Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar...nerdesiniz allah aşkına?
amaanbe...zafiyet...gurmeci...lilac...missense...daha niceleri....
bakıp liste yapıcam...ve burdan hergün seslenicem operasyon geçiren arkadaşlara...
noolur gelin yaaa...gelin de iki laf edin lütfen.
.
canım biz hep burdayız.artık daha az yorum yazsamda forumu sürekli okuyorum.kızlar ağrrılarım hala gaçmedi bileklerim çok şiş ve koyulan yağ çok az bu şişlerde inerse bişey kalmayacak diye çok korkuyorum bunca emek acı boşa gidecek.yağ koyulan yerlerim kıpkırmızı ve ayakta durmaıyorum hemen acımaya başlıyor.merdiven inp hala çıkamıyorum.bande daha önce yağ koyulan arkadaşlara bişey soracam yağ koyulan yerler o yağlar elinize geliyomu setlik olarak benimki ne anlamadım da.acaba anjelsiyon mu kaptı kızlar ya dua edin ne olur.
gurmeci...bak şimdi üzüldüm durumuna...ağrıların devam etmesi normal mi bende bilmiyorum...kaç gün olmuştu senin operasyon olalı?
Acaba bileklere konunca böylemi oluyor ki?
zafiyetinde şişleri vardı ayaklarında.
Sen çalışıyormusun...yeterince dinlenmedin mi acaba...
hay allahım! düzelir inşallah....
Doktora ulaşma imkanın yok mu..sorsan.
Kızlar...nerdesiniz allah aşkına?
amaanbe...zafiyet...gurmeci...lilac...missense...daha niceleri....
bakıp liste yapıcam...ve burdan hergün seslenicem operasyon geçiren arkadaşlara...
noolur gelin yaaa...gelin de iki laf edin lütfen.
.
canım biz hep burdayız.artık daha az yorum yazsamda forumu sürekli okuyorum.kızlar ağrrılarım hala gaçmedi bileklerim çok şiş ve koyulan yağ çok az bu şişlerde inerse bişey kalmayacak diye çok korkuyorum bunca emek acı boşa gidecek.yağ koyulan yerlerim kıpkırmızı ve ayakta durmaıyorum hemen acımaya başlıyor.merdiven inp hala çıkamıyorum.bande daha önce yağ koyulan arkadaşlara bişey soracam yağ koyulan yerler o yağlar elinize geliyomu setlik olarak benimki ne anlamadım da.acaba anjelsiyon mu kaptı kızlar ya dua edin ne olur.
ya kızlar bu varis çorabını ne zaman bırakıcaz ben çok sıkıldım bacaklarım zaten ince şişerse şişsin bi akıl verin bana![]()
canım çorap hareketini kolaylaştırıyor. Sıkı tutuyor. Ben 2 gün bıraktım bacaklarım ağrımıştı hareket ederken. O yüzden sabret . Hemde yağlarını tutsun .)))
Mrb. canim,bileklerimin sisi hic gecmiyor sabah birazcik sadece hafiflemis oluyor aksama davul.Ustelik yurumuyorum bile. Ise arabayla gidiyorum genelliklle masa basindayim ama maalesef ayaklarim parmaklarim ve bileklerim bana gore asiri sis ve rahatsiz edici.Yarin istanbul da olcam kontrole gidicem bakalim ne diycekler.Yani sisler inmedi bi ki yaglarim ne kadar gorsem ,eridi mi erimedi mi bilsem.Bu arada hizimi alamadim, canim bu kadar acirken bir de tum bacak laser epilasyon yaptirdim.Su an tek korkum bu sislerin kalici olmasi 1 ay oldu dedim telefonda onlar normal dedi ama burda kimsenin sisi bir ay surmedi herkes 1 ay icinde eridi yaglarimiz diye feryad ettiler.
zafiyet bacım doktorumuz aynı, kontrol gününü bilseydin aynı güne getirirdim. cihantimur kozyatağı dimi.
ben 17 nisandı yaptırdım birbuçuk hafta oldu bilek ağrılarım geçti. kaç cc kondu. şiş bitince % 80-90 kalıcılık dendi bakacaz. resim koyarmısın rica etsem. şişte olsa bakim aynımıyız
20 Nisanda kontrole gittim kozyatagina Bulent Bey yoktu ilgisiz bir doktor vardi bos bos bakip ne sorsam doktorunuza sorun dedi. Cikip geldim. cildirmak uzereyim ayaklarim fil ayagina dondu. Artik sabah kalkincada sisler fazla inmis olmuyor gun icinde evde kalsam bile ayagim ve bilegim gun icinde dev gibi sisiyor tabiki canim yaniyor yurumekte bile zorlaniyorum gerginlikten. Bu haftada bekliycem olmazsa Bulent Beyi bulucam caresi yok yeni bacaklarim nasil oldu onu goremedim hala ,eski bacaklarimida unuttum. tuhaf sacma sapan seyler ne bileyim iste