Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Operasyon geçiren arkadaşlara sormak istiyorum....

dizde ne yağı varki ordanda alınıyor..Dizden dolgu yapılacak kadar yağ çıkıyormu ki....

dizde ne yağı varki ordanda alınıyor..Dizden dolgu yapılacak kadar yağ çıkıyormu ki....

bende çok şaşırdım hatta ilikteki su ile karıştırıp doktora sordum diz kapakların kalın duruyor ordaki yağı alıp ince durmasını sağlayacağını söyledi:37:

bende çok şaşırdım hatta ilikteki su ile karıştırıp doktora sordum diz kapakların kalın duruyor ordaki yağı alıp ince durmasını sağlayacağını söyledi:37:

kızlar şu diz iç kısımlarında içe doğru çıkıntılar varya odur bence. çünki benimde oralardan alındı tabi son hali önemli bekleyişteyim

dizlerin birbirine bakan çıkıntılı kısımlar var ya orası diye tahmin ediyorum
mesela benim kesin oralardan alınması lazım çünkü dizlerimin kalınlığı alt bacaklarımın kalınlığının neredeyse 2 katı :14:

Son düzenleme:
liliac senin bacaklarin oldukca güzel olmus,acaba son durumun nasil,yeni foto ekleme imkanin varmiydi..umarim erime olmamistir,son foton 10 günlükken sanirim..aradan gecen zamani nasil degerlendirirsin.tsk ler...önümüzdeki ay bir doktora karar verebilmeyi isterdim

evet canım iyi ki hatırlatdın.hemen resim çekdim ve albüme koydum.baka bilirsiniz kızlar. aradan 35 gün geçdi aysenazlı.erime olup olmadığını anlayamıyorum .yeni resimlerimde ameliyat izlerim de gözüküyor.morluklar bitti gitti.ama izler şimdilik burdalar :34:

lilaccım canım süpersin. bizi hiç bırakmıyorsun.çok sağol .yağların hiç erimesin inşallah
fotolarına baktım ve bence sen kesinlikle topukluları bırakma, ama özellikle ince topuklu giy. dolgu topukluya göre bence daha hoş duruyor. erime konusunda pek karşılaştıramadım. sanırım yeni çekildiğin fotoğraflarda bacaklarını geriye doğru itmişsin. o yüzden diz kapaklarının arasındaki aralık daha açık durmuş . dediğim gibi, ben bunun duruşundan kaynaklandığını düşünüyorum. yani erime olduğunu sanmıyorum.
eteklerini doya doya giy canım

lilaccım canım süpersin. bizi hiç bırakmıyorsun.çok sağol .yağların hiç erimesin inşallah
fotolarına baktım ve bence sen kesinlikle topukluları bırakma, ama özellikle ince topuklu giy. dolgu topukluya göre bence daha hoş duruyor. erime konusunda pek karşılaştıramadım. sanırım yeni çekildiğin fotoğraflarda bacaklarını geriye doğru itmişsin. o yüzden diz kapaklarının arasındaki aralık daha açık durmuş . dediğim gibi, ben bunun duruşundan kaynaklandığını düşünüyorum. yani erime olduğunu sanmıyorum.
eteklerini doya doya giy canım

evet canım bir kaç tane resim çektim demin.bacaklarımı özellikle geriye ittim ki yani en kötü nasıl olduğu ortaya çıksın.normalde daha iyi gözüküyor.evet genelde ince topuklu giyiyorum.yorumların için teşekkürler canım

Her sabah uyandigimda bacagimin sisleri biraz daha inmis oluyor. Bugun 14. gunum
bu sabah uyandigimda ayak bileklerimin kemikleri belirginlesmis ordaki cukur tekrar olusucak diye korkuyorum. Bacaklarimin sisi indi. Bileklerimde, ilginc ama en cokta ayaklarim ve ayak parmaklarimda sislik var.Ama bu haliyle etek falan giyilmez su an tek dilegim bileklerimdeki incelik ve cukurlugun tekrar olusmamasi.yani bugn mutsuz uyandim:43:

ah kiyamam.insallah sonuc seni mutsuz etmez ,yoksa bizde üzülürüz,moralini yüksek tut...sevgiler selamlar

evet canım iyi ki hatırlatdın.hemen resim çekdim ve albüme koydum.baka bilirsiniz kızlar. aradan 35 gün geçdi aysenazlı.erime olup olmadığını anlayamıyorum .yeni resimlerimde ameliyat izlerim de gözüküyor.morluklar bitti gitti.ama izler şimdilik burdalar :34:

tsk ler liliac,bence bacaklarin hala ayni ve hic erime olmamis,cok güzeller:nazar:tsk ler

merhabalr canım biliyosun bacaklarının takipcisiyim:) çok güzel görünüyolar etek de çok yakışmış. izler görünüyo demişsin ama yan durduğun resimde görünen ufacık ben gibi lekelerse bence iz yok denebilir. mutluluğum daim olsun. inş. bende bir gün senın gibi etekli resimlerimi çekip yayımlarım :) böyle kalır inş. bide sen kenarlardaki yağların parçalandığını 2- 3 sonra eriyeceğini soylemiştin dimi yanlış mı hatırlıyorum.

her sabah uyandigimda bacagimin sisleri biraz daha inmis oluyor. Bugun 14. Gunum
bu sabah uyandigimda ayak bileklerimin kemikleri belirginlesmis ordaki cukur tekrar olusucak diye korkuyorum. Bacaklarimin sisi indi. Bileklerimde, ilginc ama en cokta ayaklarim ve ayak parmaklarimda sislik var.ama bu haliyle etek falan giyilmez su an tek dilegim bileklerimdeki incelik ve cukurlugun tekrar olusmamasi.yani bugn mutsuz uyandim:43:

bacım nasılsın şişlerin indimi son halini merak ediyorum bülent bey yaptı heralde. Geçmiş olsun

gulerer resim koymadin hala merak ediyorum. Nerdeyse tum yazilarinda cihantimura ovguler yagdiriyorsun burda ona ameliyat olup memnun kalmayan bir kac arkadas var bende ona oldum ama hala sonucu bekliyorum temkinliyim. Senin uzerinde durdugun konuysa ameliyat olmandan ya da duzelmenden ziyade cihantumura vurgu ????????

canım ya herhalde farkında olmadan öyle ifade etmişim. 18 nisanda uygulamam oldu bugün nisanın 29 u ben hala korkudan korseyle çorabı giyiyorum ikikez banyo yaptım ağrı oldu hemen giydim. Tam istediğim gibi oldumu dersen. Bilek üst arkalar tam dolgun durmuyor. Diz iç alt kısımlar doldu. Morlar duruyo hala. Masaj yapmadığım için kan oturmuş halde. Bir kaç gün geçsin muayeneye gitçem. önceki sonraki halimi flaş bellekle alıp size atıcam.
Yaa inşaalllah tam istediğim gibi bir sonuç çıkar kızlarya.
Emekler acısı para boşa gitmez inşallah

Gulerer, sen kontrole gitmismiydin ben gidemedim ne yapiyorlar kontrolde??? Bilgi verirsen sevinirim

kontrole gittim ama korseyi çıkaranmadım ağrır diye. asıl kontrole önümüzdeki hafta randevu alıcam. kontrolde çorabı çıkarmaya cesaret edebilseydim jel sürüp masaj yapacaklardı. inşallah çoraplı halindeki şekliyle kalırlar. senin nasıllar bacım iyimisin. ağrı mor benim devam ediyo. herkezin farlı ağrı eşiği biliyosun

Back
X