Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar...nerdesiniz allah aşkına?
amaanbe...zafiyet...gurmeci...lilac...missense...daha niceleri....
bakıp liste yapıcam...ve burdan hergün seslenicem operasyon geçiren arkadaşlara...
noolur gelin yaaa...gelin de iki laf edin lütfen.
.

bakıp liste yapıcam...ve burdan hergün seslenicem operasyon geçiren arkadaşlara...
.

canım biz hep burdayız.artık daha az yorum yazsamda forumu sürekli okuyorum.kızlar ağrrılarım hala gaçmedi bileklerim çok şiş ve koyulan yağ çok az bu şişlerde inerse bişey kalmayacak diye çok korkuyorum bunca emek acı boşa gidecek.yağ koyulan yerlerim kıpkırmızı ve ayakta durmaıyorum hemen acımaya başlıyor.merdiven inp hala çıkamıyorum.bande daha önce yağ koyulan arkadaşlara bişey soracam yağ koyulan yerler o yağlar elinize geliyomu setlik olarak benimki ne anlamadım da.acaba anjelsiyon mu kaptı kızlar ya dua edin ne olur.

canım biz hep burdayız.artık daha az yorum yazsamda forumu sürekli okuyorum.kızlar ağrrılarım hala gaçmedi bileklerim çok şiş ve koyulan yağ çok az bu şişlerde inerse bişey kalmayacak diye çok korkuyorum bunca emek acı boşa gidecek.yağ koyulan yerlerim kıpkırmızı ve ayakta durmaıyorum hemen acımaya başlıyor.merdiven inp hala çıkamıyorum.bande daha önce yağ koyulan arkadaşlara bişey soracam yağ koyulan yerler o yağlar elinize geliyomu setlik olarak benimki ne anlamadım da.acaba anjelsiyon mu kaptı kızlar ya dua edin ne olur.

gurmeci...bak şimdi üzüldüm durumuna...ağrıların devam etmesi normal mi bende bilmiyorum...kaç gün olmuştu senin operasyon olalı?
Acaba bileklere konunca böylemi oluyor ki?
zafiyetinde şişleri vardı ayaklarında.

Sen çalışıyormusun...yeterince dinlenmedin mi acaba...
hay allahım! düzelir inşallah....
Doktora ulaşma imkanın yok mu..sorsan.

gurmeci...bak şimdi üzüldüm durumuna...ağrıların devam etmesi normal mi bende bilmiyorum...kaç gün olmuştu senin operasyon olalı?
Acaba bileklere konunca böylemi oluyor ki?
zafiyetinde şişleri vardı ayaklarında.

Sen çalışıyormusun...yeterince dinlenmedin mi acaba...
hay allahım! düzelir inşallah....
Doktora ulaşma imkanın yok mu..sorsan.

canım benim sağol ilğilendiğin için bencede bileklere koyulunca sanırım daha geç iyileşiyor.dok. uzakta olmasıda bi ayrı dert valla arayıp soracam ama telefonda ne kadar faydalı olur artık bilmiyorum.artık sizin dualarınıza kaldım kızlar lütfen benim için dua edin bari bu kalan yağlar kalsında çektiğim acılara deysin bilmiyorum valla ya allah büyük yardımcımız olsun hepimizin.

.

burdayız burdayız vakit buldukça bakıyorum ama hala dönmedim, pazartesi dönüyorum inşallah. gurmeci benim ağrılarım o kadar sürmedi ya, 3 gün ciddi ağrıdı ama gerçekten çok ağrıdı sonra biraz hafifledi bir hafta tamamlandığında epeyce azalmıştı. şişlik de öyle. ben çok fazla şişmedim gerçi. inşallah enfeksiyon değildir sen iyi düşün iyi olsun, bazı arkadaşlar 1 ay sıkıntı çekmişti ameliyattan sonra.

