Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ya kızlar ''ben dolgu yaptırdım işte de resimlerim artık rahat rahat çatlata çatlata minileri giyip geziyorum darısı sizin başınızaaa'' diyen arkadaşları arıyorum....NERDESıNıZZZZ.....hadi bekliyoruz resimlerinizi yaşadıklarınızı anlatın biraz da biz de heveslenip yaptıralım artık şu ameliyatı...

askos valla ben o kremlerin gögüste bile işe yaradıgını düşünmüyorum şahsen hiç araştırmadım lakin gögüs büyümesinin bir kreme baglı olucagı düşüncesi hiç mantıklı gelmedi bana :bbo:

askos valla ben o kremlerin gögüste bile işe yaradıgını düşünmüyorum şahsen hiç araştırmadım lakin gögüs büyümesinin bir kreme baglı olucagı düşüncesi hiç mantıklı gelmedi bana :bbo:

leydi tüm yazılanları takip etmek zor...sen kime ameliyat olmuştun? ha bir de memnunmusun şu anki halinden onu merak ettim teşekkürler şimdiden kaydirigubbakcemile3

canım benimki yılan hikayesi gibi :1: şöyleki
ilk önce onepten hıfzı velidedeogluna oldum ilk başta hoş güzeldi tabi sonra yavaş yavaş eriyo birazı yagların... 3 ay sonra ilk amelıyatta alınan ve dondurulmus olan yaglarım enjekte edildi ki; donmus yaglar hiçbir işe yaramıyor bunu sonradan öğrendim...onlarda biraz eridi ve geriye kalan yaglarda pek bi işe yaramadı sonra kurban bayramı yaklaşıyordu kı yine donmus yaglarımdan birazı kalmıstı onepte onları enjekte ettiriyimde bayramda elbise giyiyim die düşünürken bursadakı bülent cihanı buldum meşhur o zamanın kurtarıcısı kaydirigubbakcemile3 aman allahım öldük bittik bülent diye gözümü karartıp hop bursa yaptım ben:)) amelıyat oldum 2ci kez diğeri seanstı amelıyat diildi yani toplamda 3 kez enjekte edildiki seans olanı ben hiç saymıyorum bile azıcık yag koyup seans adı verip 1500 tl almasını biliyolar sadece neysem bursadan döndüm of afetti bacaklarım çok güzeldi harikaydı hatta gerçekten...fakat sonrasında bazı sorunlar problemlerim çıktı (ailevi eşimle) amanın ben bir zayıfladım çöp oldum resmen yaglar hops uçtu zaten hafif hafif te kalınlık incelik sorunu yaşamıştım şimdiki hali nasıl diyorsun! valla anneme kalırsa giy çık elbiseni güzel diyor bana kalırsa aradakı açıklık tam kapanmadı canımı sıkıyor şimdi gündüz olsaydı resim koyardım lakin bu ışıkta resim dogru cıkmaz die düşünüyorum belki uygun zamanda resim eklerim fikir olur banada ESKı HALıNE GÖRE ıYı YALNIZ BUNU SÖYLEYıM yag enjeksıyonu hiç işe yaramıyor diyemem ama eriyor o dogru kalanlarda yeter diyosanız kararınıza kalmıs ki bazı arkadaşlarımızınkı hiç erimedi ben cok sigara içiyordum buda erimeyı biraz tetikledi allaha şükür bıraktım şuan 4 aydır içmiyorum ama şunu söyleyim 1 sene zaman geçsin bu amelıyatı tekrar yaptırcam bayanssulusmile inşlh açıklayıcı olmuşumdur canım opuyorumnanaktan

Merhaba leydı063;mesajlarında açıklığın tam kapanmadığından bahsediyorsun. Okuduğum bir sitede, uzmanlara göre normal, sutün gibi bacaklara sahip olmak için bu aralığın 1 inch'den daha az olması gerektiği yazıyordu. Yarım inch en normal olanıymış (1inch=2,54 cm). Bence kendi bacaklarını çok fazla küçümsüyorsun. Fotoğrafını görmeyi çok isterim.

