gulerer bacisim,ben yazilarini takip ediyorum,cokta üzülüyorum hem senin adina hemde bizim adimiza ,keske sende memnun olsaydinda bizde arkandan gelseydik,aslinda bende bu araalr cok istiyodum ama cok zayifladim,yagin zerresi kalamdi,o yüzden yaptiramadim...elbetteki seni bahs ettgiin doktoru asla secmem,yalniz suda bir gercek,ben saglikciyim ve bir kac doktorla konustum,asla kök hücre yöntemi diye bir sey yokmus,sadece o olayi sisirtmeymis dediler,hatta cok samimi oldugum kendi adina degilde bir hastane icin calisan bir doktora yaptirmak istedim,ben yapmam dedi,yaglar asla kalmaz erirler,bilek kisminda tamamen erir dedi,sadece üst kisimlarda cok az kalir...ben o zaman kizdim doktora icimden,isime gelmedigi icin ama adam demekki dogruyu diyomus....ama yaptirip memnun olanda var,sagolsun liliac o memnunum diyor azda olsa...cogusu hic gelmiyor acaba memnunlugundanmi yoksa memnunsuzlugundanmi oda belli degil.....gulerercigim ben yazilari cokca takip etmeye calisiyorum,tektash ilk ameliyatini senin doktoruna yaptirmisti,memnun kalmadi ikinciyi ankarada yaptirdi biliyosun belki....doktor ismi vermeemye calisiyorumki yazilarim silinmesin diye,okuyanlar anlarlar beni....bilmiyorum belki bünyeye göre degisiyorda azcik,eger kilo alabilirsem iyi denen doktorlardan birinde denmek istiyorum ki su an aklimda sadece bir tane var...az kalicilik ne kadar ise yarar onuda bilemiyorum,benim bacaklarim cok ince azi bana hic kar etmez.......kafanizi sisirmiyim daha...bilgilerini paylasan herkese sonsoz tsk ler....bence olumsuzlarida yazalimki onlar burdan prim kazanip ceplerini doldurmasinlar....tsk ler gulerer