şimdi baktım yağlar elime gelmiyor. zaten sert nasıl geldi eline anlamadım yumuşak mı oralar? yağ koyulan yerler bende bayağa bi morardı yavaş yavaş geçmeye başladı ama sonradan moraran yerler var onlar hala duruyor. diz içlerinden yağ alınmıştı mesela oralar sonradan morardı daha geçmedi. bileklerde morluk yok, bacağın iç kısmında fazlaydı.

arkadaşım uzun süre sert kalıyo yumuşadığında anlaşılıyo. Sert halindeki dolgunluk kalmıyo. O dolgounluk kadar kalmıyo. şu an benim hala yer yer sertlik var. Yanlız bileklerin üst tarafı gibi çoğu doktorun yaptıkları dolgular eriyo deniyo. Bence oralar genelde zor tutuyo.

ya kızlar bu varis çorabını ne zaman bırakıcaz ben çok sıkıldım bacaklarım zaten ince şişerse şişsin bi akıl verin bana :14::14::14::14:

Canım kaç gün giydin sürekli. ben 10 gün gibi giydim. varis çorabına benzer ince hergün giyilebilecek bi çorap keşfedemedim. zaman geçsede bacağın olur olmaz yerleri şişiyo. topuklu giymem şart iş yüzünden. sigvaris diye bi marka varmış ama ne oranda normal çoraba benziyo bilmiyorum. tabi pahalıymışda.

Bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırsanız sevinirim.

Bütünkızlar eskiler, yeniler resim koydunuzmu. bakmaya zamanım yok. hangileriniz koydu bi söyleyin meraktayım. 17 nisandan beri zaman geçti. bu ara koycam. size haber vericem.

Bide memnuniyetlerinizi merak ediyorum

üfff kızlar bak şimdi üzüldüm inş. emekleriniz boşa gitmez sizleri seviyorum herşey gönlünüzce olsun

Mrb. canim,bileklerimin sisi hic gecmiyor sabah birazcik sadece hafiflemis oluyor aksama davul.Ustelik yurumuyorum bile. Ise arabayla gidiyorum genelliklle masa basindayim ama maalesef ayaklarim parmaklarim ve bileklerim bana gore asiri sis ve rahatsiz edici.Yarin istanbul da olcam kontrole gidicem bakalim ne diycekler.Yani sisler inmedi bi ki yaglarim ne kadar gorsem ,eridi mi erimedi mi bilsem.Bu arada hizimi alamadim, canim bu kadar acirken bir de tum bacak laser epilasyon yaptirdim.Su an tek korkum bu sislerin kalici olmasi 1 ay oldu dedim telefonda onlar normal dedi ama burda kimsenin sisi bir ay surmedi herkes 1 ay icinde eridi yaglarimiz diye feryad ettiler.

zafiyet bacım doktorumuz aynı, kontrol gününü bilseydin aynı güne getirirdim. cihantimur kozyatağı dimi.
ben 17 nisandı yaptırdım birbuçuk hafta oldu bilek ağrılarım geçti. kaç cc kondu. şiş bitince % 80-90 kalıcılık dendi bakacaz. resim koyarmısın rica etsem. şişte olsa bakim aynımıyız

merhaba kızlar yeni yağ eneksiyonu yaptıranlara geçmiş olsun diyorum. umarım herkes birgün bacaklarından memnun olur. ben 30 mayısta 2. yağ eneksiyonunu yaptırıyorum umarım bu sefer bende mutlu olurum

zafiyet bacım doktorumuz aynı, kontrol gününü bilseydin aynı güne getirirdim. cihantimur kozyatağı dimi.
ben 17 nisandı yaptırdım birbuçuk hafta oldu bilek ağrılarım geçti. kaç cc kondu. şiş bitince % 80-90 kalıcılık dendi bakacaz. resim koyarmısın rica etsem. şişte olsa bakim aynımıyız

