Bacak dolgusu yaptıran var mı?

üstüm kalın değil. basen bölgem geniş. ama bacakalrım vücüdüma göre ince. eğrilik falan yok ama kalın olsun istiyorum

Bak canım bacakların güzel, ama eğer macera arıyosan değişik hobiler bul kendine.
bizler çarpık görüntüden nasıl kurtuluruz derdindeyiz ve inanki hiç bir doktorun yaptığıda allah yapısı gibi olmuyor zaten kafam bozuk dalgalı bi görüntü var bacağımda, burdaki kızların bacaklarını görmedin herhalde sen, millet seninki gibi olsun diye uğraşıyo bide çıkmışsın fıstık gibi bacaklarına madurum diyorsun isyan etmede allah elinden tümden almasın o bacakları tamammı tatlım ..
Altın kilo almıyorsa kaslı bir yapın var normaldir, sende üstünü zayıflat eşit olsun az yeyince oluyor..

Bak canım bacakların güzel, ama eğer macera arıyosan değişik hobiler bul kendine.
bizler çarpık görüntüden nasıl kurtuluruz derdindeyiz ve inanki hiç bir doktorun yaptığıda allah yapısı gibi olmuyor zaten kafam bozuk dalgalı bi görüntü var bacağımda, burdaki kızların bacaklarını görmedin herhalde sen, millet seninki gibi olsun diye uğraşıyo bide çıkmışsın fıstık gibi bacaklarına madurum diyorsun isyan etmede allah elinden tümden almasın o bacakları tamammı tatlım ..
Altın kilo almıyorsa kaslı bir yapın var normaldir, sende üstünü zayıflat eşit olsun az yeyince oluyor..

canım ya senin gibi açık konuşanı da görmedim ne güzel söylemişsin valla.
sen daha önceki sayfalarda bel korselerini dikerek bacaklarına giydiğini faydası olduğunu mu söylemiştin ben yanlış mı hatırlıyorum? bende 1-2 haftadır onu uyguluyorum. ama çok sıkıyo. dizden aşağıya giyiyorum yatarken biraz sızlıyo sanki inşallah bu sızlamalar birbirine yaklaştığı içindir. sende nasıl bir faydası olmuştu anlatabilir misin? eğer yanlış hatırlıyorsam da kusuruma bakma lütfen.
ameliyat da olmuşsun çok geçmiş olsun resim eklersen görmek isterim.

Eki Görüntüle 192093

bende mağdurum. bel çevrem basen bölgem oldukça geniş ama bacaklarım çöp. dizin üst kısmından ayaklara kadar br zayıflık söz konusu. etek giyemedimya şu yaşıma kadar içim gidiyo düzgün bacaklar görünce.. bana kilo kilo yağ transferi yapılmalıki bişeye benzesin. bi de sabah kalkınca daha zayıf oluyo gün içinde kaslar harekete geçince kalınlaşır gibi oluyo ama yeterli değil işte.. bunlar benim bacaklarım.

aa benim bacaklarımda aynı böyle kalınlığıda aynı sanki ben çekmişim resmimi koymuşum bukadar olur anca canım bi ölçermisin mezroyla 34 cm benimki bi karşılaştırmak istiyorum ...

:nazar:
Eki Görüntüle 192093

bende mağdurum. bel çevrem basen bölgem oldukça geniş ama bacaklarım çöp. dizin üst kısmından ayaklara kadar br zayıflık söz konusu. etek giyemedimya şu yaşıma kadar içim gidiyo düzgün bacaklar görünce.. bana kilo kilo yağ transferi yapılmalıki bişeye benzesin. bi de sabah kalkınca daha zayıf oluyo gün içinde kaslar harekete geçince kalınlaşır gibi oluyo ama yeterli değil işte.. bunlar benim bacaklarım.

aa benim bacaklarımda aynı böyle kalınlığıda aynı sanki ben çekmişim resmimi koymuşum bukadar olur anca canım bi ölçermisin mezroyla 34 cm benimki bi karşılaştırmak istiyorum ...:nazar::nazar::nazar:

