Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün üçüncü günüm missenss seninle konuşmak isterdim. aynı dr a yaptırdık galiba.
slm. herkese geçmiş olsun..benimde 1 ay doldu . bugün kontrolum vardı.yağ erimemiş.iyi durumda dedi.2.işlem bileklerim için yukarı doğru olacak . 3-4 ay sonra dedi.
Kizlar resimleri yuklemeye calistim bakin bakalim nasil olmus ?
MRB. KIZLAR
Bursa da Bulent Bey e ameliyat oldum bir gece kaldim ertesi gun dondum. Hala yatak dosek yatiyorum.Gunde 3 kez agri kesiciyle duruyorum . karnim bacaklarim cok aciyor ama en fenasi ameliyatin ertesi gunu regl oldum bu da acilarimi ikiye katladi.Raporluyum ise falan gidemiyorum.Butun bedenim hasta en kotusu siddetli bir basagrisi var burda gittigim doktorlar guclu agrikesiciler yazdi gecmiyor sadece azaliyor.Gelelim bacaklara ..... 2. gunu sismeye basladilar su an cok gerginler sis haliyle ancak normal duruyorlar. sisler gidince gorucez bana ne kalicak. Bu haliyle cok begendim aynanin karsisina geciyorum agridan iki buklum ayakkabi ve kisa etekle bacaklarima bakiyorum boyle kalirsa verdigim para az bile. Ama doktor 20 bin ver sutun gibi bacaklar yapayim dedi bende oldu arabami satip geleyim dedim:))) 4000 liraya bu kadar yapabildi yani ne kadar ekmek o kadar kofte bekleyip gorucez.
kızlar cihantimur transferi yaptırdım henüz korseliyim güzel görünüyolar. sizi gidişattan haberdar ederim
kızlar cihantimur transferi yaptırdım henüz korseliyim güzel görünüyolar. sizi gidişattan haberdar ederim
zafiyet geçmiş olsun...inşallah memnun kalırsın...
Çok merak ediyorum ama maalesef resimler görünmüyor...
Kizlar resimler gorunuyor mu?
MRB. KIZLAR
Bursa da Bulent Bey e ameliyat oldum bir gece kaldim ertesi gun dondum. Hala yatak dosek yatiyorum.Gunde 3 kez agri kesiciyle duruyorum . karnim bacaklarim cok aciyor ama en fenasi ameliyatin ertesi gunu regl oldum bu da acilarimi ikiye katladi.Raporluyum ise falan gidemiyorum.Butun bedenim hasta en kotusu siddetli bir basagrisi var burda gittigim doktorlar guclu agrikesiciler yazdi gecmiyor sadece azaliyor.Gelelim bacaklara ..... 2. gunu sismeye basladilar su an cok gerginler sis haliyle ancak normal duruyorlar. sisler gidince gorucez bana ne kalicak. Bu haliyle cok begendim aynanin karsisina geciyorum agridan iki buklum ayakkabi ve kisa etekle bacaklarima bakiyorum boyle kalirsa verdigim para az bile. Ama doktor 20 bin ver sutun gibi bacaklar yapayim dedi bende oldu arabami satip geleyim dedim:))) 4000 liraya bu kadar yapabildi yani ne kadar ekmek o kadar kofte bekleyip gorucez.
arkadaşlar merhaba özellikle amelyat olan arkadaşlara bir kaç sorum olacak. ben istanbul dışında oturuyorum.ameliyattan sonra pansuman kontrol oluyo mu. pansumn falan çok ciddi mi.kendimiz yapamzmıyız.çünkü ben istanbulda ameliyat olup ertesi gün yaşadığım şehre dönmeyi düşünüyorum tekrar istanbula gidişim de temmuzda olcak. eşime ve anneme soyledım. 1 haftada rapor alıp evde dinlenmeyi düşünüyorum. olurmu sizce öyle. tabi daha doktorla da görüşmedim ama. ameliyat olanlar daha iyi bilir diye düşünüp size sormak istedim.
Benim yatağa akan sıvılardı ama ayağa tek başıma kalktığımda dizimden aşağı kırmızı renkte kan aktı hemen geri yattım yoksa oluk oluk akcaktı hiç sormadım ne olduğunu dikişlerim mi patladı diye sormuştum meğer dikiş yokmuş sadece normal olduğunu söylediler zaten ilk gün ve gecesi aktı benden 2.gün bişey olmadı.Bu arada bugün pansumana gittim hemde arabayla ve tek yürümem gayet normal şuan ağrı sızı kalmadı Hiç kimse korkmasın ben tek gittim tek geldim Hasan Fındık bana bugün sordu baktın mı aynaya cevap vermedim dedi beğenmemişsin galiba Yok siz iyi yapmışsınızda benim bacak bacak olmuyor ben etek falan giyemem yine dedim Haksızlık etme giyersin neyi var dedi sor arkadaşlarına....Arkadaşlarım bu operasyonu yaptığımı mı biliyor ki hayatta sormam tabi içimden... Ona söylediğim içimden geçen değil bu oldu hiç kimse kötü olmuş demez dedim..Yalnız ordaki rahatlığı çok beğendim ben çok fazla ilgiyi sevmem ilgisizliğide Hiç boğmuyorlar odalar tek kişilik Başıma çok dikilseler ne kaldılar başımda derdim Tamamen ilgisiz olsalardı bu nasıl yer derdim Tam ayarında bir yer..Hasan Beyin ameliyatlarında başarılı olduğu gerçeğine inanıyorum ama benim bacaklarım bu kadar oluyor..Hatta ikinci operasyonu olsam bu seferde aşağılara koydursam diye sordum Yapmam daha ellemem dedi Eee doktor o bilmeyecek ben mi bileceğim demek ki olmuyor..Diyorum şimdi silikon mu yaptırsaydım...Amaann salladım boşveeerrrrrr....
Kizlar resimler gorunuyor mu?