Canim senin ameliyatini kim yapiyor? Sakin korkma ne guzel kurtulacaksin iste!
saffet örs kayseri su.ay ın doktoru burdan ralara gidicem allah yardımcım olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim senin ameliyatini kim yapiyor? Sakin korkma ne guzel kurtulacaksin iste!
begüm ne yaptıracaksın bi sorun yok gibi görünüyolar
Operasyon geçiren arkadaşlara sormak istiyorum....
dizde ne yağı varki ordanda alınıyor..Dizden dolgu yapılacak kadar yağ çıkıyormu ki....
xxxxxxxx
Burda resimler var bakmak isteyenler için..
bende çok şaşırdım hatta ilikteki su ile karıştırıp doktora sordum diz kapakların kalın duruyor ordaki yağı alıp ince durmasını sağlayacağını söyledi![]()
Operasyon geçiren arkadaşlara sormak istiyorum....
dizde ne yağı varki ordanda alınıyor..Dizden dolgu yapılacak kadar yağ çıkıyormu ki....
liliac senin bacaklarin oldukca güzel olmus,acaba son durumun nasil,yeni foto ekleme imkanin varmiydi..umarim erime olmamistir,son foton 10 günlükken sanirim..aradan gecen zamani nasil degerlendirirsin.tsk ler...önümüzdeki ay bir doktora karar verebilmeyi isterdim
lilaccım canım süpersin. bizi hiç bırakmıyorsun.çok sağol .yağların hiç erimesin inşallah
fotolarına baktım ve bence sen kesinlikle topukluları bırakma, ama özellikle ince topuklu giy. dolgu topukluya göre bence daha hoş duruyor. erime konusunda pek karşılaştıramadım. sanırım yeni çekildiğin fotoğraflarda bacaklarını geriye doğru itmişsin. o yüzden diz kapaklarının arasındaki aralık daha açık durmuş . dediğim gibi, ben bunun duruşundan kaynaklandığını düşünüyorum. yani erime olduğunu sanmıyorum.
eteklerini doya doya giy canım
Her sabah uyandigimda bacagimin sisleri biraz daha inmis oluyor. Bugun 14. gunum
bu sabah uyandigimda ayak bileklerimin kemikleri belirginlesmis ordaki cukur tekrar olusucak diye korkuyorum. Bacaklarimin sisi indi. Bileklerimde, ilginc ama en cokta ayaklarim ve ayak parmaklarimda sislik var.Ama bu haliyle etek falan giyilmez su an tek dilegim bileklerimdeki incelik ve cukurlugun tekrar olusmamasi.yani bugn mutsuz uyandim![]()
evet canım iyi ki hatırlatdın.hemen resim çekdim ve albüme koydum.baka bilirsiniz kızlar. aradan 35 gün geçdi aysenazlı.erime olup olmadığını anlayamıyorum .yeni resimlerimde ameliyat izlerim de gözüküyor.morluklar bitti gitti.ama izler şimdilik burdalar![]()
evet canım bir kaç tane resim çektim demin.bacaklarımı özellikle geriye ittim ki yani en kötü nasıl olduğu ortaya çıksın.normalde daha iyi gözüküyor.evet genelde ince topuklu giyiyorum.yorumların için teşekkürler canım
her sabah uyandigimda bacagimin sisleri biraz daha inmis oluyor. Bugun 14. Gunum
bu sabah uyandigimda ayak bileklerimin kemikleri belirginlesmis ordaki cukur tekrar olusucak diye korkuyorum. Bacaklarimin sisi indi. Bileklerimde, ilginc ama en cokta ayaklarim ve ayak parmaklarimda sislik var.ama bu haliyle etek falan giyilmez su an tek dilegim bileklerimdeki incelik ve cukurlugun tekrar olusmamasi.yani bugn mutsuz uyandim![]()
bacım nasılsın şişlerin indimi son halini merak ediyorum bülent bey yaptı heralde. Geçmiş olsun
gulerer resim koymadin hala merak ediyorum. Nerdeyse tum yazilarinda cihantimura ovguler yagdiriyorsun burda ona ameliyat olup memnun kalmayan bir kac arkadas var bende ona oldum ama hala sonucu bekliyorum temkinliyim. Senin uzerinde durdugun konuysa ameliyat olmandan ya da duzelmenden ziyade cihantumura vurgu ????????
Gulerer, sen kontrole gitmismiydin ben gidemedim ne yapiyorlar kontrolde??? Bilgi verirsen sevinirim