LEYDı aradan geçen bunca zamanda ameliyat yerlerinde hiç ağrı oluyormu? Ve hiç morluk yada ameliyat izi kaldımı? Resimlerini çok merak ediyorum. Eklersen sevinirim.

spicy tmm canım yarın resim koymaya çalışıcam bu inch olayını bende duydum 1inch 2.5 cm se nerden baksan taş çatlasın acıklıgın 1.5 inch olması lazım ama benımkı sankı daha fazla yarın bide ölçerim olmazsa:))

melike merhaba sen bacaklarınla birlikte çok az yüzünede yağ enjekte ettirmiştin bacaklara nazaran yüz daha çabuk eriyormuş bende bacaklarımla birlikte yüzüme düşündüğümden senin ne durumda merak ettim gerçi ameliyat olalı çok olmadı zaten yüzüne çok az enjekte edilmişti ama yinede belirgin bir fark varsa yazarsan sevinirim

benim ameliyat 10 mayıstaydı ertelemek zorunda kalmıştım mayıs ayı ameliyat olmayı çok istiyordum ama Ahmet Bey çok yoğun olduğundan mayıs olmadı ağustos ortası yada eylül başı gibi düşünüyorum

Tulsa ve irem sizlerede çok geçmiş olsun inş. hayal ettiğiniz bacaklara kavuşmuşunuzdur

spicy senin kolunda ameliyat sonrası his kaybı vardı neoldu geçtimi?

canım benimki yılan hikayesi gibi :1: şöyleki
ilk önce onepten hıfzı velidedeogluna oldum ilk başta hoş güzeldi tabi sonra yavaş yavaş eriyo birazı yagların... 3 ay sonra ilk amelıyatta alınan ve dondurulmus olan yaglarım enjekte edildi ki; donmus yaglar hiçbir işe yaramıyor bunu sonradan öğrendim...onlarda biraz eridi ve geriye kalan yaglarda pek bi işe yaramadı sonra kurban bayramı yaklaşıyordu kı yine donmus yaglarımdan birazı kalmıstı onepte onları enjekte ettiriyimde bayramda elbise giyiyim die düşünürken bursadakı bülent cihanı buldum meşhur o zamanın kurtarıcısı kaydirigubbakcemile3 aman allahım öldük bittik bülent diye gözümü karartıp hop bursa yaptım ben:)) amelıyat oldum 2ci kez diğeri seanstı amelıyat diildi yani toplamda 3 kez enjekte edildiki seans olanı ben hiç saymıyorum bile azıcık yag koyup seans adı verip 1500 tl almasını biliyolar sadece neysem bursadan döndüm of afetti bacaklarım çok güzeldi harikaydı hatta gerçekten...fakat sonrasında bazı sorunlar problemlerim çıktı (ailevi eşimle) amanın ben bir zayıfladım çöp oldum resmen yaglar hops uçtu zaten hafif hafif te kalınlık incelik sorunu yaşamıştım şimdiki hali nasıl diyorsun! valla anneme kalırsa giy çık elbiseni güzel diyor bana kalırsa aradakı açıklık tam kapanmadı canımı sıkıyor şimdi gündüz olsaydı resim koyardım lakin bu ışıkta resim dogru cıkmaz die düşünüyorum belki uygun zamanda resim eklerim fikir olur banada ESKİ HALİNE GÖRE İYİ YALNIZ BUNU SÖYLEYİM yag enjeksıyonu hiç işe yaramıyor diyemem ama eriyor o dogru kalanlarda yeter diyosanız kararınıza kalmıs ki bazı arkadaşlarımızınkı hiç erimedi ben cok sigara içiyordum buda erimeyı biraz tetikledi allaha şükür bıraktım şuan 4 aydır içmiyorum ama şunu söyleyim 1 sene zaman geçsin bu amelıyatı tekrar yaptırcam bayanssulusmile inşlh açıklayıcı olmuşumdur canım opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan süper açıklayıcı olmuş sağol ama :bbo:memnuniyetsizliğin beni tedirgin etti...yani bu mudur yaaa bu kadar eziyet çek maddi manevi sarsıl ama elde var sıfır değilse bile 1 yani..... neyse canım ya çok çok teşekkür ettim yazın için yinede yılmak yok kararlıyım olcam bu ameliyatı :lepi:

