Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Operasyon geçiren arkadaşlara sormak istiyorum.Yağ alınan bölgede çukurluk olmuyormu.Yani girintili çıkıntılı bir göbek sahibi olmayalımda:))
suay bacaklarını göremiyorum sana arkadaşlık isteği gönderdim kabul edebilirmisin
Operasyon geçiren arkadaşlara sormak istiyorum.Yağ alınan bölgede çukurluk olmuyormu.Yani girintili çıkıntılı bir göbek sahibi olmayalımda:))
merhaba bende yağ enjeksiyonu yaptırdım 5 ay olmuştur öncekisayfalarda var göbekte herhangi bir dalgalanma olmadı ve benim göbek bölgem çok kilo aldığım halde eskiye nazaran daha ince
Kızlarrrr Dr.Ahmet Karacanlar için ok. diyorsunuzda birtürlü biraraya nasıl geleceğimizden söz etmiyoruz.Eğer cidden ameliyat olmak isteyen varsa vede Dr.Ahmet beyi düşünüyorsa şu işi ciddi ciddi konuşalım.Beraber hareket etmemiz hem maddi hemde manevi açıdan bizim yararımıza olucaktır.Ben 30 Marta randevu aldım.Gidicem muaynemi olucam vede uygun görürse ameliyat için gün alıcam ama tek başıma olmam fiatta pazarlık etmemiz için dezavantaj.Ne diyorsunuz, bana katılomak isteyen arkadaş varsa msn mi vereyim ordan detaylı konuşalım.( Ahmet beyin asıl yeri anadolu yakasındaymış haftada 1 kere Avrupa yakasında hasta bakıyormuş ve bende avrupa yakasında olduğum için burda olduğu tarihe randevu alabildim.)
Karar vermiş olan arkadaş varsa bana yazsın lütfen.
selam azrasahra bacaklarında erime azalma filan oldu mu peki? hangi doktora ve ne kadara yaptırmıştın sakıncası yoksa söyleyebilir misin?
Kızlar 7-8 kisi olduk şimdi önce randevuyu ne zamana alicaz ben diyorumki hemen aslında 30 Mart iyi ama ben anadolu yakasindayim ve karşıyı hiç bilmiyorum bu yaka olsa bana daha iyi tabi birde ben karar vermisken Nisan'da çıksın istiyorum Size birsey daha soylicem bir aralar papatya tarlası diye bir arkadas vardı o hasan fındık a ameliyat olmuştu ve bacakları inanılmaz güzel olmuştu en önemlisi hiç erime olmamıştı. Söylediğine göre Hasan beg yağları fazla fazla koymuş beerlerse kalan sana yeter demiş o zaman ücret bakimindanda daha makul diye biliyorum ama siz ahmetbeyden vazgeçmeyelim derseniz onada kabulüm tabi hadi hareketlenin kizlar![]()
canım ben Zafer Atakana ameliyat olundum.Bülent Ersoyun doktoru.Geçen yıl Bülentin silikonlarını felan çıkartmışşBundan başka Bir kaç ameliyat yapmış aynı zamanda ona.Onun kadar aksi birini memnun etmişse beni de eder dedim :) Şaka biryana onunla 10 dakikalık sohbetden sonra yaptırmaya karar verdim dün.Güven verdi bana.Azerbaydanda ayda 4 gün oluyor.Bugün son gündu.Beni yaptı ve İstanbula gitti hemen .Şimdilik herşey iyi gidiyor.Bakalım sonra ne olucak
Kızlar yapmanız gereken bir korse almak, şu bel için olanlardan yani iki tarafı açık sonra onu biraz daraltıp dikiyorsunuz sıkıca ve yatarken yada otururken bacağınıza takıyorsunuz bilekle diz arasına giyiliyor ,, likralı olduğu için bacakları zamanla birbirine doğru çekiyor , bacağa zararda vermiyor , kan dolaşımıda gayet rahat oluyor mutlaka yapın bunu uzun vadede işe yaradığını göreceksiniz.
