Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sadece anneme söylesem diyorum gelsin benimle ama yalnız yaşıyorum, evde de iki kedim var onları nasıl bırakacağım hele bu sıcaklarda kimse ilgilenmezse hastalanırlar bir şey olur korkuyorum ama bakacağım bakalım bir yolunu bulurum elbet daha var :)

ayy yazik onlaraaa :) birakacak birilerini bulursun yaa dert etme ben olsam seve seve bakardim :) annene soyle bence de biri olsun yaninda ama ben simdi karar versem kime soyleyecegimi bilmiyorum hic dusunmedim :( gelismelerden mutlaka haberdar et ama implant dusunen cok az kisi var biliyosun, ozelden de goruselim :))

sisisisisisi

uamrım istediğin gibi olur her şey. ben de bir ara slikon düşündüm,ama sonra vazgeçtim. gerçi ben burda okudukça yağdan da vazgeçmeye başladım.
senin de sorunun eğrilik sanırım. foto eklemen mümkün mü? çünkü bana bir doktor slikon için uygun olmadığımı yazmıştı. senin bacak yapın nasıl acaba?

begüm21

kusura bakma canım. evet mail adresimden bana göndermiştin, ama ben senin bacaklarında bahsettiğin gibi bileklerde yağ birikmesini göremedim. hatta bacakların süper bence. eski halleri de eğri değil,sadece sana ince geliyor sanırım.

sen kime olmuştun? bu erime konusunda ne düşeneceğimi şaşırdım, görüştüğüm doktorlar erimez, en az %60 ı kalır diye çok kesin konuşuyorlar ama burada da herkes eridiğinden bahsediyor.
gülerer,seninle msn den görüşebilir miyiz?
sanmıyorum ben 3 ay oldu 500 ml yi nereye koymuş göremiyorum. ameliyat şişleri indi olmaması gereken yerler kalın asıl istediğim yerler aynı. dediğim gibi gözünüz gördüğü iki yıl geçmiş memnun olan varsa olun derim. yoksa ameliyat şişlerini bacaam sanıp kandırırsınız kendinizi altı ay sonra parada çöpe gitti dersiniz

ben özelden mesaj atamıyoum, sanırım mesaj sayım yeterli değilmiş, siz bana atarmısınız?
selam evaizm,bende düsnüyorum.hangi yöntemle yaptiracaksiniz,tarih aldinizmi,haberleselim,birlikte yaptirabiliriz...ahmet beyin bir kac yöntemi var okudugum kadariyle

teşekkürler:) bülent cihantimurla görüştün mü? ben özelden mesaj atamıyorum, sizden mesaj bekliyorum arkadaşlar.
Deka selam,ben forumun başından hepsini okudum. Kimin hangi doktora olduğunu ve resimlerini sonuçlarını takip ettim. Bu yüzden en başarılı bulduğum 2 dr a muayene oldum. Ahmet beyin muayenesi de iyiydi. Ama diğerinin muayenesinden bile memnun kalmadım. O yuzden kararımı bu şekilde verdim. Ben iletişime geçerim seninle. Senin de kararın hayırlı olsun canım.

dilaramutlu
doktora fotoğraflarımı gönderdim, implant için uygunsunuz memnun kalırsınız, bacaklarınız arasındaki boşluk %100 kapanmaz ama zaten tamamen kapanması estetik açısından hoş bir görüntü değildir dedi. zaten süper bir bacak beklentim yok sadece normal olsun o kadar. doktora gönderdiğim fotoları sürekli görmeye katlanamadığım için sildim, bir ara tekrar çeker buraya yüklerim.
acaba sen niye silikondan vazgeçmiştin ?

Son düzenleme:
gerçekten de şu doktora ameliyat oldum, mutluyum, tavsiye ediyorum diyen kimse yok mu arkadaşlar?
sen kime olmuştun? bu erime konusunda ne düşeneceğimi şaşırdım, görüştüğüm doktorlar erimez, en az %60 ı kalır diye çok kesin konuşuyorlar ama burada da herkes eridiğinden bahsediyor.
gülerer,seninle msn den görüşebilir miyiz?

ammanbe, ben niye göremiyorum fotograflarını:(

çünkü ben fotoğraflarımı ameliyattan sonra forumu sürekli takip eden ve merak eden bende eklenmiş olan arkadaşlar görsün diye koydum ve gördüklerinde sildim. forumu çok uzun süredir takip ediyorum ameliyat olup da burada paylaşan herkes başta çok mutlu sonra yavaş yavaş şişlikler iniyor bazı arkadaşların yağları da eridi mutsuzluk başlayınca mesajlar değişiyor ama siz foruma kaydolup sadece son mesajlara baktığınızda merak ettiğiniz rumuzun eski mesajlarını bile okumadan hangi doktor diye soruyorsunuz eridi mi erimedi mi ikinci soru... memnun musun üç... doktor bana 6 ay geçmeden şeklinin belli olmayacağını net bir şekilde söyledi, öyle olunca ben de 6 ay geçmeden kimseyi resimle yanıltmak istemiyorum. sonuçta ameliyat sonrası resimleri ister istemez güzel olacak önemli olan sonuçta ne kalacağı.bunları kızdığım için yazmıyorum sadece durumumu açıklamak için yazıyorum. 3 ay bitti 3 ay sonra erimeden kalırlarsa mutlaka yazarım. şu an için erime yok.

