Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar merhaba,

Uzun süredir bende bu forumun takipçisiyim. Ve bende aynı dertten muzdaribim:( çarpık bacaklar...
Konuyla ilgili bende Dr.Oytun idil ile görüştüm. Oytun Beyle belki yarım saat belki daha fazla, herşeyi konuştum. Sizlere de aktarıp bilgilendirmek istedim. Oytun bey protez ameliyatını daha önceden yapmış ve yaptığı hastaların fotoğrafını gördüm.(yaklaşık 10 foto falan vardı) Benim için de çok iyi hatırlamıyorum ama 120 lik bir protezin uygun olacağını söyledi. Protez kasların arasına yerleştiriliyormuş. Özelikle zararının olup olmadığını spor yapmamı engelleyip engelleyemeyeceğini sordum. Zararını olmadığını ve aktivetileri engellemeyeceğini söyledi.

Ameliyat anestesi altında yapılacakmış, ameliyattan sonra 1 gün hastanede kalmak gerekiyormuş. Çünkü ağrılar oluyormuş ve iğne yapılması gerekiyormuş. Ameliyatın iyileşme süresini 1 hafta dedi. Ben de şaşırdığımı söyledim, çünkü iyileşme süresini 1 ay olarak gözden çıkarmıştım. O kadar ısrarla sormama rağmen iyileşme süresinin 10 günü geçmeyeceğini söyledi. Amliyat diz arkasından sanıırm 4-5 cm bir kesikle yapılıyormuş. Ameliyattan sonra bu bölgelerde iz kalırmış. Amliyattan sonra 3.gün sonra kontrole gidliyor ve kişiye göre değişmekle birlikte en kötü ihtimal çok küçük adımlarla yürünebiliniyormuş. 2 kişinin de ameliyattan sonra kontrole gelirkenki videolarını gördüm. (Sadece yürüme kısmını gösteriyor, kişiler teşhir edilmiyor bunu da belirteyim)

Son olarak ameliyat ücreti için 5500 TL dedi. Ancak ben bir indirim yapılabileceğini veya taksit olup olmayacağını sormadım.

Kendi düşüncelerime gelince açıkçası ben Oytun beyden çok olumlu elektrik aldım. Benimle çok güzel ilgilendi her soruma çok düzgün bir şekilde cevap verdi. Amliyattan çıkıp gelmiş ve bekleyen başka kişiler olmasına rağmen zamanın hesabını yapmadı. Ve bu görüşme için hiçbir muayene ücreti alınmadı. Bunu niye belirtiyorum, çünkü ben yıllar önce (en az 5 yıl) Dr. x (adını vermek istemiyorum) ile görüşmüştüm. Ve benimle sadece 2 bilemediniz 3 dk ilgilendi. Sadece bacaklarıma baktı o kadar. Ve bana burnunu da düzeltiriz dedi.( benim sormama ve böyle birşeye ihtiyaç duymama rağmen) Ve çıktı, sorularım için beni oarada görevli başka bir kişiye iletti. (artık hemşerimiydi biimiyorum) Ben sorularımı o kişiye sordum. Ve bu görüşme için de 200 TL ödedim. Açıkçası o gün çok soğumuştum ameliyat olmaktan. Halbuki ne heveslerle gitmiştim.

Bugün kıyasladığımda Oytun bey'in işini sadece ticari tarafına bakmadığı kanısına vardım. Tabi bu benim düşüncem. Ve ameliyat olmaya karar verdim. Sadece konuyu eşimle konuşmak kaldı. Onlada konuştuktan sonra 1-2 hafta içinde ameliyat olmayı düşünüyorum.
Ameliyattan sonrada sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim inşallah..

dilara merhaba, bende silikon düşünüyorum oytun beyin tatilden gelmesini bekliyordum gelmiş mi acaba? fiyat gayet uygun bende kendisiyle görüşmek istiyorum. siz de şehir dışından mı gideceksiniz çünkü ben şehir dışındayım ve sanırım bir süre orada kalmam gerekecek operasyon zamanında. umarım istediğiniz gibi olur her şey, gelişmeleri mutlaka paylaşın

cevap da açabiliyorum nihayet:) arkadaşlar, pazartesi zafer atakana ameliyat oluyorum, bana şans dileyin. herkese paylaşımları için teşekkür ediyorum, sizleri de tabii ki süreçten haberdar edicem.

DEKA ; herşey gönlüne göre olsun... Çabucak, sağlıkla kurtulursun inşallah...
LİLACC sen nerelerdesin nasılsın?

cevap da açabiliyorum nihayet:) arkadaşlar, pazartesi zafer atakana ameliyat oluyorum, bana şans dileyin. herkese paylaşımları için teşekkür ediyorum, sizleri de tabii ki süreçten haberdar edicem.

süpriz diye buna denir bacım. allah önce sağlık sonrada güzellik versin sana. iii haberlerini bekliycez.

