana "Allah'tan belanı mı istiyorsun artık saçmalama,kimse sen söylemedikçe anlamaz orayı "diyor.O nedenle ben de çok takmıyorum artık.Hatta bugün bana bir elbisesini verdi giymem için,giy bakalım dedi ve tamamdır dedi.Tabi cesaret hangi kapının arkasında kalmışsa artık henüz bana uğramışlığı yok.
Uzatmadan, birkaç gün önce artık koşabildiğimi,çömeldiğimi ve bacağımı altıma alıp oturabildiğimi farkettim.Sadece doktorun bir an önce gelin kontrol ve karşılaştırma yapalım davetine zaman ayarlayıp gidemedim.Havalar ısınırsa gideceğim tabi etekle istiyor :18:
Son bir şey; ameliyat düşünen tüm arkadaşlarıma sabretmelerini iyi araştırmalarını,bu süre zarfında ailelerini karşılarına değil yanlarına almaya çalışmalarını ve bunun için de sabretmelerini tavsiye ederim.Çünkü bu bir bacak ameliyatı,her zaman işler yolunda gitmeyebiliyor ne yazık.bu durumdan sizi bir an önce kurtarabilecek en önemli şey birilerinin desteği...
BLOMMA, foruma göz attım, bacaklarından memnun olmadığını okudum. foto görmediğim için yorum yapamıyorum. inşallah zamanla senin istediğin görüntüyü alır. zamanla görüntü değişiyor, benim 1. ay ile 3. aydaki görüntüler aynı değildi. belki aynı durum senin için de geçerli olur.
Evet canim ikinci ayimizi doldurduk keske cok memnun olsaydimda seninle aylar gectikce kutlamalar yapsaydik ama ben hala üzgünüm malesef özellikle bu ayin sonundaki akrabamin dügünü yaklastikca icimi bir sizi kapliyor elbisem bile hazirdi aylar öncesinden ama simdi ne giyecegimi bilmiyorum yine pantalon olacak tabiki, su dügün bir gecse belki biraz rahatlarim. Canim benim kafama takilan yalniz bileklerim olsa derimki oraya yag enjekte ettiririm olur ama bana silikonlar cok büyük geldi diz altindan iki yarim ay gibi sismis görünüyor kalinlik degil sorun sadece, ben kalin bacak severim ama benimki dogal durmuyor. Alt baldirlar, üst baldirim ve dizimle uyumsuz duruyor, aylar geciyor ama düsüncem ilk andan itibaren hic degismedi bazen kendimi rahatlatmak icin iyi görmeye calisiyorum ama hic faydasi yok, neyse sen memnunsun en azindan zaten silikon sende benim gibi durmamis, benim bacaklarim senden kalinmis ameliyattan önce, sen cesaret et artik eteklerini giymeye cünkü ben memnun olsaydim kimse beni tutamazdi inan:)
güle güle kullan çoraplarını giymişsin ,, bak biraz incelmiş bacakların senin istediğin gibi
teşekkür ederim canım
çoraplar çok rahat , varis çorabı değil
dinlendirici çorap
sürekli ayakta çalışanlar içinmiş
ben normalde de alıcam bundan :)
incelmedi bacaklarım, aksine kalınlaştı o beyaz renk sıkan çorabı çıkarınca
üç aya tam istediğim şekle geleceğine inanıyorum, inşallah
nasıl kalınlaştı canım önceden yani ilk ameliyat olduğun günler arası kapalıydı şimdi açılmış
yok , o duruştan malesef :/ ben bilerek birleştirmedim, sevmiyorum öyle :/
ay canım ya benimkiler birşeşsin diye uğraşıyorum sen de seninkiler ayrılsın diye uğraşıyorsun , hadi gel bacakları değişelim benimki bayağı ayırık :)
yok canım ben tam anlatamadım :)
şu an dizlerimin hemen altı, yani o şiş olan kısmı o kadar gergin ki, sanki sonuna kadar şişirilmiş balonmuş gibi ve patlayacak hissi veriyor
oralar birbirine değince bayılacak gibi oluyorum, tuhaf bi his oluyo, o yüzden birleştirmemeye çalışıyorum
yahu ben ne zaman normale dönücem :S