Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tigerlity senın gayet ıyı bacakların canım heleki yaptırırsan heralde harika olur.ben napıyım baksana benimkiler çok çarpık silikon bana olurmukiyani eteği geçtim şu daracık pantolonlar veya taytları bile giymek harika olsa gerek..Allah hepimizin yardımcısı olsun.
çok teşekkürler leydicim.bülent beyi çok övüyorlar.kapalı yağ transferi mi yaptırdın.bülent bey,tek seans yetiyor diyenlerden.demek ki öyle değilmiş.onep yağlarını saklamadımı.silikon hiç düşündünmü?leydi ankarada ferruh beyle görüştünmü?tigerlity boşver takma bile dengesiz çokk :)
sılası foto koymuştum ama sonrasında silmiştim şuan yok pcde
ama çekip bi ara eklerim canım
ben bülent cihan timur a yaptırdım en son :)) ilkini hıfzı velidedeoğlu yapmıstı
tigerlity senın gayet ıyı bacakların canım heleki yaptırırsan heralde harika olur.ben napıyım baksana benimkiler çok çarpık silikon bana olurmukiyani eteği geçtim şu daracık pantolonlar veya taytları bile giymek harika olsa gerek..Allah hepimizin yardımcısı olsun.
çok teşekkürler leydicim.bülent beyi çok övüyorlar.kapalı yağ transferi mi yaptırdın.bülent bey,tek seans yetiyor diyenlerden.demek ki öyle değilmiş.onep yağlarını saklamadımı.silikon hiç düşündünmü?leydi ankarada ferruh beyle görüştünmü?
hoşçakal...
tigerlity canım az önce baktım fotoğraflarına. Benim bacaklarıma benziyo bacakların. Ameliyat olursan sonuç güzel olur kesinlikle. Bir an evvel işlerini ayarlarsın da ameliyat olursun inşallah...
canım teşekkür ederim bende senden büyük cesaret buluyorum. sürekli resimlerine bakıp biran önce silikon ameliyatı olmak istiyorum. nasılsın bu arada. sol bacağın düzeldi mi birazdaha. muayeneye gidecektin gidebildin mi? bacaklarının arkası için tekrar resim ekleyebilir misin?
blackdaisy nasıl oldun son durumun nasıl dilerim tüm agrıların geçmiştir.güzel haberlerini bekliyoruz.bişey rica edicem cnm müsait olunca bacaklarının önden çorapsız halınide çekip fotosunu koyarmısın.şimdiden teskkurler sevgıler
Ağrılarım yok denecek kadar azaldı canım. Sol bacağım da daha iyi. Muayeneye gidemedim. Geçtiğimiz hafta cuma günü randevu almak için aradığımda Hasan Bey'in asistanı cumartesi günü hiç boş vakti olmadığını; hafta içi bi gün gelmemi söyledi. Ben de bunun çok zor olduğunu önümüzdeki cumartesi gelebileceğimi söylediğimde önümüzdeki cumartesi de çok yoğun gibilerinden bişeyler söyledi. (Zaten o kadını tanıdığımdan beri pek ısınamadım nedense :)) Sinir oldum tabi. Ameliyatı olana kadar herşey benim vaktime,durumuma uygun olarak yapılırken, şimdi ne oldu da dediğim dedik çaldığım düdük misali cumartesi olmaz diyo bilmiyorum. Neyse sonuç itibariyle gidemedim, bugün çarşamba işyerinden izin filan alamam hafta içi. Zaten ameliyattan sonra çok ağrılı dönemlerimde işe gelmedim doğru dürüst. Bu ara akşamları pek pc açamıyorum. Buraya da gündüzleri işyerinden yazıyorum. Yeni fotoğraf en kısa zamanda eklerim. Dikiş izleri oldukça azaldı, eskisi kadar da acımıyo.
aynen canım:) bende asistana sinir oluyorum daha doğrusu ses tonuna ilk konuşmamızda canım bi büyüğün yok mu falan moduna girdik, sesini o kadar inceltiyo ki sanki çocukla konuşurmuşsun gibi. ama yaptıkları gerçekten hoş değil tabii. tabii biz bu operasyona karar verirken iyileşme sürecinin uzun olacağını biliyorduk yakın bir zamanda tamamen eskisi gibi olacağından eminim. en kısa zamanda acılarına ortak olup sonra mutluluğu birlikte devam ettireceğiz![]()
tigerlity bu resmi senin için ekliyorum. Tmm bacakların bira ince ama hiç kötü değil bence. Aslında az bi açıklık var yağ enjeksiyonu da senin için yeterli olur bence.tabi senin kadarın. Diğer arkadaşlarında söylediği gibi o kadar kötü değil bacakların. Benim o kadar zayıfki kaval kemiklerim belli oluyor ve dizlerimde çok kemikli olduğu için önden çok kötü arkadan biraz baldırlar kurtarıyor işi daha iyi duruyor yinede senin bacaklarından çok daha zayıf benimkiler ve benim boyum 177 civarı düşünün artık :) resimdeki bayan manken hiç te kompleks yapmamış baksanıza :)Eki Görüntüle 117776