Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar bugün benim daha 1ci günüm.Ağrım çok qarip ama yalnızca yağ alınan yerlerde.Yağ verilen yerler hiç ağrımıyor.Ama öyle çok zor bir ağrı da yok. Size tavsiyem eğer kilonuz fazla deyilse mutlaka 2 ci bir ameliyatı da göz önünde bulundurun.Ben kendimi asla zayıf bilmiyordum.Sonuçda 1.60 boyuna 54 kiloyum.Ama yine de doktor karın basen diz yukarısı bel kenarından yağ almış.O yüzden bence de öyle adı duyulmuş felan bir doktor aramakdansa fiyatı daha uygun birini arayın.Aslında ben de paha yaptırdım.Ama kök hücre ve smart liponun birlikde yaptırdığımı düşününce napalım artık diyorum.Bir de internetden araşdırdığım kadarıyla Türkiyenin 10 ismi geçen doktoru listesinde.Bir de düşünün 2ci ameliyat yaptırırsam 3600 vermeliyim.Beni bu doktora yaptırmamım nedeni içgörüsünün güçlü olması.Şimdiye kadar görüştüyüm ve mail atdığım doktorlar bana silikonu önerdi.Ama bunun bana neden silikonun gerekmediyini anlatması felan baya bana cazip geldi.Bir de çok tecrübeli ve professiyonel.Ya inanınırmısınız yazın İstanbula gidip burda adı geçen 3 doktordan birine ameliyat olmayı düşünüyordum.Ama doktorla randevumda tüm fikirlerimi deyişti.Tabi yarın erirmi nolurmu bilemem.Belki yarın böyle memnun konuşmam.Doktorum bende bir muciize de yaratmamış.Bakalım işte hayırlısı. O yüzden bir kaç doktorla görüşmenizi.Ve hem uygun fiyatlı hem de professional birini bulmanızı tavsiye ederim.Kimin Fiyatı pahalıysa en güzel o yapıyor diye bir şey yok.

umarım yağların hiç erimez

lilacc canım varis çorabını düzenli giyinmen çok önemli .bacaklara konanyağların daha iyi tutunması vede ödem için önemli ben 1 ay hiç çıkaramadım asimetri olmasa benim sol bacağımdaki yağ hiç erimedi gibi bir şey

tamam canım yarın alıcam.sargılar da aslımnda varis çorabı kadar sıkı.bunlar da lastik.ama böyle sargılarla okula gidemem.o yüzden yarın mutlaka alıp düzenli giyicem

canım burda bir birimize yardım için toplanmışız.))) size yardımcı olduğum zaman ben de mutlu oluyorum.ben de şuan çok qarip hisler yaşıyorum.Demin etek çorap falan giydim topuklularla beyendim durumumu.Topuklularla daha düzgün duruyor bacaklarım hiç problem yokmuş gibi.topuksuz da idare eder ama mükemmel de diyil )))şimdi bacak dışımın erimesini bekliycem herhalde.bir de inşallah konulan yağlar erimez.sizleri haberdar edicem son durumumdan .ameliyat izlerini sorarsan çok küçük ben gibi izler .rahatsız edici bir iz yok.dikişlerim önümüzdeki hafta cuma gibi alınacak.

lilacc sorduklarına cevap verecem daha okumayı tamamlayamadım tüm sayfaları sen dr un adını nerden duydun vede kara verebildin

SU.AY resimleri buyuk goremiyorum mesaj sayim az ama gordugum kadariyla ciddi bir duzelme var senin adina sevindim, kendi adima umutlandim...
evet annem de diyor .bende seviniyorum...2. inşallah daha iyi olur...

su aycım hiç erime yok gibi.inşallah böyle kalır.ya ben hala sargılarla dolaşıyorum.ben de bu çoraplardan almak istiyorum.bıktım şu sargılardan

ya bende sargı yoktu. 2.gün varis çorabını da giydim ..
ama ben yine 2.yi düşünüyourm bileklerim için:)))))doktor 1-2 ay sonra bileğe tekrar yağ enjekte edebilirim istersen dedi... çok ince en azından bilek üzeri etek giymek istiyorum artık..bileğim ince diye giyemiyorummm...