arkadaşlar ırem in de yaptırdığı Ferruh Bey in yaptığı estetik yöntemi ,daha kalıcı bi yolla mı? Hasan Fındık a yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz :çok üzgünüm:

melike merhaba sen bacaklarınla birlikte çok az yüzünede yağ enjekte ettirmiştin bacaklara nazaran yüz daha çabuk eriyormuş bende bacaklarımla birlikte yüzüme düşündüğümden senin ne durumda merak ettim gerçi ameliyat olalı çok olmadı zaten yüzüne çok az enjekte edilmişti ama yinede belirgin bir fark varsa yazarsan sevinirim

benim ameliyat 10 mayıstaydı ertelemek zorunda kalmıştım mayıs ayı ameliyat olmayı çok istiyordum ama Ahmet Bey çok yoğun olduğundan mayıs olmadı ağustos ortası yada eylül başı gibi düşünüyorum

Tulsa ve irem sizlerede çok geçmiş olsun inş. hayal ettiğiniz bacaklara kavuşmuşunuzdur

spicy senin kolunda ameliyat sonrası his kaybı vardı neoldu geçtimi?

Asya83
Ben çok az yüzüme yaptırmıştım ilk gün yüzde hafif bir sislik oluyor ama bumda anestezinin de etkisi var. 2-3gnde sislikler tamamen iniyor benimkini kimse farketmedi canım
birde cok hafif bı renk degisimi olmstu ama oda fondotenle tamamen kapatılıyordu
suanda nasıl dersen bence fena değil yine yorgun ifade var ama eskisi gibi değil biraz daha konulsaydı daha iyi olabilirdi tabiki:)

daha onceden ameliyat olmus diger arkadaslarda genel bir yazi yazip leydi gibi...sonrasinda ne durumda olduklarini yazabilirlermi acaba...
leydi cok zayifladigini yazmistin simdi nasilsin kilo alabildinmi..?
umarim sende hak ettigin guzel sona ulasirsin canim..

dun gece ruyamda ameliyat olmustum:))0
bakiyorum bakiyotum hic fark yokk:))
ustum acik yattim heralde:)oyle kafaya takmisim ki bu olayi .....ruyalarima giriyor..ha bilgi veriyim okadar doktor arastirmasi yaptim ruyamdada hic tanimadigim bir doktora ameliyat olmustum:))

leydi sen bi tanesin. esikilerden bi sen kaldin bilgi veren. ameliyattan once surekli forumda olup bilgi toplayip, ameliyat olduktan sonra isi bitip ortadan yok olanlar cok oldu. ama ben septembergirl ve papatyatarlasinin durumlarini merak ediyorum. onlar memnundu sanirim. suan nasil oldular acaba cunku ameliyatlarinin uzerinden de epey zaman gecti...

dun gece ruyamda ameliyat olmustum:))0
bakiyorum bakiyotum hic fark yokk:))
ustum acik yattim heralde:)oyle kafaya takmisim ki bu olayi .....ruyalarima giriyor..ha bilgi veriyim okadar doktor arastirmasi yaptim ruyamdada hic tanimadigim bir doktora ameliyat olmustum:))

paronayak olucaz yaaa kaydirigubbakcemile3

2285.jpg

cristinanın bacakları kızlar acayip parantez ve giyimi kendine güveni ne denir ki ve ayrık tutuyo hep bacaklarını hiç birleştirmiyo ayrıkken bile bariz belli bacak parantezligi yorumsuz akannehir

Bence Sex and the City deki Sarah Jessica Parker in bacaklari da oldukca yamuk ve hep mini giyiyor. Bence bu bacak kompleksi daha cok biz turklerde var. Yada guzellik anlayislari farkli. Sokakta bir suru rus kiz var, dapdaracik kotlarla geziyorlar ve bacaklari inanin bu sitede gordugum cogu bacaktan daha egri ama salina salina geziyorlar iste.

Bacagin uzunlugu, seliluitsiz olusu, inceligi, teninin guzelligi bilegin ince olusu vb. de onemli degil mi....

Eklentiler

• $sarah-jessica-parker-huge-flower[1].webp
    $sarah-jessica-parker-huge-flower[1].webp
    10 KB · Görüntüleme: 110
Back
X