Bacak dolgusu yaptıran var mı?

beren 80 çok geçmiş olsun inanki senin adına bende çok üzüldüm.bende kasım ayında dr. feruh beye ameliyat oldum .çok fazla bir değişiklik olmadı ve bacaklarım asimetri.operasyon sonrası 2 kez kontrele gittim ama benle neyazıkki çok fazla ilgilenmedi.bir bacağım daha kalın .kalın bgacağa masaj yapmamı önerdi.kısacası beni başından kibarca kovdu.senin yaşadıklarından sonra 2. yağ enjeksiyonu olma konusunda çok kararsız kaldım.

beren 80 feruh bey bacaklarına kaç cc yağ koymuştu ve kaça yapmıştı.ayrıca özelimede foto gönderirsen çok sevinirim.sevgiler

Şuanda düzeltme operasyonu 1 ayı geçti, ama çok dalgalanmalar var özelliklede sağ bacağımda yanmış gibi görüntü var, ortasında garip bir boşluk falan var, inanın resimleri görseniz korkarsınız kaza falan geçirdiğimi düşünürsünüz...

gecmis olsun berencigim,ayrica cevabin icin tsk ler canim benim,insallah her sey gönlünce olur..zaman zaman bu tür aksilikler yasaniyor ama aslinda ameliyattan sonra ilgilenmeyen doktora ben hic güvenmiyorum...ben 2,5 ay önce naci karaca oglana gögüs kücültme operasyonu yaptirdim,sonrasinda gögsümde sorun yasadim ama doktor, hemen acil gelin aninda müdahale edelim dedi ve öylede oldu..ne yazikki bacagima yag enjeksiyonu yapmiyor, yag erir kalmaz diyor...bende yapan birini ariyorum

beren 80 çok geçmiş olsun inanki senin adına bende çok üzüldüm.bende kasım ayında dr. feruh beye ameliyat oldum .çok fazla bir değişiklik olmadı ve bacaklarım asimetri.operasyon sonrası 2 kez kontrele gittim ama benle neyazıkki çok fazla ilgilenmedi.bir bacağım daha kalın .kalın bgacağa masaj yapmamı önerdi.kısacası beni başından kibarca kovdu.senin yaşadıklarından sonra 2. yağ enjeksiyonu olma konusunda çok kararsız kaldım.

selam azrasaracigim,gecmis olsun öncelikle,sen kök hücre yöntemiylemi yag enjeksiyonunu yaptirdin yoksa normal yöntemlemi,simdi nasilsin,yaglarda cok erime oldumu canim,..tsk ler simdiden

Beren canım...off off..vallahi çok üzüldüm...acaba yağım yeterli olur mu...yok yamukluk kapanır mı...yok erir mi...derken birde bu durumları yaşayabileğimizi pek düşünmüyorduk!
Canım inşallah bir çaresi vardır...sakın sessiz kalma...arayı da soğutma...basit bi hata değil bu..doktor daha sorumlu davranmak zorunda...hata yada aksilik olabilir ama telafi etmek için kendisininde çabası gerekiyor...ilk defa oluyor diyip kenara çekilemez.
Canım fotoyu banada gönderebilirmisin....
.

öffffffffffffffffffffff kafayi yiyecem ya,her dr un bir sorunu cikiyor,ferruh beyde serum birikmesi bir bacakta oluyor nedense,onda iki bacak farkli oluyor,digerlerinde yag kalmiyor,kim kaldi geriye gidecek yaaaaaaaaaaaaaaa...ayrica yaptirip sorun yasayan arkdaslarimi cokkkkkkkkkkkkkkkkkk iyi anliyorum,,,helede dr tarafindan ilgi eksikligide olursa dr un kalitesini anlamis oluyorum...

yaaa günlerdir takip ediyorum. bana doktor silikon yapacak. acaba bundan da bir problem oluyormudur.silikon yaptıran varmı acaba?

