Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhabaaaa..
arkadaslar ben 15 gun oldu ferruhbeye ameliyat olmuştum. su an hicbir sıkıntım yok çok şükür. çok rahatım.şişliklerde indiği için şu an her şey yolunda çok şükür. çok doğal bir yöntem olduğunu söyleyebilirim. inş. hiç erimez ki dr. bey erimediğini söyledi.ben gönül rahatlığıyla herkese öneriyorum ferruh beyi. ameliyat fiyatıda çok uygun 2500tl....oyle 6binlerde ucuk rakamlar değil...allah herkesi kurtarsın bu dertten...ben de sizler gibi çok arastırdım.ama her kafadan bir ses..herkesten farklı bir yorum farklı bir dr.. insan artık çok şaşırıyor..birgün karar verdim aradım ertesi günü kendimi ankarada buldum ameliyat olup aynı günü uçakla döndüm. bi an karar verin ve onu uygulamaya koyun. içinize sıkıntılar girsede sonu güzel oluyor. herkes inş.istedigi fiziğe kavuşur:::)))

kızlarr benim için ankamall de uygun yada size uygun herhangi bi yerde olabilir tunalıda ceviz yada madoda da buluşabiliriz yada kızılayda parkbulvar cafe var yüksel kuyumcular çarşısının üstünde, heryerden en kolay ulaşım buralara var gibi öpüyorum hepinizi:)

merhabaaaa..
arkadaslar ben 15 gun oldu ferruhbeye ameliyat olmuştum. su an hicbir sıkıntım yok çok şükür. çok rahatım.şişliklerde indiği için şu an her şey yolunda çok şükür. çok doğal bir yöntem olduğunu söyleyebilirim. inş. hiç erimez ki dr. bey erimediğini söyledi.ben gönül rahatlığıyla herkese öneriyorum ferruh beyi. ameliyat fiyatıda çok uygun 2500tl....oyle 6binlerde ucuk rakamlar değil...allah herkesi kurtarsın bu dertten...ben de sizler gibi çok arastırdım.ama her kafadan bir ses..herkesten farklı bir yorum farklı bir dr.. insan artık çok şaşırıyor..birgün karar verdim aradım ertesi günü kendimi ankarada buldum ameliyat olup aynı günü uçakla döndüm. bi an karar verin ve onu uygulamaya koyun. içinize sıkıntılar girsede sonu güzel oluyor. herkes inş.istedigi fiziğe kavuşur:::)))

İrem8 merhaba, geçmiş olsun, iyi olmana ve memnun kalmana sevindim, ben ferruh beye ameliyat olmayı düşünüyorum, peki korse takmak falan sıkıntı yaratıyor mu? bir de ben çalışan bir insanım kaç gün izin kullanmak gerekiyor, kaç gün sonra işe dönebilirim, seni çalışıyormusun? Fotoğraf eklersen çok seviniriz....

ıremcim. Harika. Mutlu ve de memnunsun ne güzel. Senin adına çoook sevindim. Resim eklemeni bekliyoruz sabırsızlıklaaaa :))))

Bu arada güzeel bacaklara kavuşanlarrr uçupppp gitti yaa :((( Gözümüz yok sadece mutlu, memnun olduklarını bilmek istiyoruzzzz...

Bu arada güzeel bacaklara kavuşanlarrr uçupppp gitti yaa :((( Gözümüz yok sadece mutlu, memnun olduklarını bilmek istiyoruzzzz...

hayırrr ucup gitmedikk=) hala takip edıyorum fırsat buldukca yanı her ay kısa bir bilgi veriyorum ve resim ekliyorum.ben amelıyat olalı haftaya 7 ay olcak yağ enjeksıyonu ferruh beye yaptrmstm ilk yaptıran olarak ,eskı arkadaslr biliyorlar.son durummdan bahsediim hala bir sıkıntım yok memnunum sanrım erime olmadı saskınlıkla beklıyorum ama olmadı işte=) solda diz altımda sanki mınıcık bır erime var gibi gelior onuda doktora gttgmde sorcam.en kısa zamanda yenı fotorımı eklerim..

kızlar elimde hazır bu vardı fırsat buldukca etek giyıyorumda=) daha net cektıgimde tekrr koyarım..

Eklentiler

• $DSC05766.webp
    $DSC05766.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 52
angelim harika tek kelimeyle cok güzel erime olmamıs,korkma bu saatten sonrada pek olmaz canım bacaklarınla ömür boyu mutluluklar canım:))) cok mutlu oldum senın adına

ANGELıM harika görünüyorsun. senin ameliyat öncesi resmin varmı? Merak ettim. Çok sorunlumuydu. bacakların. Eğer öyle ise doktor bey çok iyi iş çıkarmış. Şuanki halin çok güzel.

angelim bacaklarını ço beğendim :) keşke bendende yağ çıksada incecik bacaklarım toparlansa kızlar nekadar yağ gerekirki çok ince bacağı normale çevirmek için epey mi hiç fikri olan varmı sizlerden nekadra yağ alındı??

kızlar tesekkür ederim leydı umarm dediğin gibi olur ve bundan sonrada erimez hiç,ben daha cok ericegini düşünmüştm hala bir degişiklk olmaması beni cok mutlu ediyor,her fırsatta etek elbise giyiyorum gecen gün arkadasım masallh nazarm degmesn bacaklrın ne kadar düzgün diince o kadr mutlu oldumkı Allah herkese nasip etsin bunca yıl dert etmstm kendime, bi anda karr verdm ve gidıp amelıyata girdim parası olan kendıne en uygun yöntemı hemen yaptırsn emin olunkı sonuc ilk halinden cok daha iyi olcaktır kısmende olsa deger diyorum..DıOR ilk hali doktorda bı nasip olmadı almak ama senn için gttgımde isticem=) PAMUKK benmde bacaklrım inceydı ve bende zayıf bır ınssanm ama yagım yeterli oldu.eger düşünüyorsan bu amelıyatı bol bol ye ve göbek yap=) en kaliteli yağ göbekte oluyormuş doktorum öle söylemişti

yonca yonca acaba kasimda bizde ankaraya gidip ferruh bey e ameliyat mi olsak ne dersin?

Bertha, Kasım ameliyat için çok uygun bir zaman bencede. Amma gel gelelim bu sene Kasım bana uygun değil. Ne param var kenarda ne de sağlık müsait değil. 1 sene ameliyat olamam. Offff bu yaz ve kış da bol paçalı pantalonlarla geçecek ooof.

Berthacım, canım benim ayrıca sen lütfen o Ferruh Beye 2500 TL vereceğine o güzel bacaklarınla salına salına giyeceğin etekler al. Bacakların çok güzel. Harcama paranı. ılerde erime falan olursa yaptırırsın. Şimdi tadını çıkar lüttfeeen bu güzel bacaklarının. Tatile git, bişi yap işte. :)))))

Angelim.... Bacaklarrr süppppper. Hatta ötesi yaaaaaaaaaa. Bilgi verdin çok saol. Bi de ilk hallerini görsek öyle iyi olacak ki. Herkes kendine umut arıyo burda işte. Çok teşekkür ederiz.

Back
X