İnşallah istediğin sonuca ulaşır ve onunla bir ömür boyu yaşarsın deka' cım.Allah yardımcın olsun.Senin için dua edeceğim canım.İyi haberlerini bekliyoruz...

ameliyat olan arkadaşlar,
ameliyat sonrası iyileşme sürecini hızlandırmak, morluklaradn şişlerden bir an önce kurtulmak vs için önerileriniz var mı? krem falan mesela?

arnica diye bir jel var kullan. iyi geliyo eczane bilir. şişinde tam çaresi zamanının çoğunu ayak vucuttan yukarı uzanarak otucan.

amaanbe, eminmisin 3 ay spor yapılmaması konusunda? bana ahmet bey 1 ay sonra yapabilirsin demişti? bu arada, nasıl bacakların, bir gelişme, değişme var mı?

valla emin değilim, bunu yazdığım zaman doktora somuştuk telefonla, eşimle normalde akşamları 4 km falan yürüyoruz, yine yürüyebilirmiyiz diye, telefonda 3 ay spor yapmamamı söyledi ama 2 ay dolunca kontrole gittim yine sorduk bu sefer yağlar oturmuş yapabilirsin dedi. heralde duruma göre değişiyor sen yine doktorun söylediğine bak.

Arkadaşlar merhaba,

Uzun süredir bende bu forumun takipçisiyim. Ve bende aynı dertten muzdaribim:( çarpık bacaklar...
Konuyla ilgili bende Dr.Oytun idil ile görüştüm. Oytun Beyle belki yarım saat belki daha fazla, herşeyi konuştum. Sizlere de aktarıp bilgilendirmek istedim. Oytun bey protez ameliyatını daha önceden yapmış ve yaptığı hastaların fotoğrafını gördüm.(yaklaşık 10 foto falan vardı) Benim için de çok iyi hatırlamıyorum ama 120 lik bir protezin uygun olacağını söyledi. Protez kasların arasına yerleştiriliyormuş. Özelikle zararının olup olmadığını spor yapmamı engelleyip engelleyemeyeceğini sordum. Zararını olmadığını ve aktivetileri engellemeyeceğini söyledi.

Ameliyat anestesi altında yapılacakmış, ameliyattan sonra 1 gün hastanede kalmak gerekiyormuş. Çünkü ağrılar oluyormuş ve iğne yapılması gerekiyormuş. Ameliyatın iyileşme süresini 1 hafta dedi. Ben de şaşırdığımı söyledim, çünkü iyileşme süresini 1 ay olarak gözden çıkarmıştım. O kadar ısrarla sormama rağmen iyileşme süresinin 10 günü geçmeyeceğini söyledi. Amliyat diz arkasından sanıırm 4-5 cm bir kesikle yapılıyormuş. Ameliyattan sonra bu bölgelerde iz kalırmış. Amliyattan sonra 3.gün sonra kontrole gidliyor ve kişiye göre değişmekle birlikte en kötü ihtimal çok küçük adımlarla yürünebiliniyormuş. 2 kişinin de ameliyattan sonra kontrole gelirkenki videolarını gördüm. (Sadece yürüme kısmını gösteriyor, kişiler teşhir edilmiyor bunu da belirteyim)

Son olarak ameliyat ücreti için 5500 TL dedi. Ancak ben bir indirim yapılabileceğini veya taksit olup olmayacağını sormadım.

Kendi düşüncelerime gelince açıkçası ben Oytun beyden çok olumlu elektrik aldım. Benimle çok güzel ilgilendi her soruma çok düzgün bir şekilde cevap verdi. Amliyattan çıkıp gelmiş ve bekleyen başka kişiler olmasına rağmen zamanın hesabını yapmadı. Ve bu görüşme için hiçbir muayene ücreti alınmadı. Bunu niye belirtiyorum, çünkü ben yıllar önce (en az 5 yıl) Dr. x (adını vermek istemiyorum) ile görüşmüştüm. Ve benimle sadece 2 bilemediniz 3 dk ilgilendi. Sadece bacaklarıma baktı o kadar. Ve bana burnunu da düzeltiriz dedi.( benim sormama ve böyle birşeye ihtiyaç duymama rağmen) Ve çıktı, sorularım için beni oarada görevli başka bir kişiye iletti. (artık hemşerimiydi biimiyorum) Ben sorularımı o kişiye sordum. Ve bu görüşme için de 200 TL ödedim. Açıkçası o gün çok soğumuştum ameliyat olmaktan. Halbuki ne heveslerle gitmiştim.

Bugün kıyasladığımda Oytun bey'in işini sadece ticari tarafına bakmadığı kanısına vardım. Tabi bu benim düşüncem. Ve ameliyat olmaya karar verdim. Sadece konuyu eşimle konuşmak kaldı. Onlada konuştuktan sonra 1-2 hafta içinde ameliyat olmayı düşünüyorum.
Ameliyattan sonrada sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim inşallah..

