Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
bu tam karşıdan alınan boyutu ben karalıyım kızlar dolgu yaptırıcam ama nasıl?yağda yok bende![]()
işallah canım :) birde sana sormak istediğim soru oraya gidince sorarsan lokal anestezi ilede ameliyat yapabilirmiymiş onu öğrenmeni istiyorum.bi de en son ne kadara ameliyat olacaksn?bizede indirimli fiyatı ile ameliyat yapabilir mi?
Kadinlar gunu indirimi dolayisiyla 3600 lira olacak 280 korse+80 varis corabi varmis bu kadarmis.Ama yol masrafi falan 4500 a yakin olcak sanirim cok para aslinda, resmen bu parayla umut satin aliyoruz sonucta garantisi yok.
Normalde 6000 liraydi. Ama merak etme bunlar anneler gununde de indirim yaparlar bence.
Lokal anesteziyi sorarim canim gidince ya da tel de gorusunce.
bence de bacaklarında herhangi bi sorun yok risk almanı gerektirecek herhangi bişey yok yani etek giy derim ben cesartini kır ve yakınındaki insanların fikirlerini al yakışıp yakışmadığı konusunda bence etek hoş olur çünkü heryerin ince o bedene bundan daha kalın bacak asıl çirkin durur tabi bu benim fikrim.
Begüm cüğüm senin bacaklar benimkinin yanında sutun gibiler.Keşke benimde öyle olsaydı da gururla giyinebilseydim...Bence boşuna sorun ediyorsun.
Yaaa begüm bacakların gayet düzgün. Keşke seninki gibi olsaydı bacağım.bende eğrilik var. çok problemli . Bence kafana takma.
begüm cüm,
bence bacakların gayet düzgün.kemik olarak da bir eğriliğin yok. ameliyat yaptırmadan önce spor yaparak kalınlaştırmayı deneyebilirsin. daha önceki sayfalarda bazı hareketler vardı alt baldırı kalınlaştırmak için. ameliyattan daha zahmetsiz ne de olsa. gönlüne göre olur inşallah cnm bacakların
![]()