2 haftadan sonra oraları yumşamaya başlayacak
her yeri yumuşadı, bi oralar yumuşamadı,
demek 1 hafta daha beklicem
ama bugün 9. günüm olmasına rağmen hala robocop gibi yürüyorum
yarın işyerinde yine herkes bana üzülecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 haftadan sonra oraları yumşamaya başlayacak
canım çok güzel olmuş ya maşaallahAllah bizede nasip etsin aynısından en kısa zamanda inşaallah.
kyd uzulme incelecek daha o. sisler inecek. yaglarin bi kismi eriyecek
3 aya kadar eriyomus eriyen. bi yerde de 1 yila kadar minimal erimeler de olabilir yaziodu:26:
blomma uff sana da uzuluyorum. o kadar emek, eziyet... hafif topukluyla giysen daha ince gorunur belki. bide siyah opak corap
KYD çok beğendim bacaklarınıseninle bacak yapımız aynıydı sanki öyle hatırlıyorum benimde olurmu acaba
((
harika olmuş kyd şişliği baya inmiş bence dahada iner
maşallah sütun gibi olmuşlar:))
senin diz içlerindende yağ alınmış galiba demi
oralar biraz çıkkındı sanki senin
güzel arkadaşım benim...elbisenin altına arkadaşların dediği gibi siyah teni göstermeyen ,parlak olmayan siyah bir çorap giy.platform topuklu bacakları zarif gösteriyor siyah rugan bir ayakkabı al ,bence bacakların çok düzgün inan göze batmayacak.bide bize düğünde giyeceğin elbiseli resim göster hepimiz fikir verelim.sana yazmıştım ama bana dönmedin..
kafayıyemişdüşler bayıldımmmmmmm offff bende istiyorum yaaaa....
güle güle kullan mutluluklarrrrrr......
kızlar teşekkür ederim
ama bana göre çok kaba
ben beğenmedim, şu an çok moralim bozuk
sabahtan beri ayaklarımı hareket ettiriyorum erisin diye![]()
sana inanamıyorum gerçekten çok güzel.o zaman sen yamuk seviyordun bacaklarını.şu an durumun nasıl sence ödem yada enfeksiyon gibi bir durum varmıdır bacaklarında yoksa ölçülerin normale döndümü?valla NİKİNE döndü senin bu iş.KAFAYI YEMİŞ DÜŞLERR