Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENDE ISTIYORUMMM bacaklarımın daha duzgun olmasını ama zaten zayıfım .. nerden yag alıcaklarda enjekte edecekler kı...
sıozınnasıl oldu anlatırmısınız.. ben 166 boy ve 48 kılodayım.. boyle bısey bnm ıcınde mumkun mu
vucudumda sıfır yag var :S
efece canım son halının resımınıde paylasabılırmısın bızlerle.bacakkların cok guzel gorunuyor eskı sayfada suanki halni cok merak ettim.sen kıme amelıyat olmustun bılgı verırmısın.benım resmım albumde var bakarmısın senınde benımkı gıbımıydı bacakların.tesekkurler sımdıden.guzel bacaklarınla boll minili günlerrr:)darısı bızlerınde basına ınsallah...
efece
şimdi baktım bacaklarına çok güzellll...Allah bizlerede nasip etsin snn gibi bu günleri görmeyi inşaallah..
ahhh ahh ne çok hayal kuruyorum... operasyonu hangi dr. da geçirmiştin cnm sen ve maliyeti ne kadar olmuştu?
ben de zayıf olduğum için silikon dışında seçeneğim yok.sanırım bu senin için de geçerli. bugün ameliyat olacaktım ama grip olduğum için bu hafta ikinci kez ameliyatı ertelemek zorunda kaldık. bayramdan sonraya kaldı mecburen.
Saddy çok teşekkür ederim. Ben Ferruh Bingül'e ameliyat oldum. 2500 TL idi o zaman ama şu an ne kadar bilmiyorum. Ben de çok uzun zaman hayal kurdum bacaklarımla ilgili ve şuna inandım birşeyi çok ama çok istersen eninde sonunda oluyor.36 yaşındayım bacaklarımın farkına vardığımdan beri yıllardır bol pantolonlar giymekten o kadar sıkılmıştım ki tahmin edersin. Okul yıllarına geri dönüp bana skoda diyenlerden intikam almayı istiyorum![]()
alt bacak iç kısım mı doluyor ne zaman sonra[/QUO
benim 2 haftada fark etti ama öle çok büyük fark olmadı tabi yani biraz sabır lazım.e ameliyat olma sansım yoksa bari durmayım spor yapayım dedim sonra bıraktım şimdi tekrar başladım şimdi bırakmamaya kararlıyım.hemen hemen hergün yürüyüş yapıyorum sonra platesle anlattığım hareketlerişinternetten de bazı gördüğüm hareketleride yapıyorum bakalım inş sonuç ii olur