Arkadaslar, ameliyat sonrasi kullanilacak korse ve varis corabi disardan alinabilr mi? Bana ameliat fiyati haricinde 280 tl korse ve 80 tl varis corabi yazmislar. Fiyatlar cok yuksek geldi bana. Baska yerden alamazmiyiz , alan arkadaslar nerden aldi acaba?

Arkadaslar, ameliyat sonrasi kullanilacak korse ve varis corabi disardan alinabilr mi? Bana ameliat fiyati haricinde 280 tl korse ve 80 tl varis corabi yazmislar. Fiyatlar cok yuksek geldi bana. Baska yerden alamazmiyiz acaba?

varis çorabı piyasadada bu kadar vede daha ezerinde.ama korse çok pahalı.korseyi 5-10 liraya dışarıdanda alabilirsin . bel korsesini kullanmanızı tavsiye ederim hazır belden bukadar yağ alınmışken düzenli kullanılırsa bel incelmesine yardımcı olur.

varis çorabı piyasadada bu kadar vede daha ezerinde.ama korse çok pahalı.korseyi 5-10 liraya dışarıdanda alabilirsin . bel korsesini kullanmanızı tavsiye ederim hazır belden bukadar yağ alınmışken düzenli kullanılırsa bel incelmesine yardımcı olur.

Korse nasil birsey? Bildigimiz camasircilarda satilan korseden mi ? Ben ozel birsey mi acaba diye dusundum. szin kullandiklariniz nasildi?

lilacc ben 2. enjeksiyonu düşünüyorum amadr konusunda karar veremiyorum .nisan ayı içinde ya soyadınıda yazabilirmisinptırmak istiyorum.sen dr un zannedersem zafer bey demiştin nerden buldun vede nasıl karar verdin

Bende belden itibaren olan korseden almıştım. Evde vardı.yani özel korse değil benimkide.çorabı 55tl ye aldım......

lilacc ben 2. enjeksiyonu düşünüyorum amadr konusunda karar veremiyorum .nisan ayı içinde ya soyadınıda yazabilirmisinptırmak istiyorum.sen dr un zannedersem zafer bey demiştin nerden buldun vede nasıl karar verdin

soyadı Atakan.internette bakarsan adı baya duyulmuş biri.ayda 4-5 gün Baküde oluyor.ben bunu kök hücreyle yapan birini arıyordum.televizyonda konuşurken kök hücre yaptığının duydum.hemen gittim yanına.ama ameliyat olmayı tam araştırdıkdan sonra yaza düşünüyordum.müayene yaptığı zaman yaptığı konuşması nasıl bir şeydise hemen yarın ameliyat olmaya karar verdim.telefona sorular yazmıştım cevap vermedi hiç birine.çok kötü davrandı bi de bana.onda beni etkileyen ayaklarıma ne yapacağını mantıklı açıklaması ve hastanın hoşuna gitmek için öyle güzel hoş cevaplar vermemesiydi. Şimdi sorarsan ne düşünüyorsun diye.bir kere doğru yerlere koymuş yağları.elinden geldiyince her yerimden yağ almaya çalışmış.tam düzelmedi bacaklarım.ama olan yağ buna yetti işte.şimdi etek alıp giyicem şimdilik bununla yetinicem.dışlardan da smart lipo yapılmış yerler erisin de sonuça göre 2 ci ameliyat olup olmamaya karar verecem.
bi de sen niye şimdi 2ciyi düşünüyorsun.eridilermi, yoksa ilk günden pek beyenmedinmi,resimlerini koyarsan seviniriz

zafiyet sen kime ameliyat oluyorsun,bir de fiyatı kaç inşallah sonuçlar yüzünü güldürür.sen de sorun incelikmi yoksa çarpıklıkmı

Benim sorunum incelik ozellikle de bilekler cok ince nerdeyse kemikler disarda doktora olabilecek en kalin hale sokmasini istiycem:))

Back
X