Kızlar tüm yazılanları okumayı bitirdim ve benim düşüncemde bir değişiklik oldu.Ferruh bey'i düşünmüyorum şimdilik.Ya Ahmet bey ya da Hasan Bey' e karar vereceğim.Bu kararımda hem alınan sonuçlar hem de ameliyat sonrası gidilmesi gereken kontroller ya da Allah korusun bir sorun olduğunda görünmem gereken durumlar etkili oldu.Birazdan ikisine de mail atacağım resim ekleyip.Cevap geldiğinde burada paylaşacağım hemen.Hadi hayırlısı...

Selam, haftasonu Ahmet beye muayene olacağım.Neler sormam gerektiğini bile unuttum birden,orda nolurum kimbilir? En iyisi not almak.Arkadaşlar sizlerin sormak istediğiniz birşeyler varsa onları da yazın sormaya çalışayım.

Evaizim, sen geçen sayfalarda "Ahmet beyi düşünenler var mı beraber gidelim 500 tl indirim yapacakmış" gibi birşey demiştin yanılmıyorsam.Fikrin değişmediyse ve ben de ikna olursam diğer düşünen arkadaşlarla beraber gideriz daha fazla indirim yapmasını da rica ederiz çünkü herkes için yüksek ücretler bunlar. Üstelik ben kredi çekeceğim sanırım her halıkarda.

Bu arada Hasan bey'e de muayene olacağım en kısa zamanda.İkisi arasında seçim yapacağım.Havalar sıcak ama benim zamanım daralıyor bir an önce karar vereyim diyorum umarım acele etmiyorumdur siz ne dersiniz?

Selam, haftasonu Ahmet beye muayene olacağım.Neler sormam gerektiğini bile unuttum birden,orda nolurum kimbilir? En iyisi not almak.Arkadaşlar sizlerin sormak istediğiniz birşeyler varsa onları da yazın sormaya çalışayım.

Evaizim, sen geçen sayfalarda "Ahmet beyi düşünenler var mı beraber gidelim 500 tl indirim yapacakmış" gibi birşey demiştin yanılmıyorsam.Fikrin değişmediyse ve ben de ikna olursam diğer düşünen arkadaşlarla beraber gideriz daha fazla indirim yapmasını da rica ederiz çünkü herkes için yüksek ücretler bunlar. Üstelik ben kredi çekeceğim sanırım her halıkarda.

Bu arada Hasan bey'e de muayene olacağım en kısa zamanda.İkisi arasında seçim yapacağım.Havalar sıcak ama benim zamanım daralıyor bir an önce karar vereyim diyorum umarım acele etmiyorumdur siz ne dersiniz?

selam arkadasim,hasan beyin asistaniyle telefon görüsmesi yapmistim,saglikci oldugumdanmi yoksa herkese ayni biligiyi verdigindemi bilmiyorum,bana demitiki:kök hücre yöntemi diye bisey yok bu sadece olayi sisirtmedir...ahmet beyin asistani pek bir bilg vermemisti, o konulari dr la konusursun demisti,ve ahmet beyin bir kac yöntemi var okudugum kadariyle super dry ve kök hücere yöntemi bu yöntemler hakkinda biraz bilgi isteyebilirmisin...aslinda bende düsünüyorum ama su bir ay icinde cok kilo kaybettim yag kalmadi,bir ay kadar mücadele eip az kilo alsam sizlede denk düserse tarih gelirim sizinde arzunuz olursa...sevgiler selamlar

selam arkadasim,hasan beyin asistaniyle telefon görüsmesi yapmistim,saglikci oldugumdanmi yoksa herkese ayni biligiyi verdigindemi bilmiyorum,bana demitiki:kök hücre yöntemi diye bisey yok bu sadece olayi sisirtmedir...ahmet beyin asistani pek bir bilg vermemisti, o konulari dr la konusursun demisti,ve ahmet beyin bir kac yöntemi var okudugum kadariyle super dry ve kök hücere yöntemi bu yöntemler hakkinda biraz bilgi isteyebilirmisin...aslinda bende düsünüyorum ama su bir ay icinde cok kilo kaybettim yag kalmadi,bir ay kadar mücadele eip az kilo alsam sizlede denk düserse tarih gelirim sizinde arzunuz olursa...sevgiler selamlar

Aysenazli ben de bilemiyorum kök hucreyle yapılan uygulamanın süsleme olup olmadıgını ama en azından Ahmet beyin videolarında anlatımını dinledim.Yani profesör olmuşsa vardır bir bildigi zannediyorum.Şimdi hala oraya bağlı mı bilmiyorum ama sanmıyorum Yeditepe univ.'de görevli bir profesor olup uydurma bir uygulamadan bahsedebilsin.Bu yüzden muayene olup karar vermek daha iyi.Yoksa kendi kendime düşünerek sorulara yanıt bulamıyorum.İnanırsam ve ücreti uçmazsa ne ala... Hasan bey'i de dinliycem.En son da iç sesimi dinleyip karar vericem.Valla bitsin artık o mu bu mu kararsızlığı yoksa böyle kararsız kararsız geçip gidecek ömrüm.En azından 2. kez denedim yine olmadı yeter ve kabullen diyeceğim kendime.

Bu arada aysenazli tabii ki aynı zamanda hareket etmeyi isterim seninle.Birbirine destek olmanin ne kadar önemli olduğunu bu forumdakiler kadar kimse bilemez.Tabii devamini getirip ameliyattan sonra da yok olmamak da destegin ta kendisidir.Umarim burda bir care arayan herkes derdine dermani en kisa zamanda ve saglikla bulur.
Bir tarih belli olursa burdan haberlesiriz ve sana da uyarsa beraber gideriz seve seve...

Back
X