Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar yenı yenı forma yazmaya baslasamda ben kusursuz bacak formundan berı bu yazıları takıpteyım sadece hep dınlemede kaldım kendıme uygun olanlarıda uygulamadacunkı formadakı arkadasları yanlıs yönlendırmek ıstemedım yada umutlandırmak fakat yaptım sporla bı parca sonuc alınca sızınle paylasmak ıstedım lutfen sızden rıcam yası genc olan arkadaslar bacakları bızler kadar kötu olmayan arkadaslar amelıyatı dusunmeyın lutfen bakıyorum bacakları gayet gusel olan arkadaslarda bı kopleks ıcındeler lutfen kendınıze guvenınız gelsın ..benım bacaklarım parantez evet resmen öle zayıf ve sağ bacağımın dız kapağı ıce doru eğık dız ıclerı bos fakat benım ne param nede yağım olmadından amelıyatı dusunmedım elıf 2008 leydı ve butun arkadaslara teşkler edıyorum paylasımları ıcın o hareketlerle bıraz da olsa bacaklarımı duselttım sol dız ıcım dolmaya basladı sağ ıcın bısey dıyemıyorum belkı daha ılerde olacak ve bu hareketler belkı sıze komık gelcek ama yazım genede popoyu kaldırıyo ve selulıtı yok edıyo:))bı kac ay evvelde kondusyon bısıkletı aldım en ağır ayar o bıle yetmedı pedalların yanına bezler bağladım:)) gunde 1 yada 2saat kullanıyorum .bastada dedım gıbı lutfen bekleentılerınızı yuksek tutmayın benım sadece emelım kötunun ıyısını yakalamak ve bu arada yemek yıceksınız arkadaslar proteın ve karbonhıdratı beraber almalısınız sımdılık benden bukadar ama hep formadayım sevgıler saygılar arkadaslarım:))
teşk ederim canlar çok sağolun dilerim öyle olur herşey inşlh
SONUNDA HAYATIMDAN MİKROPLARI ATTIM kaydirigubbakcemile2
hepinize cok teşk ederim kızlar cok saolun güzel ve içten dilekleriniz için, yanımda oldugunuz için çok çok tşkler ve adalet sonunda yerini buldu haklı olan kazandı kızım ve benim için en güzel en hayırlı karar verildi allahıma şükürler olsun diyorum :Saruboceq: