Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kyd uzulme incelecek daha o. sisler inecek. yaglarin bi kismi eriyecek :24:
3 aya kadar eriyomus eriyen. bi yerde de 1 yila kadar minimal erimeler de olabilir yaziodu:26:
blomma uff sana da uzuluyorum. o kadar emek, eziyet... hafif topukluyla giysen daha ince gorunur belki. bide siyah opak corap

Son düzenleme:
kyd uzulme incelecek daha o. sisler inecek. yaglarin bi kismi eriyecek :24:
3 aya kadar eriyomus eriyen. bi yerde de 1 yila kadar minimal erimeler de olabilir yaziodu:26:
blomma uff sana da uzuluyorum. o kadar emek, eziyet... hafif topukluyla giysen daha ince gorunur belki. bide siyah opak corap

siyah çorap konusunda katılıyorum , ama teni göstermemesi lazım

o biraz daha ince gösteriyor

benim şu baldırlardaki kavisler biraz düzleşsin, bi de yürüyebileyim başka birşey istemiyorum
şimdi o kadar işimin arasında bi de kafamı buna mı takıcam ya :(( offff

Allahım sen bize yardım et

güzel arkadaşım benim...elbisenin altına arkadaşların dediği gibi siyah teni göstermeyen ,parlak olmayan siyah bir çorap giy.platform topuklu bacakları zarif gösteriyor siyah rugan bir ayakkabı al ,bence bacakların çok düzgün inan göze batmayacak.bide bize düğünde giyeceğin elbiseli resim göster hepimiz fikir verelim.sana yazmıştım ama bana dönmedin..

güzel arkadaşım benim...elbisenin altına arkadaşların dediği gibi siyah teni göstermeyen ,parlak olmayan siyah bir çorap giy.platform topuklu bacakları zarif gösteriyor siyah rugan bir ayakkabı al ,bence bacakların çok düzgün inan göze batmayacak.bide bize düğünde giyeceğin elbiseli resim göster hepimiz fikir verelim.sana yazmıştım ama bana dönmedin..

Canim elbisem kisa degil diz ortasinda ben hic dizüstü giymedim bu yasima kadar simdide giyemem, zaten giysem herkes daha dikkatli bakar, elbisemin rengi ile siyah corap uymaz evet platform topuk bacagi ince gösteriyor ama bu seferde bilekler kabak gibi ortada yani topuklu ile daha carpik oluyor bilemedim ne yapsam, seytan diyo atla gel cikart kurtul sunlardan ya offfffffffffffff
Dügünden önce resim eklemeye calisirim canim ama siyah coraplada denedim bu sefer bilekler dahada inceliyor silikonlu bölgelerin yuvarlakligi tam kalemle cizilmis gibi belli oluyor

KYD canim ya cok güzel olmus bacaklarin iste benimde senin gibi üst baldir ve diz tam birlesmiyor ama senin aksine sonra alt baldirlar bogum bogum birlesiyor ve sonra yine ince bilekler ben seninkisi gibi muntazam insin altlar tam birlesmesin estetik dursun istiyorum cünkü birlesince anormal bir sekilde gözüküyor

kafayıyemişdüşler bayıldımmmmmmm offff bende istiyorum yaaaa....

güle güle kullan mutluluklarrrrrr......

kızlar teşekkür ederim
ama bana göre çok kaba
ben beğenmedim, şu an çok moralim bozuk
sabahtan beri ayaklarımı hareket ettiriyorum erisin diye :(

sana inanamıyorum gerçekten çok güzel.o zaman sen yamuk seviyordun bacaklarını.şu an durumun nasıl sence ödem yada enfeksiyon gibi bir durum varmıdır bacaklarında yoksa ölçülerin normale döndümü?valla NİKİNE döndü senin bu iş.KAFAYI YEMİŞ DÜŞLERR

sana inanamıyorum gerçekten çok güzel.o zaman sen yamuk seviyordun bacaklarını.şu an durumun nasıl sence ödem yada enfeksiyon gibi bir durum varmıdır bacaklarında yoksa ölçülerin normale döndümü?valla NİKİNE döndü senin bu iş.KAFAYI YEMİŞ DÜŞLERR

yok biraz daha zarif olabilirdi

ben ince seviyorum , keşkeninkiler gibi :(

Back
X