DOĞAN75 sizin sorun edecek bir tarafınız yok. Çok şanslısınız. Sorunsuz görünüyor. TEKTASH söylediklerine katılıyorum. Hiçbir işlem allah vergisi gibi olmuyor. Sanki silikon yamukluğu daha az belli ediyor. Bana öyle geldi. TEKTASH senin bacaklarını sorunlu hatırlamıyorum ben. Pek eğrilik yoktu sende. Öyle hatırlıyorum. Arkadaşlar sokakta herkesin heryeri düzgün mü sanki. Biz çok takmış durumdayız...

eğrilik yok çok şükür incelikten yakınıyorum.. aldıgım kilo bel basen çevresinde toplanıyo. etek giyme cesaretiini gösteremedim. genişlik baldırda 32 cm. burdaki herkesinki de inceki slikon yaptırmışlar yada yaptıracaklar ben niye sorun oldum anlamadım.

geçmiş olsun. fotoğraflarını göremiyorum . sakıncası yoksa arkadaşlık teklifimi kabul eder misin? görmek isterim.

canım resimleri kaldırdım biraz daha iyileşmeden sonra son halini koyarım. ama tektasha katılıyorum şu an işim dolayısıyla etek gerekmese bu kadar sıkıntıya katlanırmıydım kararsızım. gerçekten Allah yapısı gibi olmuyo. illa bi beyenilmedik bişey var işte bilek inceliği, erimeler, dalgalı ele gelmesi, asimetri varda var tam olarak oldu yaptıran kime diyemez. bende şöyle böyle olsalar durumu yaşıyorum. Benim kalındı ama istemediğim yerler. Zor yani iyileşme ağrılı tabi ben gecede yatmıştım çorapla çünki ölçülü bi basıncı var. Korse dikmek olayında dengeli bi basınç nasıl ayarlayacaksın. O varis çorabı bile ilk zamanlar yürüyüş fazla olunca bileklerde şişlik oluyodu.

tektash bacım şu dalgalı görüntü eyer sert sertse zamanla geçiyo. kaynaşmaya zamanı var yağların. endişelenme onlar düzelirde, erime olmasın. o kadar dolguya iki kez yağ nerden alındı. toplamda iki doktora kaç mg yağ transferi yaptırdın.

eğrilik yok çok şükür incelikten yakınıyorum.. aldıgım kilo bel basen çevresinde toplanıyo. etek giyme cesaretiini gösteremedim. genişlik baldırda 32 cm. burdaki herkesinki de inceki slikon yaptırmışlar yada yaptıracaklar ben niye sorun oldum anlamadım.

haklısın bende senin gibiyim üst taraf şiş gibi altaraf incecik üst tophana alt şişhane :14::14::14::14::14::14:

kızlar doğan_75 in resminde gayet güzel çıkmış ama 32 cm olduğunu söylüyor demekki gerçekten ince.çünkü beni 35 cm ve ben etek filan giyemiyorum.ama resimlerde şişman çıkıyor resimlere aldanmamak gerek.

katılıyorum serolayn77 ve doğan 75; benimde düz ama ince 33 cm, etek giyince çocuk bacağı gibi oluyor. birde yakından tüm vucut değerlendirmek gerek, fotoğraflar yanıltıcı oluyor arkadaşlar.

bu gerçek olmaz, çok güzel bacakları yaaaa

$blake-lively-2.webp

nisan 16...iri gözler...paaptya tarlasi ve women women son durumunuz nedir,sizden haber bekliyorum....az önce hasan beyin asistaniyla konustum,kök hücre yöntemi diye bisey yoktur,normal yag enjeksiyonu yapiyoruz dedi,acaba kök hücre yönteminden bahs eden doktorlar da ayni islemimi yapiyorlar,durumu tam anlayamadim...bu konuda bana yardimci olabilecek varmi acaba...bu arada hasan beyin asistani cok ilgiliydi,umarim hasan beyde öyledir,...ben baska bir doktora gitmistim,adam yazdi cizdi iki kelam edemedim,ameliyatta buldum kendimi,hic hos bir durum degil

Back
X