Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım fiyat gayet iyiymiş aslında hala aynı mı? önceki sayfalarda yazanlar çok uçukk rakamlardan bahsetmişti 10-12 bin gibi... bende senin gibiyim 170 boyum kilom (şuan kilo almış halim buda 52) 58 60 kilo olmam çok zor ya:( ahmet bey görüşme için ücret istiyor mu?[/QUOTE
Tigerlity,
Ahmey beyin 10 -12 bin lira istediği yöntem özel cihaz yardımıyla kok hücrelerin ayrıştırılmasıydı.

Biz ilk görüşmeye gittimizde ücret ödemiştik.şimdi ne kadar istiyor bilmiyorum.Internetten bilgilerine ulaşıp asistanına sorabilirsin

merhaba Melik_e,

Bacaklarının güzel olmasına çok sevindim:)umarım hep böyle kalırlar.

Yalnız ben resimleri göremedim,uzun zamandır girmiyorum siteye sanırım değişmiş.

Resimlere nasıl bakılıyor acab, yardımcı olursan sevinirim,

teşk..

selam MELIKE cigim,bacaklarin cok güzel olmus,bol etekli günler dilerim...benim bir sorum olacakti eger mümkünse..bacaklarina baktigim kadariyle sadece diz altina degilde tüm bacaga yag enjeksiyonu yapilmis gibi gördüm acaba yaniliyormuyum,komple bacagami yag enjeksiyonu yapildi,yoksa sadece dizden altami yapildi???ayrica melikecigim acaba kac cc yag enjekte edildigini biliyomusun..selamlar sevgiler

slm arkadaşlar.fırsatım oldukça buraya giriyor ve sizi takip ediyorum..benim temmuz ayı gibi düğünüm olacak.ve benimde problemım maglum bacaklarım..sizce bu işlemi hangi ayda yaptırmalıyım.ayrıca tavsiye edebılecdegınız doktor.bi de bu konuyu kımseye acamıyorum.sizce nişanlıma söyleyeyıp onunlamı bu yola başvurmalıyım?acıkcası çekiniyorum ona sölemekten de..ama ankara ve i,st.yalnız da gidemem.yardımlarınız için şimdiden tskler..

Arkadaşlar merhaba bu forumu geçen seneden beri takip ediorum şubat ayında ferruh beye ameliyat olmayı düşünüyordum ama birkaç olumsuz yazıdan dolayı kafam karıştı acaba hasan bey ve ferruh bey arasında gidip gelmekteyim, ama kesin kafaya koydum bu ameliyatı olacağım...

tigerlity resimlerine baktım bacaklarımız benziyor açıkçası silikon mu kök hücremi karar veremiyorum ikisi arasında gidip geliyorum, Ankarada oturuyorum bu nedenle Ferruh beye ameliyat olmayı düşünüyordum ama baya olumsuz yazılar var kafam karıştı offf...

slm arkadaşlar.fırsatım oldukça buraya giriyor ve sizi takip ediyorum..benim temmuz ayı gibi düğünüm olacak.ve benimde problemım maglum bacaklarım..sizce bu işlemi hangi ayda yaptırmalıyım.ayrıca tavsiye edebılecdegınız doktor.bi de bu konuyu kımseye acamıyorum.sizce nişanlıma söyleyeyıp onunlamı bu yola başvurmalıyım?acıkcası çekiniyorum ona sölemekten de..ama ankara ve i,st.yalnız da gidemem.yardımlarınız için şimdiden tskler..

merhaba hüsna,tıp fakültesinde yapan dr. Yok mu orada,araştır bence.nişanlınada söyleme-ne gerek var-der.en iyisi ailenle paylaş ve 1-2 saatte ameliyatını ol,gel evine.çocuğun olmadan,evlenmeden yaptırman en iyisi,tabi maddi imkanlarda önemli.kendi paran varsa kimse sana karışmaz.ameliyatını mayısa kadar olursan iyi olur.en azından 2 aydan daha uzun sürede kendini toplarsın.evlenince hangi şehirde olacaksın?ank. Yada ist. Ise gidince ameliyat olabilirsin.

Arkadaslar eger mumkunse bana ozelden gonderin fotolari. Yani sayfaya koymak istemezseniz diye diyorum. Iyi bir doktor bulayim hemen yag enjeksiyonu yaptiricam; artik beklemek istemiyorum.Giden zaman omurden gidiyo:95:

arkadaslar yaa su fotolarinizi hemen kaldirmasaniz da biz de gorsek! Vallaha ayni dertten biz de muzdaribiz;bizi ancak siz anlarsiniz:84:

merhaba gingerbread,ben ankarada ferruh beyi düşünüyorum.fotoğraf koyamadım çünkü dosyayı yükleyemedim.fotoğraf istersen sf.628-639-651 de blackdaisy,profilden digucum,ayrıca sf 314 sarpo ve 67. Sf.lardaki fotoğraflara bakabilirsin......görüşürüz....

tigerlity resimlerine baktım bacaklarımız benziyor açıkçası silikon mu kök hücremi karar veremiyorum ikisi arasında gidip geliyorum, Ankarada oturuyorum bu nedenle Ferruh beye ameliyat olmayı düşünüyordum ama baya olumsuz yazılar var kafam karıştı offf...

canım yeterli yağın varsa önce kök hücre yöntemini dene derim sana. bende çıkmadığı için silikon düşünüyorum, ve düşündükçe de korkuyorum:(( önceki sayfalarda silikon yaptıran blackdaisy var sonuç mükemmelll gerçekten

blackdaisy çok güzel olmuş bacakları istanbuldaymışsın bende istanbuldayım aslında yakından da görmek isterim sende istersen dikiş izleri beni özellikle endişelendiriyor jazebelinde harika onunda silikondu istanbulda olsa onlada görüşmek isterdim aslında

arkadaşlar albüme nasıl bakılıyor melikenin resimlerine bakamadım :(

merhaba edacım,melike fotoğraflarını silmiş.resimlere profilden,alt tarafta albüm var,oradan bakılıyor....iyiakşamlar,,,,,(jezabelin bacak fotoğrafları nerede,ben göremedim.)

Son düzenleme:
kızlar benim sorunum sizinkinden daha farklı..benim doğuştan bir bacağım kalın bir bacağım daha ince:14:.bu yuzden ne etek giyebildim nede tayt turu seyler. Siz tecrübelii bu işi arastırmış kişiler olarak bu durum duzeltilebilir mi? ve tahminen ne kadara mal olur? şimdiden tşkler.

birde geçtiğimiz sayfalarda bi mesaj vardı florance hast. ne yada neresi olacaksa resim çekip mail atıyormuşuz.detaylı bir şekilde dönüyorlarmış. o arkadaş okuyorsa lutfen bana yardımcı olabilir mi?

Merhaba elaycan,sen sanırım ameliyat olmuştun.nasılsın,memnunmusun*kime yaptırmıştın

Back
X