Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bide daha önce ameliyat olmuşları okuyorum ne güzel gidip bi cesaretle olmuşlar ben cesaret edemiyorum şimdi vaz geçeçcem diyede canım sıkılıyor.

Kızlar pansumana gittim. Oncesinde duş almanız gerekiyor heryeriniz sargili olduğu için su yapıskan özelliğini azaltıyor ve daha kolay çıkıyor. Sargılar çıkarken çok az sadece bacağımda acı oldu. Gobegimdeki kocaman bandaji çıkarırken inanılmaz huylandim ve hemşirenin şaşkın bakışları altında deli gibi güldüm:)) bacaklarıma falan dokunuldugunda da sert olmadıgı sürece:) çok gidiklaniyorum:)) çorabı aksama dogru giyeceğim. Çok acır kendin giy dedi giydirmedi hemşire. Ferruh beyde yanıma geldi bcaklarima baktı çok guzel oluyorlar dedi. Çok mutlu oldum sol bacağım daha sis durumda ona biraz masaj yaptı tabi bu canımı acitti ama dayanılmaz degildi. Sonra şişen yere küçük bandaj yapistirdi biraz bastirip. Yürüyüşüm hala zor. Desteksiz yuruyemiyorum. Ağrım sadece yürürken oluyor. Dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Bu arada pansuman detaylarını anlatmadım:) bandajlar çıktıktan sonra delik yerleri alkollü pamuk ile siliyor. Sonra oralara daha küçük yara bandından biraz daha büyük bantlar yapistiriyor. Dikişlerden atmış olanları alıyor hiç acımıyor kızlar ve işlem bitiyor. Haftaya tekrar gidicem kontrole 3 gün sonrada tekrar duş alabileceğim.

Demoniac, pansumanda fazla acı çekmediğine çok sevindim canım.
Sen benim bacaklarımı gördün mü?sağolsun Parissscim,ekledi. sence umut var mı?doktorda muayene olurken hiç benim bacağıma benzer, ameliyat olmuş bir foto gösterdi mi?

Dilaramutlu inşallah canım etek giyeyim baska bisey istemiyorum. Çektiğim acılara deger ve umarım hiç erimezler. İsteyen herkese yaptırmak nasip olur inşallah.

Bacaklarını gördüm canım. Doktor benzer bı bacak göstermişti diye hatırlıyorum tatlım. Gayet güzeldi ve o hastanın 1.5 sene sonra nerdeyse hiç erime olmamış resimlerini yan yana koyup gösterdi bacaklarının resimlerini ferruh beye mail at istersen canım. Bı yorum yapar herhalde.

demoniac canım pansumanın acısız geçmesine cok sevındım.bacakların görüntüsü nasıl şimdi şekli nasıl görünüyor aradaki acıklık kapanmısmı ben vala senin bacakları çok merak ediyorum nede olsa aynı gbiler:)) oyuzden sormadan edemedim canım:)

Canlarım mesajlarınızı yeni okuyabildim.Geçmiş olsun dilekleriniz ve güzel temennileriniz için hepinize teşekkür ederim .Evet canım Ferruh beye yaptırdım. bugün ikinci gündeyim ve neredeyse ağrım yok diyebilirim. Sadece yürüme güçlüğü çekiyorum heryanım kasılıyor. Yağ oranına gelince alabileceği en fazla miktarı aldı 50 cc galiba resim insanı yanıltabiliyor düzgün gibi görünsede düzgün durmuyordu. iç kısımlarda fazla çöküntü vardı. az önce resim çektirdim bandajlı olmasına ragmen çokdüzgün görünüyorlar. Gidip doktoruma sarılmak geldi içimden Beni ne büyük bir kabustan kurtardı ne kadar teşekkür etsem azdır.

resimlerimi akşam ekleyecegim inşallah böyle devam eder. Yaptırdıgım için hiç pişman degilim keşke bu yöntem çok önce bulunsaydıda bu kadar yılım ziyan olmasaydı Ferruh beyin klinigi Çankayaya yakın canım İgneyle uyuttular bir anda gidiyorsun uyandıgında üzerin giydirilmiş herşey bitmiş oluyor yani korkacak hiçbir şey yok. Biraz acı çekmeye değer hele şu anda bacaklarımı gördükçe acıyı falan unutuyorum

Sevdaez canım sen hala karar veremedin galiba bak canım benim izmirde 15 yıl önce gittigim doktor bunun bir kusur.rahatsızlık hastalık oldugunu söylemişti Pek çok ülkede bu ameliyatların devlet tarafından karşılandıgını söyledi. Bende doktora katılıyorum hiçbirimiz normal degiliz biz doktora gidipte seda sayana gülben ergene benzet bacaklarımızı demiyoruz. Biz saadece normal olmaya çalışıyoruz. Başkalarına alay konusu oluyoruz kendimizi toplumdan ve sevdiklerimizden dışlıyoruz önce biz sorunlarımızı çözmeliyizki başkalarınada yararlı olabilelim. Allah izin vermese ne doktora gidebilir nede ameliyat olabilirdim Derdi vermişse şükürler olsunki çareyide vermiş Ömür boyu böyle yaşamaya mahkum etmemiş bizleri Ben vicdanen çok rahatım sadece normal olabilmek için yaptırdım güzel olabilmek derdinde değilim.

Bahard nin bacaklarını gören ilk şanslı kisi olarak fıstık gibi diyebilirim :)) süper olmuş gercekten arada açıp resmine bakıyorum:)) mutlu olmana çok sevindim canım. Doktora teşekküre eteklerimizi giyip birlikte gideriz inşallah :))

Canım bacaklarımın problemli olmadıgını söylüyorsun ama resim biraz yanıltıcı çünkü düz bakınca normalmiş gibi ama yürüyünce diz altı boşluk oldugu için yandan bakınca yarım bir bacak görüntüsü oluyor yani yarısı hiç yok gibi görünüyor

Pariss tatlım aradaki açıklık kapandı. Öncekinden çok daha iyi durumda:) babam 1 resim çekebildi. Eklerim onu canım. 1 saat önce varis çorabını tek basıma giydim ve hiç canım acımadı:)) yürüyüşümde baya düzeldi. Sabahdan daha iyi durumdayım :))

bahar sanada geçmiş olsun dilerim hep mutlu kalırsınız bacaklarınızla kızlar :))
ben bişeyı cok merak ediyorum... ya ferruh beye amelıyat olanlar, amelıyathanenın durumu nasıl acaba hijyen yönünden.... mutlaka girince dikkat etmişsinizdir, yanı sterilmı, temizmi nasıl, bilgi verirseniz sevinirim kızlar çünkü çok önemli enfeksıyon açısından

Back
X