Eğer dizlerde ayrıksa korseden iki tane alıp birbirine dikin ve öyle giyin bi nevi balıkkız gibi olacaksınız bacakları iyice sarıp birbirine yaklaştıracak... sorusu olan varsa yazın anacım burdayım
.suay senin bacak yapın benimkine biraz benziyor 2. Yağ enjeksiyonu yaptırırsan aradaki açıklık bayağı bir kapanacaktır sana dr un kaç cc yağ koydu
Arkadaslar herkese merhaba.eve yeni geldim.hic agrim felan yok.ben kök hücreyle yağ enjekte etdirdim.basenlerimden ve karnımdan almış yağı.eve gelince dayanamadım baktım.bir de resim çekdim.sorarsanız nasıl beyendimmi.arkadaşlar bana fena gelmedi.memnunum çok şükür.İnşallah erimez hiç.Yani etek alıp girebilim.Benim bacaklar ççarpıktı sonuçda.Şimdi normal gibi gözüküyorlar mükemmel olmasalar da.Dizden bileye kadar her yere enjekte etdi.İkincisini yaptırırsam daha mükemmel olur bence..Ama yaptırmaya da bilirim erimezse.Bir de doktor bacaklarımın dışarıkısmındakı yağ lazerle parçaladı.Ama onların erimesi için zaman gerekmiş.Sonuçda yağları ordan almamış.Sadece parçalamış .Onlar da artık öyle yaşayamazlar ve çabucak erirler.Onlar eridikden sonra inşallah daha güzel olucakdır.Ağrım sızım şimdilik yok.Sonrasını bilemem.Şimdi resimleri yüklüyorum profilme
Kızlar ben de Ahmet karacalar ı düşünüyorum. Ama işler gereği mayıstan önce ameliyat olamam. Aslında sıcak bir bölgede olduğumdan önce olmam gerekiyor ama erken tarih olamıyor. Bi de Ahmet karacalar fiyatı yüksek tutarsa olmayı düşünmem açıkçası. Lilacc bahsettiği doktor da ilgimi çekti aslında.Bacaklardaki çıkıntılara diğer doktorlar da biey yapıyor mu acaba. Bende de kemik eğriliğinden dolayı çıkıntı var. Törpüleme deniyordu bir de ektradan o da yaptırılabilir belki.. Ne dersiniz..Hepsini doktora sormak lazım tabii. Ama ben İstda değilim, görüşmeye gelme şansım yok ancak ameliyata gelebilirim. Ama manevi destek açısından sizlerden bikaç kişiyle aynı anda ameliyat olmak isterim..ben kesin ameliyat oluyorum ama 30 martta muayeneye gelmem mümkün değil başka bir şehre gitmem gerekiyor iş için. ama ameliyat kesin. en azından 2 kişiyiz şu durumda.
istanbulda oturan arkadaşlar 30 martta buluşup gitseniz o zaman???? hazır alınmış bir randevu varken
beni de yazın diyenlerin son durumu;
womanwoman
krena
irigözler
beren80
alaturka
kafayıyemişdüşler
serpil1983
gurmeci
benimle birlikte 9 kişi
tektash teşekkür ederim verdiğin bilgiler için bacaklarının güzel olduğunu düşünüyorum önceki halleride bence gayet iyiydi. ayrıca bu bahsettiğin( korse )işlemi sen denemişmiydin
Bacakların gayet iyi olmuş hayatım.Benimde kemiklerde eğrilik var ve seninkine benziyor şekli.Sütun gibi olmasını beklemiyorum tabiki, biraz düzgün olsunlar kafi:))) Bu arada ilgi, alaka konusunda dr.undan memnun kaldın mı, tavsiye edermisin.
Bacağın dışına neden yağ kırma diye bir işlem yapıldı onu anlayamadım canım.
lilacc çok geçmiş olsun umarım sonuç seni tatmin eder sana kaç cc yağ kondu ayrıca bacaklarını göremiyorum arkadaşlık gnderiyorum kabul edersen sevinirim