20 Nisanda kontrole gittim kozyatagina Bulent Bey yoktu ilgisiz bir doktor vardi bos bos bakip ne sorsam doktorunuza sorun dedi. Cikip geldim. cildirmak uzereyim ayaklarim fil ayagina dondu. Artik sabah kalkincada sisler fazla inmis olmuyor gun icinde evde kalsam bile ayagim ve bilegim gun icinde dev gibi sisiyor tabiki canim yaniyor yurumekte bile zorlaniyorum gerginlikten. Bu haftada bekliycem olmazsa Bulent Beyi bulucam caresi yok yeni bacaklarim nasil oldu onu goremedim hala ,eski bacaklarimida unuttum. tuhaf sacma sapan seyler ne bileyim iste

20 Nisanda kontrole gittim kozyatagina Bulent Bey yoktu ilgisiz bir doktor vardi bos bos bakip ne sorsam doktorunuza sorun dedi. Cikip geldim. cildirmak uzereyim ayaklarim fil ayagina dondu. Artik sabah kalkincada sisler fazla inmis olmuyor gun icinde evde kalsam bile ayagim ve bilegim gun icinde dev gibi sisiyor tabiki canim yaniyor yurumekte bile zorlaniyorum gerginlikten. Bu haftada bekliycem olmazsa Bulent Beyi bulucam caresi yok yeni bacaklarim nasil oldu onu goremedim hala ,eski bacaklarimida unuttum. tuhaf sacma sapan seyler ne bileyim iste

Canım telaş etme bu şişlik bilekte bendede oldu fil bilek yumuşayıp sönüyo ağrıda geçiyo. ilk haftalar biliyosun ayakta durmamak çok yürümemek lazım bizde tersini yaptık yani ben topukluyla işede gittim yürüdümde altıyolu ikiboy yürüdüm. Bülent by en yakın ne zaman orda sorsaydın biliyosun uçan hocalardan o, üç yeri yurt dışını koordineli götürüyo zamanı bi uçakta boştur heralde. sıksık kozyatagına geliyo. o diilde sen bu aralar bi ağrı kesici vermişlerdi banada adı fortlu bişeydi baya iyiyi onu iç. akşam sabah. bu süreç geçecek çaresiz niye agrı çekiyosun. birkaç gün gezme uzun otur bacım. Önemli olan bunlara değecek son halinden memnun olman. geçmiş olsun

zafiyet istanbulun neresindensin bacım. herkes ikinci ameliyatları oluyo dua etde bi daha gerekmesin. ustünkörü okudum gözüme ikinci ameliat olanların yazılar takıldı.
üçleride duyarsak bu iş tırışka demektir kızlar. yani yağ transferi yok hücre yok silikon iş androitliğe gider. bizde oluruz ilk kobaylar. ıyyy alllah korusun

şişlikler normal korkma... benimki hala şişyor çok yürüyünce falan ...sertlikler bende de var.elime geliyor..

irigözler merhaba, arkadaşlık talebimi kabul edersen eğer fotolarına bakmak istiyorum.

ben 2 senedir siteyi takip ediyorum, eski sayfalarda mesajlarım ve resmim de var, dün Hasan Fındık a muayeneye gittim, doktor araştırıyorum, ona göre karar vermeye çalışıyorum.... sen hasan beye ameliyat olmuşsun yorumları okudum senin hakkındaki çok iyi şeyler söylemişler....bi de resimlerini görürsem çok sevinirim...
Bu arada liliac ın resimlerini gördüm ve bacaklarına bayıldım bence gayet iyi olmuş...kız kardeşimin bacakları liliac ın kine benziyor o da beğendi...ve özendi yaptırmak istiyor...

Son düzenleme:
Zafiyet bacım yarın saat 14:00 de bülent beye randevum varmış aradılar.saat olarak biraz ileri istedim işden dolayı. bülent bey yarın istanbulda demek o zaman. bacım yarın gelirsen bi görünürsün. üşeniyorum ama gitmek lazım. bugün etek topukluylaydım. bilekler bide kas yerleri şişti.

Back
X