Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ameliyattan sonra giyilen korse nasıl bişey arkadaşlar?? nerden nereye kadar? yani göbekten yağ alınan yerler için mi bacaklar için mi bilemedim ben. çorap gibi mi yoksa tümden?

Canım diz seviyesinde başlıyor, göğüsaltına kadar omuz askılı ve tüvalete giderken çıkarmana gerek kalmayacak şekilde altı açık ayrıca göğüs altından kasığa kadar açılır kapanır kancalı , vücudu cok güzel beli ince gösteren , biraz bunaltıcı bişey işte ..
Aslında hep giysek göbeğimiz zamanla minicik olur da sıkılıyo insan içinde ...

umarım yardımcı olmuşumdur :)

hem de nasıl yardımcı oldun teşekkür ederim. benim evde şişlik zamanlarım için korsem vardı da hepsi likralı böyle insanı çok cendereye sokmayan, herhangi bir korse ise onu alıp gideyim diye düşünmüştüm ama bu çok alengirli bişeymiş.

Arkadaşlar nisan 16da ameliyatımı oldum bugün üçüncü günüm albüm ekledim..Bir gece hastanede kaldım 2.günü pansuman yapıldı yarın 4.gün ve yine pansuman için gideceğim birde yeni korse giydircekler.Korse yanındaki gördüğünüz beyaz sargı bezleri sizleri yanıltmasın korsem yırtılmışta giydirirlerken Onlarla kapatmışlar.Eyy Allahım lipodan çıkıyoruz korseler bile patlıyo ne olcak benim bu halim yaaa :(

Son düzenleme:
nisan16...geçmiş olsun...inşallah memnun kalırsın..daha önce yazdım mı hatırlayamadım ama senin bacakların zaten güzelmiş..sadece gerçekten sadece diz içinde bir çıkıntı varmış..eminim şimdi süper olmuştur...yağ dolgusuna bile gerek yokmuş...fıstık gibi maşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

geçmiş olsun umarım istediğiniz sonucu alırsınız albüme bakmak istedim ama göremedim arkadaşlarınız görüyor sanırım sadece

Arkadaşlar nisan 16da ameliyatımı oldum bugün üçüncü günüm albüm ekledim..Bir gece hastanede kaldım 2.günü pansuman yapıldı yarın 4.gün ve yine pansuman için gideceğim birde yeni korse giydircekler.Korse yanındaki gördüğünüz beyaz sargı bezleri sizleri yanıltmasın korsem yırtılmışta giydirirlerken Onlarla kapatmışlar.Eyy Allahım lipodan çıkıyoruz korseler bile patlıyo ne olcak benim bu halim yaaa :(

bu yağ enjeksiyonlarıyla ilgili epey bir dr videosu izledim yorumlarını falan genel olarak uygulamanın 2. ve 3. yü gerektireceğini söylüyorlar ancak o zaman istenilen sonuca ulaşılır diyorlar ve diyorlarki ameliyattan sonraki 3. ayda durum tam anlaşılır 3.ayda kalan kısım hayatınız boyunca kalırmış ilk ameliyatlar için genelde % 40 ı kalır diyorlar 6 ay sonra yenilemek gerekirmiş çok hevesli araştırıyordum bu işlemi ama 2. 3. söz konusu olunca çekinceler çıkıyor ortaya maddi tarfını bırakın her seferinde aynı eziyeti çekmek epey umutsuzlaştırıyor yani 6 ayda 1 yapılsa 3 kez desek en az 1.5 yıl demek

nisan 16.geçmiş olsun canım.resimlerine baktım.seniin problemin yukarı bacakla aşağı bacak arasındakı çap farklılıkları.onu dengelemek gerekirmiş.yeni bacaklarında baya bir düzelme olmuş.yani o problem ortadan kalkmış.:nazar::nazar::nazar:ama ödemli olduğu için birazcık daha beklemelısın.bir kaç gün sonra daha ince ve güzel gözükeceklerdir. o zaman etekli resimlerinle bizi mutlu edersin inşallah.
SOLEİL ameliyat olmuş biri gibi söylüyorumk i gerçekden bu ameliyat öyle bir eziyetli ameliyat diyil.ben ayda bir kere girip çıkarım yani param olsa ))) ama maddi konuda tabii ki de çook haklısın.bir de o kadar parayı verip istediyini alamıyosan ve ya eriyip yok oluyosa çok kötü oluyor

kızlar benim 25ci günüm bu gün.hiç ağrım felan yok.ameliyatdan geriye sadece çok az morluk kaldı.eski resimlerimle yeni resimlerimi kıyaslayınca morlukların yok olduğunu görüyorum.zaten her gün yeni resimlerimle eskiler arasında ne gibi farklılıklar var diye bakıyorum.bazen iki resim arasında farklılık görüp erimiş diyorum.sonra duruş farklılıklarından dolayı resimlerin farklı çıktıklarını görüyorum.yani sonuç bu ki gözle görülür bir erime hiss etmedim. etek giyiyorum.pantalon giyince morelim bozuluyor.düzelmemiş sanıyorum.memnunmuyum diye sorusaksınız? eğer utanmadan etek giyiyorsam bir de hevesle yenilerini almaaya çalışıyorsam demekki artık komplekslerim gitmiş.ama bundan da güzel olmasını isterdim. o yüzden 2 ci bir ameliyatı düşünüyorum bazen..şuan için tek isteyim erimemesi.

