Bacak dolgusu yaptıran var mı?

leydi canım inşallah senin ve güzel kızın için en iyisi olur dualarımızda bizde yanındayız benim tek pişmanlıgım niye bu kararı almak için bu kadar geç kaldıgım olmustu allah sanada başka pişmanlık yaşatmasın

merhaba arkadaşlar,
bu forumu keşfetmeden önce tüm umutlarımı yitirmiştim, artık hiç etek ya da şort giyemeyeceğimi düşünüyordum. sonra yazılanları okudukça umutlandım ve neden denemeyeyim dedim ve ferruh beyden randevu aldım ve dün operasyonu geçirdim. şu anda her tarafım ağrıyo ama katlanılmaz acılar değil ve iyileşme süreci zaman alacak gibi. ama en azından denedim diyorum ve şu anda mutluyum. herkese tavsiye ederim çünkü ferruh bey çok ilgili ve güven verici. gelişmelerden sizi haberdar ederim.

slm arkadaslar yenı yenı forma yazmaya baslasamda ben kusursuz bacak formundan berı bu yazıları takıpteyım sadece hep dınlemede kaldım kendıme uygun olanlarıda uygulamadacunkı formadakı arkadasları yanlıs yönlendırmek ıstemedım yada umutlandırmak fakat yaptım sporla bı parca sonuc alınca sızınle paylasmak ıstedım lutfen sızden rıcam yası genc olan arkadaslar bacakları bızler kadar kötu olmayan arkadaslar amelıyatı dusunmeyın lutfen bakıyorum bacakları gayet gusel olan arkadaslarda bı kopleks ıcındeler lutfen kendınıze guvenınız gelsın ..benım bacaklarım parantez evet resmen öle zayıf ve sağ bacağımın dız kapağı ıce doru eğık dız ıclerı bos fakat benım ne param nede yağım olmadından amelıyatı dusunmedım elıf 2008 leydı ve butun arkadaslara teşkler edıyorum paylasımları ıcın o hareketlerle bıraz da olsa bacaklarımı duselttım sol dız ıcım dolmaya basladı sağ ıcın bısey dıyemıyorum belkı daha ılerde olacak ve bu hareketler belkı sıze komık gelcek ama yazım genede popoyu kaldırıyo ve selulıtı yok edıyo:))bı kac ay evvelde kondusyon bısıkletı aldım en ağır ayar o bıle yetmedı pedalların yanına bezler bağladım:)) gunde 1 yada 2saat kullanıyorum .bastada dedım gıbı lutfen bekleentılerınızı yuksek tutmayın benım sadece emelım kötunun ıyısını yakalamak ve bu arada yemek yıceksınız arkadaslar proteın ve karbonhıdratı beraber almalısınız sımdılık benden bukadar ama hep formadayım sevgıler saygılar arkadaslarım:))

brombree merhaba,
ben ameliyatimi mesut ozcan a oldum koydugu yaglar erimedi ama ben zayiftim ve yeterli yag cikmadi (tabi biraz daha kilo al diyebilirdi o ayri)bacaklarimda ilerleme var ama kasimda tekrar olmayi dusunuyorum mesut bey bana anlatmisti super dryi hic oyle dusundugumuz gibi degil super dry da bir turnike ile bacak sikiliyor ve kan dolasimi engelleniyor ama bu islemde sadece dizlerin yanindaki yaglar cekilip konuluyormus oradan ne kadar yag cikabilir ki bu arada mesut bey cok degerli bir prof bana yaglarin %60 i kalir demisti ameliyat oncesi sonra 2. ay sonunda erimeyince umutlandirmak istemedigini o yuzden neredeyse tamaminin kalmasinin normal oldugunu cok iyi temizledigini soyledi
yani soyleyecegim korkma cunku neredeyse hic aci yok(1 hafta yikanamamak benim icin daha zordu) ve sonuc olumlu olursa %100 mutlu oluyorsun fakat oylr bacagin 2 kati kalin olacak diye bekleme ve doktoruna ne istedigini anlat olup olamayacaginin teyidini al

