Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanmıyorum ben 3 ay oldu 500 ml yi nereye koymuş göremiyorum. ameliyat şişleri indi olmaması gereken yerler kalın asıl istediğim yerler aynı. dediğim gibi gözünüz gördüğü iki yıl geçmiş memnun olan varsa olun derim. yoksa ameliyat şişlerini bacaam sanıp kandırırsınız kendinizi altı ay sonra parada çöpe gitti dersiniz
selam evaizm,bende düsnüyorum.hangi yöntemle yaptiracaksiniz,tarih aldinizmi,haberleselim,birlikte yaptirabiliriz...ahmet beyin bir kac yöntemi var okudugum kadariyle
Deka selam,ben forumun başından hepsini okudum. Kimin hangi doktora olduğunu ve resimlerini sonuçlarını takip ettim. Bu yüzden en başarılı bulduğum 2 dr a muayene oldum. Ahmet beyin muayenesi de iyiydi. Ama diğerinin muayenesinden bile memnun kalmadım. O yuzden kararımı bu şekilde verdim. Ben iletişime geçerim seninle. Senin de kararın hayırlı olsun canım.
sen kime olmuştun? bu erime konusunda ne düşeneceğimi şaşırdım, görüştüğüm doktorlar erimez, en az %60 ı kalır diye çok kesin konuşuyorlar ama burada da herkes eridiğinden bahsediyor.
gülerer,seninle msn den görüşebilir miyiz?
EE
aynı yerden saffet beyde alır demekki
ben özelden mesaj atamıyoum, sanırım mesaj sayım yeterli değilmiş, siz bana atarmısınız?
ammanbe, ben niye göremiyorum fotograflarını![]()
AMANNNBE ; siz etek elbise giymeye başladınız mı?
BERTHA , SEVİNÇ nasılsınız? Son durumunuz nedir?
Selam, haftasonu Ahmet beye muayene olacağım.Neler sormam gerektiğini bile unuttum birden,orda nolurum kimbilir? En iyisi not almak.Arkadaşlar sizlerin sormak istediğiniz birşeyler varsa onları da yazın sormaya çalışayım.
Evaizim, sen geçen sayfalarda "Ahmet beyi düşünenler var mı beraber gidelim 500 tl indirim yapacakmış" gibi birşey demiştin yanılmıyorsam.Fikrin değişmediyse ve ben de ikna olursam diğer düşünen arkadaşlarla beraber gideriz daha fazla indirim yapmasını da rica ederiz çünkü herkes için yüksek ücretler bunlar. Üstelik ben kredi çekeceğim sanırım her halıkarda.
Bu arada Hasan bey'e de muayene olacağım en kısa zamanda.İkisi arasında seçim yapacağım.Havalar sıcak ama benim zamanım daralıyor bir an önce karar vereyim diyorum umarım acele etmiyorumdur siz ne dersiniz?
selam arkadasim,hasan beyin asistaniyle telefon görüsmesi yapmistim,saglikci oldugumdanmi yoksa herkese ayni biligiyi verdigindemi bilmiyorum,bana demitiki:kök hücre yöntemi diye bisey yok bu sadece olayi sisirtmedir...ahmet beyin asistani pek bir bilg vermemisti, o konulari dr la konusursun demisti,ve ahmet beyin bir kac yöntemi var okudugum kadariyle super dry ve kök hücere yöntemi bu yöntemler hakkinda biraz bilgi isteyebilirmisin...aslinda bende düsünüyorum ama su bir ay icinde cok kilo kaybettim yag kalmadi,bir ay kadar mücadele eip az kilo alsam sizlede denk düserse tarih gelirim sizinde arzunuz olursa...sevgiler selamlar