Ben halen vakit bulup doktora gidemedim ama kararlıyım er yada geç silikon yaptıracağım.Ben şuan geçici bir çözüm olarak dar paça pantalon giyeceksem altına ince tayt çoraplardan giyiyorum veee bacakların karşıdan bakınca yamuk görünen yerine uzun bir çorabı katlayıp koyuyorum.Valla süper dümdüz oluyor.Hatta hafta için tam oturan dar paça pantalon alıp deniycem onlardada işe yarar mı bakacağım.SOnrada uzun çizme alacağım.Yani geçici çözüm olarak çok işime yaradı.:66:

Blackdaisy nasılsın cnm?son durumlar ne alemde acaba normale döndümü herşey?ağrı sızı varmı? bide bacaklarını eğip bükebiliyormusun cnm? umarım çoookk mutlusundur :16:

Şuanda düzeltme operasyonu 1 ayı geçti, ama çok dalgalanmalar var özelliklede sağ bacağımda yanmış gibi görüntü var, ortasında garip bir boşluk falan var, inanın resimleri görseniz korkarsınız kaza falan geçirdiğimi düşünürsünüz...

berencim,çok geçmiş olsun.bizde ankara yakın diye ferruh beyi düşünüyorduk.ben kendisine 2 kez mail attım,dönmedi.acaba işimi çok derken,ilgisiz olduğunu anladım.bacağındaki yanmış görüntü neden?çok tuhaf,özelden fotoğrafını yollarsan görmek isterim,benim istanbula gitme şansım yok,tanıdığım yok.ankarayı iyi biliyoruz.ankarada daha iyi bir dr. duyarsan mutlaka yaz.inşallah bacağın düzelir ...ne umutlarla yaptırıyoruz.............

silasicigim ne yapicaz ya bacim,hangi dr a gidecegiz,sen türkiyedesin iyi bir dr bulursan banada söyle birlikte gidelim

ayşenazlıcım,bana göre en iyisi hasan fındık gibi,,,,ama bu işler biraz şans.....o da istanbulda.bende oraya gidemem.valla bilemiyorum..........sen uçakla istanbula gelip yaptırabilirsin,daha çok seçenek var orada.......(ne şanslısın.)

bende eğer yaptırırsam silikon ve nazım durak düşünüyorum. jezabel ameliyat sonrası hemen ayaklanmıştı zorlanmamıştı ama black daisy takip ettiğim kadarıyla biraz daha ağır geçirmişti iyileşme sürecini benimde yatma gibi bir şansım olmayacağı için düşüncam böyle tabi herkeste aynı etkiyi göstermez orası da var .

selam arkadaşlar ben 6 ay önce çok kiloluydum 85 ten 60 indim yalnız bacaklarımın arası kiloluyken birbirine sürtmekten koyulaştı kilo werince böyle bi sorun kalktı ama iz duruyo ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz estetik yada ameliyet yaptırma imkanım yok we ailem izin wermez lütfen biri bana bi akıl wersin lütfen

gecmis olsun berencigim,ayrica cevabin icin tsk ler canim benim,insallah her sey gönlünce olur..zaman zaman bu tür aksilikler yasaniyor ama aslinda ameliyattan sonra ilgilenmeyen doktora ben hic güvenmiyorum...ben 2,5 ay önce naci karaca oglana gögüs kücültme operasyonu yaptirdim,sonrasinda gögsümde sorun yasadim ama doktor, hemen acil gelin aninda müdahale edelim dedi ve öylede oldu..ne yazikki bacagima yag enjeksiyonu yapmiyor, yag erir kalmaz diyor...bende yapan birini ariyorum

Ferruh beyde 2.defa yağılan operasyondan ücret almadı ama 2.kez operasyondan bir düzelme görülmedi hala kötü görülüyor, maalesef bencede ilgi alak çok önemli ve sonuçta bu estetik operasyon isteğe bağlı yani, sonucunun kötü olması kabullenebilir değil

Beren canım...off off..vallahi çok üzüldüm...acaba yağım yeterli olur mu...yok yamukluk kapanır mı...yok erir mi...derken birde bu durumları yaşayabileğimizi pek düşünmüyorduk!
Canım inşallah bir çaresi vardır...sakın sessiz kalma...arayı da soğutma...basit bi hata değil bu..doktor daha sorumlu davranmak zorunda...hata yada aksilik olabilir ama telafi etmek için kendisininde çabası gerekiyor...ilk defa oluyor diyip kenara çekilemez.
Canım fotoyu banada gönderebilirmisin....
.

selam canım mail adresini verirsen göndereyim çünkü buradan nasıl gönderileceğini bilmiyorum

Back
X