slm arkadaslar yenı yenı forma yazmaya baslasamda ben kusursuz bacak formundan berı bu yazıları takıpteyım sadece hep dınlemede kaldım kendıme uygun olanlarıda uygulamadacunkı formadakı arkadasları yanlıs yönlendırmek ıstemedım yada umutlandırmak fakat yaptım sporla bı parca sonuc alınca sızınle paylasmak ıstedım lutfen sızden rıcam yası genc olan arkadaslar bacakları bızler kadar kötu olmayan arkadaslar amelıyatı dusunmeyın lutfen bakıyorum bacakları gayet gusel olan arkadaslarda bı kopleks ıcındeler lutfen kendınıze guvenınız gelsın ..benım bacaklarım parantez evet resmen öle zayıf ve sağ bacağımın dız kapağı ıce doru eğık dız ıclerı bos fakat benım ne param nede yağım olmadından amelıyatı dusunmedım elıf 2008 leydı ve butun arkadaslara teşkler edıyorum paylasımları ıcın o hareketlerle bıraz da olsa bacaklarımı duselttım sol dız ıcım dolmaya basladı sağ ıcın bısey dıyemıyorum belkı daha ılerde olacak ve bu hareketler belkı sıze komık gelcek ama yazım genede popoyu kaldırıyo ve selulıtı yok edıyo:))bı kac ay evvelde kondusyon bısıkletı aldım en ağır ayar o bıle yetmedı pedalların yanına bezler bağladım:)) gunde 1 yada 2saat kullanıyorum .bastada dedım gıbı lutfen bekleentılerınızı yuksek tutmayın benım sadece emelım kötunun ıyısını yakalamak ve bu arada yemek yıceksınız arkadaslar proteın ve karbonhıdratı beraber almalısınız sımdılık benden bukadar ama hep formadayım sevgıler saygılar arkadaslarım:))

tesekkur edıyorum ...sormak ıstedıgım spor oncesı ve sonrası fotolarını paylasabılırmısın?

teşk ederim canlar çok sağolun dilerim öyle olur herşey inşlh

merak ettim umarım mahkemen iyi sonuçlanmıştır.biliyorsundur belki bende 1.5 yıl oldu ayrılalı 2 çocuğum var..keşke diyorum hep KEŞKE daha önce yapsaydım bu işi bu kadar uzamasaydı...baştan nasılsa sonu da hep öyle oluyor yıllar kimseyi adam etmiyor maalesef....insanın içinde olmalı sorumluluk sonradan şırıngayla iğne edilemiyo....ama şimdi çok AMA ÇOKKKK mutluyuz zemuszemus. umarım hayat sana ve kızına da hep çok mutlu yüzünü gösterir bundan sonra....hiç üzülme arkadaşım yanlızlık bazen yüzünü bile görmek istemediğin insanlardan daha mutlu çok mutlu ediyor seni :içelim:

seorpia malesef fotom yok öncesı artık zaten mumkun değıl cunkı bacak bırazda olsa sekıl değıstırdı bu halıyle resım yuklemeye kalksam aaa bumu dıceksınız ama ne kadar yol katettımı ancak ben bılıyorum benım ıcın bı kac yıl evvel ımkansız olanı basarmaya calısıyorum gecmıs yazıları mutlaka okuyun elıf ve leydının yazdığı hareketlerı yapın 2ay cok deyıl 2ay sonra gelısımı göreceksınız arkadaslar nereyı calıstırırsanız orası gelısır bunu hepımız bılıyoruz sabır ve zaman ben 2cm kalıcılık elde ettım yeterlımı hayır ama olsun ümidimi kesmedimm sizlerde kesmeyin.. sevgiyle kalın .

SONUNDA HAYATIMDAN MıKROPLARI ATTIM kaydirigubbakcemile2
hepinize cok teşk ederim kızlar cok saolun güzel ve içten dilekleriniz için, yanımda oldugunuz için çok çok tşkler ve adalet sonunda yerini buldu haklı olan kazandı kızım ve benim için en güzel en hayırlı karar verildi allahıma şükürler olsun diyorum :Saruboceq:

mrb kızlar uzun suredır sıtede paylasılanları okuyorum. malesef bende sızın gıbı bu konudan muzdarıbım ve su an karar asamasındayım ahmet bey mı ? ferruh bey mı dıye dusunuyorum . bu doktorlara amelıyat olan arkadaslar belırlı bır sure gectıkten sonra erıme yasayanınız varmı fıkırlerınız benım ıcın onemlı yazarsanız sevınırım. dılerım hepımız bır gun rahat rahat eteklerımızı gıyerız :))

Leydiciğim, adına çok sevindim. Allah kızınla sana sağlıklı ve huzurlu bir hayat nasip etsin inşallah... Yeni başlangıçların hayırlı olsun...

SONUNDA HAYATIMDAN MİKROPLARI ATTIM kaydirigubbakcemile2
hepinize cok teşk ederim kızlar cok saolun güzel ve içten dilekleriniz için, yanımda oldugunuz için çok çok tşkler ve adalet sonunda yerini buldu haklı olan kazandı kızım ve benim için en güzel en hayırlı karar verildi allahıma şükürler olsun diyorum :Saruboceq:

:teytey: :dance: :sm_cool: alkisalkisalkis : sositososito :içelim: MUTLAKA KUTLAYALIM gözün aydın leydicimm :lepi:

leydi herşeyin dilediğin gibi gelişmesine çok sevindim bundan sonra bütün mikroplar senden uzak olsun her son yeni bi başlangıçtır yeni hayatın huzur mutluluk sevgi dolu olsun seni seviyoruz

Back
X