Evet son durum var albümde. İyiyim bacak ağrısı falan kalmadı da inceldi tabii...
maalesef kışa getirmek gibi bir şansım yok. Ben küçük bir şehirde yaşıyorum eşimin işi için burdayız. Tüm ailemiz Ankarada ve biz sadece haziran ayında gidebiliyoruz işte ben hep bunları hesaplamıştım. Ankaraya gidecektim ailemin yanında kalacaktım falan. Belki seneye hazirana kaldı ama artık bu şekilde olmak beni çok yoruyor.
yenide ne kadar süre oldu ameliyat olalı.cevaplarsan sevinirim
yenide seninki klasik yağ enjeksiyonumuydu .
hoşbulduk tşk edrm.sizi yormazsam yukarıdaki sorumu yanıtlayabilirsiniz acaba.
bende de aynı şey oldu ameliyat şişliği oluyo ilk zaman birazda baya moralim bozulmuştu inceldi diye.doktora kontrole gittiğimde eski fotolara baktım moralim düzeldi.tabi erimiş biraz ama eskisine göre çok şükür.
Yenide... Taytla harika olmuş... Güle güle giy etekleri taytları artık
amylee teşekkür ederim, biz de bayıldık ailece :) herkes için inşallah diyorum çünkü ben bu site, bu forum ve sizin sayenizde umut buldum, cesaret buldum,
çok mutluyum, bacaklarımı seviyorum erimesinler diye :)
arkadaşlar bugün doktor kontrolünde korse, çorap çıktı, sıkı tayt giyeceğim bir süre. taytlı halini de yükledim albüme. yağ alınan yerlerde inanılmaz morluklar oluşmuş, ama şekli daha iyi olamazdı herhalde. doktor sargıları açınca tayt giymemi önerdi, gittim ilk defa tayt aldım kendime :)
isteyen bütün arkadaşlarımın kolaylıkla kavuşmalarını diliyorum buna
yenide; tayt çok yakışmış ben birde seni etekle yada elbiseyle görmek isterim inşallah fotoğraf paylaşmaya devam edersin. Birde bu ameliyat için sen ne kadar ücret ödedin. senin doktorun ne kadarı için kalıcı olur erimez dedi??
Harika görünüyorlar. Sen hangi şehirde yaptırmıştın ve ne kadara yaptırdın?
arkaaşlar ben bi 3 4 ayı doldurayım eğer geriye yağ kalırsa sizi burdaki doktora yönlendireceğim benimki klasik yağ enjeksiyonu ve sizler kadar para vermedim tabi ama amylee ile kıyaslıyorum aynı bacaklar sadece benim üst bölgem çok şişman olduğu için bacaklar hala zayıf duruyor o yüzden ikinciyi olucam .bi arkadaş vardı borcumuz çokmuş diyen kim bilmiyorum,bende kalıcılık olursa özellikle ona tavsiye edicem ,üzüldüm çünkü.ben ulaşılması çok zor bi ücret vermedim,kimseyide heveslendirmek istemiyorum,sadece diz kapağındaki yağların alınması bile çarpıklığı ciddi anlamda düzeltiyor bacaklarınız hasretle birbirine kavuşuyor.sütun gibi bacaklar ümidiniz varsa hiç başına geçmeyin bu işin hayal kırıklığı yaşarsınız sadece kötünün iyisi oluyor
acaba nerde kime yaptırdın?? nasıl bir ameliyat ve ne kadar ödemen oldu? lütfen bizi bilgilendirir misin?? şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?