lilacc umarım birtaz daha toparlamışsındır çünkü benim ameliyat sonrası çok zor geçmişti
sen daha önce bacak ameliyatı oldunmu, ? ben bir tek dün ağrı duydum yağ alınan bölgelerde.bu gün de var ama hiss edileyecek kadar azaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lilacc umarım birtaz daha toparlamışsındır çünkü benim ameliyat sonrası çok zor geçmişti
Arkadaşlar bugün benim daha 1ci günüm.Ağrım çok qarip ama yalnızca yağ alınan yerlerde.Yağ verilen yerler hiç ağrımıyor.Ama öyle çok zor bir ağrı da yok. Size tavsiyem eğer kilonuz fazla deyilse mutlaka 2 ci bir ameliyatı da göz önünde bulundurun.Ben kendimi asla zayıf bilmiyordum.Sonuçda 1.60 boyuna 54 kiloyum.Ama yine de doktor karın basen diz yukarısı bel kenarından yağ almış.O yüzden bence de öyle adı duyulmuş felan bir doktor aramakdansa fiyatı daha uygun birini arayın.Aslında ben de paha yaptırdım.Ama kök hücre ve smart liponun birlikde yaptırdığımı düşününce napalım artık diyorum.Bir de internetden araşdırdığım kadarıyla Türkiyenin 10 ismi geçen doktoru listesinde.Bir de düşünün 2ci ameliyat yaptırırsam 3600 vermeliyim.Beni bu doktora yaptırmamım nedeni içgörüsünün güçlü olması.Şimdiye kadar görüştüyüm ve mail atdığım doktorlar bana silikonu önerdi.Ama bunun bana neden silikonun gerekmediyini anlatması felan baya bana cazip geldi.Bir de çok tecrübeli ve professiyonel.Ya inanınırmısınız yazın İstanbula gidip burda adı geçen 3 doktordan birine ameliyat olmayı düşünüyordum.Ama doktorla randevumda tüm fikirlerimi deyişti.Tabi yarın erirmi nolurmu bilemem.Belki yarın böyle memnun konuşmam.Doktorum bende bir muciize de yaratmamış.Bakalım işte hayırlısı. O yüzden bir kaç doktorla görüşmenizi.Ve hem uygun fiyatlı hem de professional birini bulmanızı tavsiye ederim.Kimin Fiyatı pahalıysa en güzel o yapıyor diye bir şey yok.
lilacc canım varis çorabını düzenli giyinmen çok önemli .bacaklara konanyağların daha iyi tutunması vede ödem için önemli ben 1 ay hiç çıkaramadım asimetri olmasa benim sol bacağımdaki yağ hiç erimedi gibi bir şey
canım burda bir birimize yardım için toplanmışız.))) size yardımcı olduğum zaman ben de mutlu oluyorum.ben de şuan çok qarip hisler yaşıyorum.Demin etek çorap falan giydim topuklularla beyendim durumumu.Topuklularla daha düzgün duruyor bacaklarım hiç problem yokmuş gibi.topuksuz da idare eder ama mükemmel de diyil )))şimdi bacak dışımın erimesini bekliycem herhalde.bir de inşallah konulan yağlar erimez.sizleri haberdar edicem son durumumdan .ameliyat izlerini sorarsan çok küçük ben gibi izler .rahatsız edici bir iz yok.dikişlerim önümüzdeki hafta cuma gibi alınacak.
kızlar ameliyatdan tam 2 gün geçdi.yeni resimler ekledim topuklularla da.baka bilirsiniz.:18::18:
evet annem de diyor .bende seviniyorum...2. inşallah daha iyi olur...SU.AY resimleri buyuk goremiyorum mesaj sayim az ama gordugum kadariyla ciddi bir duzelme var senin adina sevindim, kendi adima umutlandim...
su aycım hiç erime yok gibi.inşallah böyle kalır.ya ben hala sargılarla dolaşıyorum.ben de bu çoraplardan almak istiyorum.bıktım şu sargılardan
sen daha önce bacak ameliyatı oldunmu, ? ben bir tek dün ağrı duydum yağ alınan bölgelerde.bu gün de var ama hiss edileyecek kadar azaldı
Arkadaslar, ameliyat sonrasi kullanilacak korse ve varis corabi disardan alinabilr mi? Bana ameliat fiyati haricinde 280 tl korse ve 80 tl varis corabi yazmislar. Fiyatlar cok yuksek geldi bana. Baska yerden alamazmiyiz acaba?
varis çorabı piyasadada bu kadar vede daha ezerinde.ama korse çok pahalı.korseyi 5-10 liraya dışarıdanda alabilirsin . bel korsesini kullanmanızı tavsiye ederim hazır belden bukadar yağ alınmışken düzenli kullanılırsa bel incelmesine yardımcı olur.
Korse nasil birsey? Bildigimiz camasircilarda satilan korseden mi ? Ben ozel birsey mi acaba diye dusundum. szin kullandiklariniz nasildi?
benim kullandığım çamaşırcılarda satılanlardan sert olanlarından onlarda aynı işlemi görür
benim kullandığım çamaşırcılarda satılanlardan sert olanlarından onlarda aynı işlemi görür
lilacc ben 2. enjeksiyonu düşünüyorum amadr konusunda karar veremiyorum .nisan ayı içinde ya soyadınıda yazabilirmisinptırmak istiyorum.sen dr un zannedersem zafer bey demiştin nerden buldun vede nasıl karar verdin
Bu arada benim ameliyat tarihim 14 nisan olarak kesinlesti.
zafiyet sen kime ameliyat oluyorsun,bir de fiyatı kaç inşallah sonuçlar yüzünü güldürür.sen de sorun incelikmi yoksa çarpıklıkmı
zafiyet sen kime ameliyat oluyorsun,bir de fiyatı kaç inşallah sonuçlar yüzünü güldürür.sen de sorun incelikmi yoksa çarpıklıkmı
Bulent Bey e olucam normalde 6000 mis %40 indirimle 3600tl ayrica korse 280tl varis corabi 80tl yazmislar