geçmiş olsun inşallah istediğin sonucu alırsında 2.ciye gerek kalmaz işte bu bekleme süresi falan bana çok eziyetli geliyor çok sabırsız bir insanımda :) gerçi sonuç güzel olduktan sonra herşeye değer 2. operasyon istersen süre konusunda birşey dedilermi ben 6 ay diye bilgi edindim araştırmalarımdan belki daha önce yazmışsındır farketmedim

kızlar benim 25ci günüm bu gün.hiç ağrım felan yok.ameliyatdan geriye sadece çok az morluk kaldı.eski resimlerimle yeni resimlerimi kıyaslayınca morlukların yok olduğunu görüyorum.zaten her gün yeni resimlerimle eskiler arasında ne gibi farklılıklar var diye bakıyorum.bazen iki resim arasında farklılık görüp erimiş diyorum.sonra duruş farklılıklarından dolayı resimlerin farklı çıktıklarını görüyorum.yani sonuç bu ki gözle görülür bir erime hiss etmedim. etek giyiyorum.pantalon giyince morelim bozuluyor.düzelmemiş sanıyorum.memnunmuyum diye sorusaksınız? eğer utanmadan etek giyiyorsam bir de hevesle yenilerini almaaya çalışıyorsam demekki artık komplekslerim gitmiş.ama bundan da güzel olmasını isterdim. o yüzden 2 ci bir ameliyatı düşünüyorum bazen..şuan için tek isteyim erimemesi.

ZAFİYET ve NİSAN 16 her ikinizede çok geçmiş olsun. Umarım sonuç istediğiniz gibi olur. ZAFİYET çok ağrıdan bahsetmiş. NİSAN 16 sizinde çok ağrınız varmı? Zorluk yaşadınız mı ameliyattan sonra. NİSAN 16 En Kısa zamanda halay başı olmanız dileği ile :)

Arkadaslar benim anlamadigim bisey var; Nasil oluyor da kesin olarak kaliciligi olmayan bir yontem icin doktorlar bu kadar para isteyebiliyor. En azindan madem kalicilik icin garanti verilmiyor; o zaman makul olmalari gerekmez mi? Hasta memnuniyetini kimse onemsemiyor, goz ardi ediyorlar. Ayy vallahi deli olucam yaa!!!:52: Ameliyat olan arkadaslar gecmis olsun; yaglari daim olsun innnsallahhh!

Arkadaşlar ben çok zayıfım 48 kiloyum et yoki bende yağ olsun nasıl yağ enjektesi olur ki.Ya doktorlar kendimize ait yağı bile transfer ederken dünyanın parasını alıyor....

çok geçmiş olsun inşalah istediğin gibi olur. ne mutlu sana artık sadece sonucu bekliyeceksin. biz daha karar verecez de ameliyat olacaz da:)

nisan 16.geçmiş olsun canım.resimlerine baktım.seniin problemin yukarı bacakla aşağı bacak arasındakı çap farklılıkları.onu dengelemek gerekirmiş.yeni bacaklarında baya bir düzelme olmuş.yani o problem ortadan kalkmış.:nazar::nazar::nazar:ama ödemli olduğu için birazcık daha beklemelısın.bir kaç gün sonra daha ince ve güzel gözükeceklerdir. o zaman etekli resimlerinle bizi mutlu edersin inşallah.
SOLEİL ameliyat olmuş biri gibi söylüyorumk i gerçekden bu ameliyat öyle bir eziyetli ameliyat diyil.ben ayda bir kere girip çıkarım yani param olsa ))) ama maddi konuda tabii ki de çook haklısın.bir de o kadar parayı verip istediyini alamıyosan ve ya eriyip yok oluyosa çok kötü oluyor

benim hedefim sensin zaten senın yazdılklarını buyuk dikkatle okuyorum :) çok iyi iş çıkarmış doktorun. arada bir kaysam da senın doktorun bana en yakın gelen. inşallah bole kalır çok güzeller :)

büyük güne az kaldı yarın sabah saat 9:30 da amaliyatım gerçekleşecek allahın izni ile öncesinde ve sonrasında resim çekecekler bunları sizlerle paylaşacağım nolur dua edin...:5:

şimdiden geçmiş olsun bol şans diliyorum inşallah istediğin sonucu alırsın kime yaptırıyorsun birde fiyat bilgisi verebilirmisin sakıncası yoksa

büyük güne az kaldı yarın sabah saat 9:30 da amaliyatım gerçekleşecek allahın izni ile öncesinde ve sonrasında resim çekecekler bunları sizlerle paylaşacağım nolur dua edin...:5:

Back
X