merhaba biz yakup avşar ve gazi üniversitesinin plastik cerrahi bölüm başkanı osman latifoglu ile görüştük
her ikisi de silikon protezin hem bacak hem kalçada döndüğünü söylemeleri üzerine dolguya yöneldik

biri istanbulda biri ankaradadır, osman bey hem yurtdısında hem de tr de yapılan uygulamalarda hastanın bu sorun nedeniyle
rahatsız oldugunu ve protezi (başka dr koymussa bile cıkardıklarını ifade ettiler )

yani başkasına silikon protez koydurup çıkarttırmak zorunda kalan hastalar gaziye gidiyormuş
yakup bey de önermemiş ve yapmam demişti

canım sağol cevabın için. peki diyetimde dikkat etmem gereken bir şey var mı? doktora sordum yok dedi ama ne biliyim belki yağsız yemem gerikiyordur falan?? bir de sana yağ alınan yerlere masaj yap dedi mi doktorun?
arnica diye bir jel var kullan. iyi geliyo eczane bilir. şişinde tam çaresi zamanının çoğunu ayak vucuttan yukarı uzanarak otucan.

deka,
ameliyatından çok mutlu olarak uyanırsın inşallah.Allah yarıdmcın olsun.
lilacc arkadaşımız da zafer beye olmuştu. onun bacakları gayet güzel olmuştu,umarım hala öyledir. senin de inşallahsonuç güzel olur
lilaccccc bizi haberszi bırakma

canım sağol cevabın için. Peki diyetimde dikkat etmem gereken bir şey var mı? Doktora sordum yok dedi ama ne biliyim belki yağsız yemem gerikiyordur falan?? Bir de sana yağ alınan yerlere masaj yap dedi mi doktorun?

yok bacım yemekle alakalı hiç bişey denmedi fakat kendim sıksık az yedim. Karın yanlarından yağ alındığı için. Zaten sert sert oluyo yağ alınan yerler masaj yapınca rahatlıyo onun için ihtiyaç hissedim masaj yapıyosun.
Herşey gönlünce olsun

gulerer
sen kime ameliyat olm uştun. sanırım pek istediğin gibi olmadı. ne yapmayı düşünüğyorsun. tekrar ameliyat olma düşüncen var mı?bu arada sen foto eklemedin değil mi. senin problemin incelik miydi?

gulerer
sen kime ameliyat olm uştun. sanırım pek istediğin gibi olmadı. ne yapmayı düşünüğyorsun. tekrar ameliyat olma düşüncen var mı?bu arada sen foto eklemedin değil mi. senin problemin incelik miydi?

dilaramutlu ekliycem cihantimura olmuştum. cesaretim yok para vakit ve sıcaklık bi sürü engel evde şuan bunu tekrar yaptırmama uygun değil. ekliycem foto.
bende senin bacakları merak ediyorum sen ekliycenmi hoşçakal bacım.

Merhaba arkadaslar, bende bu siteyi uzun zamandir sessiz takip edenlerdenim, benimde bacaklarim hem biraz ince ve yamuk. Ben yurt disinda oldugum icin herhangi bir doktora muayene olamadim ama resim göndererek Ahmet Karacalar,Hasan Findik, Ferruh Bingul ve Guner Uysal' la maillestim. Hasan findik yeterli yagim olmadigini dusundu gönderdigim resimlere bakarak ve ilk önce silikon önerdi ama ben yagim oldugunu söyledim ve yag enjeksiyonu olmak istedigimi belirttim ( bu arada boyum 1.62 ve kilom 57 biraz göbek var ve ben yagimin yetecegini dusunuyorum siz ne dersiniz kizlar?)Hasan findik silikon icin 7500ytl ve yag enjeksiyonu icin 6000 ytl dedi, biraz sasirdim yag enjeksiyonunun fiyati icin cunku burda dört bes ay önce 4000ytl veya 5000ytl ye yaptigini okumustum. Ahmet Karacalar yöntem belirtmemis( ben onun birkac yöntemi oldugunu okumustum) yag enjeksiyonu icin 6500ytl oldugunu yazmis ve silikon icin 5000ytl demis resimlerime bakarak ilk önce yag enjeksiyonu olur demisti ama sonra belki iki yöntemi karistirmaliyiz dedi ama ben bu durumda fiyatin ne olacagini anlamadim sanirim 5000+6500ytl olacak, Guner Uysal yag enjeksiyonu icin 4000ytl ve Ferruh Bingul'de kilinikte olursa 3000 hastanede olursa 3750ytl dedi. Ben hala cok kararsizim ama Hasan findik yakin geliyor. Bugun deka'ninda Zafer atakan'a ameliyat ameliyat olacagini okumustum onu sonuclarina göre onuda dusunebilirim. Ama hala cok kararsizim silikonmu yag enjeksiyonumu ona bile karar veremedim ekimin sonunda bu ameliyati kesin olmak istiyorum o zamana kadar dusunecegim ve sizinle fikirlerimi paslasacagim!!!

Deka umarım ameliyatın iyi geçmiştir canım.Yağların bacaklarına tutunsun bı daha da hiç bırakmasın inşallah.Kendini iyi hissedince aramıza dönmeni ve haberlerini bekliyoruz

Deka umarim ameliyatin iyi gecmistir ve insallah bacaklarin sutun gibi olur ve öyle kalir. En kisa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz! Cok gecmis olsun....

deka,umuyorum ki ağrın kalmamıştır ve hayallerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorsundur.......

Back
X