Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba arkadaşlar sorunlar hep aynı ben Ankara'da yaşıyorum. Cumartesi B.Cihantimur'un Ankara merkezine gittim. Volkan bey muayene etti. % 85 yağlarda kalıcılık sağladıklarını söyledi. Hasta resimlerini gösterdiler mucize gibi. Bülent bey Bursada yapıyormuş 6000 Tl fiyat söylediler. Ankara'nın açılışına özel % 40 indirim varmış 8 ağustosa kadar yani 3600 artı tahliller artı varis çorabı. Doktor bey çok güzel olur dedi. Cumayada Ferruh beyden randevu aldım onunla da görüşüp kararımı verecegim.

Dert varsa çarede var o yüzden sürekli kendimize hayatı zehir etmektense bu şansımızı kullanmamız gerektiğini düşünüyorum. Maddi yönden sıkıntınız yoksa bazı riskleri göze alabilmeliyiz. Yoksa hayatımız hep zindan olacak. Karar veremeyen arkadaşlar biraz cesaret, birbirimize destek olalım yalnız degiliz.

bahad b.cihantimurun ankarada merkezi oldugunu bilmiyodum canım tam olarak nerde söylermisin bende o doktoru düşünüyorum kalıcılık konusunda garanti veriyor mu

canım bezide durumlardan bilgilendirirsen çok sevinirim.bende iki doktor arasında karasız kaldım hakkında hayırlısı olsun işallah : ))

Canım adresi İran Caddesinde Kuğulu parkı geçince Karum'un tam karşısı. Ben tekrar gelmek gerekirse yeniden para ödeyecekmiyiz diye sordum Hayır yağlardan depoluyoruz yeniden gerekirse kullanıyoruz dedi. Şu ana kadar dönen hasta olmadı dedi. Ama dediğim gibi Bülent bey Bursa da yapıyormuş oraya gitmek gerekiyormuş buradaki doktor sadece bilgilendirmek amaçlı.

Ben İzmirde de çok iyi doktorlar oldugunu duymuştum istersen araştırıp sana bildireyim. Bende izmir'de 10 yıl yaşadım çok severim. İzmir'e selamlar

İzmir'de 9 eylülde Can Karaca vardı o zamanlar doçentti şimdi prof olmuş o yıllarda bu konuyla ilgili ona gitmiştim ama teknoloji bu kadar ileri degildi. Küçük bir bölgede deneme yaptı göbekten aldı ancak eridi. Forumda geçen başka doktorlar var ben onları sana bildiririm. Ön görüşmelerden ücrette almıyor çogu doktor onlarlada görüşebilirsin.

teşekkür ederim canım cevapların için ;izmir gerçekten çok üzel ve kızlerı tamamen kendine öz güvenleri yüksek insanlar :))ön görüşmede herhangi bir ücret alıyormu birde şu anda ben ankaradayım tatil dolasıyla radevu almak gerekiyormu giderken tel no varsa verebilirmisin canım zahmet olmassa.

ben artık doktorda araştırmak istemiyorum acaıkcası çünkü kafalar iyice karışıyor daha öncede belirttiğim gibi aklımda iki doktor var bunlardan birini istiyorum.ya ferruh bey olacak yada b.cihantimur.yağlardan b.cihantimurun depoladığını bilmiyodum bu daha güzel işte ikinci bi işlem gerekirse şayet diyelimki eridi depoladıgı yağlardan tekrar koymak için bi üçret istiyormu bu konudu bi bilgin varmı

canım Ege Ün. Plastik Cer. Doç.Dr. Ufuk BİLKAY var 232 390 35 79 tel. internetten araştırabilirsin iyi bir doktor olduğunu duymuştum.

ben artık doktorda araştırmak istemiyorum acaıkcası çünkü kafalar iyice karışıyor daha öncede belirttiğim gibi aklımda iki doktor var bunlardan birini istiyorum.ya ferruh bey olacak yada b.cihantimur.yağlardan b.cihantimurun depoladığını bilmiyodum bu daha güzel işte ikinci bi işlem gerekirse şayet diyelimki eridi depoladıgı yağlardan tekrar koymak için bi üçret istiyormu bu konudu bi bilgin varmı

Sevdanaz daha önce yazmıştım görüştüğüm kişi tekrar ücret almayacaklarını söyledi.Benimde Ferruh bey konusunda terciğim ağır basıyor. Cuma günü görüşüp karar vereceğim. Karanfil 74 'ün resmini gördüm çok güzel yapmış. Hayırlısı bakalım.

Bende Ferruh Bey'den yarın için randevu almak istiyorum ama cesaret edemiyorum kızlar eyvahedigeldismile Yarın sabaha randevu alsam görüşme sonunda ikna olursam hemen amelitaya alabiliyor mu acaba? İstediği test vs var mı bilginiz var mı kızlar?

valla hergün bu mesele yüzümden eşimle tartışıyoruz ya ben ne yapacam bilmiyorum beni anlamıyor kızlar ya başkalarına güzel görünmek için yaptırdıgımı düşünüyor.uuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bıktım artık yaaaa

Bende Ferruh Bey'den yarın için randevu almak istiyorum ama cesaret edemiyorum kızlar eyvahedigeldismile Yarın sabaha randevu alsam görüşme sonunda ikna olursam hemen amelitaya alabiliyor mu acaba? İstediği test vs var mı bilginiz var mı kızlar?

canım yarın için randevu alamazsın bayağı yoğun ben ancak cumaya alabildim. Sekreteri çıkıyor cesaretini topla ara görüş bakalım ameliyat öncesi tetkikler yapılıyormuş hemen alabilecegini sanmıyorum.

canım yarın için randevu alamazsın bayağı yoğun ben ancak cumaya alabildim. Sekreteri çıkıyor cesaretini topla ara görüş bakalım ameliyat öncesi tetkikler yapılıyormuş hemen alabilecegini sanmıyorum.

Offf tüh ya :( Ben izindeyim şuan pazartesi işe başlıycam biran önce halletmek istiyorum bu işi :( Bir arayım canım ne diyecek off :(

Bütün erkekler aynı. Benim eşimde öyle hiç gerek yok diyor. Ama kararlı duruşum karşısında geri adım atmaya başladı. Artık nasıl istiyorsan öyle yap demeye başladı. Ama ben pes etmeyecegim. Sonuna kadar gideceğim.

Back
X