Bacak dolgusu yaptıran var mı?

begüm21
bacaklarına tekrar baktım.inan hiç bir sorun yok bence. gayet güzel duuryo. ben boşuna bozma derim. senin kadar olsa ben çok mutlu olurdum.tabii ki insan daha iyi olsun istiyor.
bende de yağ yok ve kara kara düşünüyorum. bende eğrilik var, dolayısıyla problemim büyük.
umarım istediğin gibi olur. sevgiler.

begüm21
bacaklarına tekrar baktım.inan hiç bir sorun yok bence. gayet güzel duruyor. ben, boşuna bozma derim. senin kadar olsa, ben çok mutlu olurdum.tabii ki insan daha iyi olsun istiyor.
bende de yağ yok ve kara kara düşünüyorum. bende eğrilik var, dolayısıyla problemim büyük.
umarım istediğin gibi olur. sevgiler.

bence de bacaklarında herhangi bi sorun yok risk almanı gerektirecek herhangi bişey yok yani etek giy derim ben cesartini kır ve yakınındaki insanların fikirlerini al yakışıp yakışmadığı konusunda bence etek hoş olur çünkü heryerin ince o bedene bundan daha kalın bacak asıl çirkin durur tabi bu benim fikrim.

merhaba arkadaslar
meltem ve benimle beraber ist da ay sonu gibi yaptırmayı düşünen varsa beraber hareket edebiliriz..ben ilk amelliyatımı tek başıma olduğum ( hala şaşırıyorum cesaretime) için destek çok önemli bu konuda .. hele seninle aynı kaderi paylaşıyorsa...
görüşmek üzere..

işallah canım :) birde sana sormak istediğim soru oraya gidince sorarsan lokal anestezi ilede ameliyat yapabilirmiymiş onu öğrenmeni istiyorum.bi de en son ne kadara ameliyat olacaksn?bizede indirimli fiyatı ile ameliyat yapabilir mi?

Kadinlar gunu indirimi dolayisiyla 3600 lira olacak 280 korse+80 varis corabi varmis bu kadarmis.Ama yol masrafi falan 4500 a yakin olcak sanirim cok para aslinda, resmen bu parayla umut satin aliyoruz sonucta garantisi yok.
Normalde 6000 liraydi. Ama merak etme bunlar anneler gununde de indirim yaparlar bence.

Lokal anesteziyi sorarim canim gidince ya da tel de gorusunce.

Yaaa begüm bacakların gayet düzgün. Keşke seninki gibi olsaydı bacağım.bende eğrilik var. çok problemli . Bence kafana takma.

krenacım,
dr. superdry için ne fiyat verdi sana? madem dr.u tam seçmedin bence bir de ferruh beye bir muayene olabilirsin.daha önce yazılanları okuduğumda onun adı da çok sık geçiyordu. muayene ücreti almıyor sanırım. superdry yapıyormuş.senin için fikir olur.yaşadığın şehri bilmiyorum ama şehir dışında olma şansın var galiba. ben de uygun zaman bulduğumda ahmet beye muayene olacağım ilk olarak. hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

begüm cüm,
bence bacakların gayet düzgün. :nazar: kemik olarak da bir eğriliğin yok. ameliyat yaptırmadan önce spor yaparak kalınlaştırmayı deneyebilirsin. daha önceki sayfalarda bazı hareketler vardı alt baldırı kalınlaştırmak için. ameliyattan daha zahmetsiz ne de olsa. gönlüne göre olur inşallah cnm bacakların :34:

merhaba kızlarr benim kardesimde bugun aksam ferruh beye ameliyat olacak tek seans yeterli dedi gobekten yag alıp enjekte edecekmis ferruh beye ameliyat olan var mı aceba??

dilaramutlu cum benim doktor olarak kafamda iki isim var. ahmet bey ve ferruh bey. ben bu kış olamayacım maddi açıdan. yazın da çorap falan zor zaten. o yüzden yaz çıkar çıkmaz yaptırmak istiyorum. elimden geleni yapıcam artık. eşim başta tamam demişti. şimdi ırın kırın ediyor. fotoğraf yüklemiştim de topuklu ayakkabı ile ekleyecektim. öncekileri kaldırmış bulundum. daha net olanları yüklerim diye. öyle kaldı. senin fotoğrafın varmı cnm?

bence de bacaklarında herhangi bi sorun yok risk almanı gerektirecek herhangi bişey yok yani etek giy derim ben cesartini kır ve yakınındaki insanların fikirlerini al yakışıp yakışmadığı konusunda bence etek hoş olur çünkü heryerin ince o bedene bundan daha kalın bacak asıl çirkin durur tabi bu benim fikrim.

cesaretimi kıramıyorum bacaklarım ince biliyorum :50:giyemiyorum tepkiler çok kötü incecik çöp gibi felan diyenlerde cabası:5:

begüm cüm,
bence bacakların gayet düzgün. :nazar: kemik olarak da bir eğriliğin yok. ameliyat yaptırmadan önce spor yaparak kalınlaştırmayı deneyebilirsin. daha önceki sayfalarda bazı hareketler vardı alt baldırı kalınlaştırmak için. ameliyattan daha zahmetsiz ne de olsa. gönlüne göre olur inşallah cnm bacakların :34:

ewet günde 200 kez parmak ucumda inip kalkıyorum yaklaşık br aydfır ama pek sonuç alamadımevaizm

begümcüm, birkaç ayda sonuç almak zor aslında. 1 seneye yakın yapanların sonuç aldığını duymuştum. sabredip yaparsan olur belki de ameliyata gerek kalmaz. inşallah olur ama yaa. ameliyat masraflı :61:

evaizm
benim fotoları epey bir önceden parisss arkadaşımız eklemişti. sayfa 542' görebilirisn. onlar bana ait:)))
canım benim de 1 yıldan önce ameliya olmam zor gibi. hem okul var, hem de maddi imkansızlıklar.
ama ben de buradan takip ettiğim kadrıyla Ahmet Karcalar'ı düşünüyorum şimdilik.

Back
X