Bacak dolgusu yaptıran var mı?

DEMONİAC ; aramıza dönüp eski ve yeni halini paylaştığın için teşekkürler. Erime olmaması memnuniyet verici. Ayrıca eski halide o kadar sorunlu değil...Artık rahat rahat etek giyiyormusun?

Rica ederim DIOR. Eski halide sorunluydu bence o bacakla plaj ve okul hariç hic biryerde etek giymedim. Okulda dalga geçenler olmuştu. Plajda da iki kız katıla katıla gülmüştü. Sonraki senelerde plajda fln yürürken cantamla ya da havlumla bacaklarımı kapattım. Sagolsunlar aile icinde de safinaz anneannesinin bacakları gibi lakabini alinca hic etek giymedim. Kucukken tam parantezmisim. Daha sorunlusu mutlaka vardir ama benimkide normal degildi. Sol bacağım digerinden daha egriydi Dr da orayı daha fazla dolduracağını söylemişti sonuc böyle oldu iste. Haftada 3-4 gün mutlaka etek elbise giyiyorum o konuda hic rahatsızlığım yok. Dar paça pantalonlar aldım onları giydiğimdede eskisi gibi kotu durmuyor.

ameliyat olan arkadaşlar yağlarınız ebedi olsunnnnn inşallahhh yüzünüz hiç asılmasın evet canım ev içinde banada bizimkiler skoda die lakap taktılar yıllardır alıştım sana safinaz demeleri iyi bence :D ammannn beeee ne derdimiz varmış ama en güzelide çaresi olması en azından denedik düzeldi veya düzelmedi deriz ben çok niyetliydim evdekilerde biliyordu ameliyat olacam deyip duruyordum ama artık sıtkım sıyrıldı kimseden gerçekten tam teşekkürlü bi cevap alamıyoruz o yüzden platese yazılıp kas yapıyım diye düşünüyorum benim bacaklar onla yola gelirmi onuda bilmiyorum

yeni ameliyat olan ve olacaklara çok geçmiş olsun arkadaşlar, forumu takip edemiyorum çok. bende sözde bu yaz bitmeden geçirecektim operasyonu ama tam her şey hazırken bir kaç sorun çıktı sanırım kışın okullar tatile girdiğinde kesin halledeceğim artık tahammülüm kalmadı benimde.
sonuçlar hakkında bilgilendirin arkadaşlar en azından sizin adınıza mutlu olup avunuyorum.

arkadaşlar merhaba benim de bacaklarım ince ve çarpık :43: .Bu siteyi uzunca bir zamandır takip ediyorum ve baştan sona bütün mesajları okudum.ameliyat olan arkadaşlar lütfen biz de bilgilendirin.

arkadaşlar arkadaşlık talebimi kabul edin lütfen, ben de resimlerinizi görmek istiyorum , becerebilirsem ben de koyacam bacak resmimi,siz artık uzman odunuz , bir fikir verebilirsiniz bana bacaklarımın düzelip düzelemeyeceği konusunda .artık ben de bu sitede aktifim herşeyi paylaşıp derdimiz çare bulalım.önceden de dediğim gibi çok uzun zamandır burayı takip ediyorum sessizce ve tek tek bütün mesajları bıkmadan okudum :)

dilara1234
eşinin izin vermemesine üzüldüm,ama haksı da sayılmaz hani. Sonucun olumsuz olabilme ihtimalini de düşünüyordur. seni üzmek istemem canım. ama nedense ben slikon deyince kötü oluyorum. bacak çok hareketli yer ya, beni korkutuyor.
eşin bacakların için kötü diyor mu. eğer ''takma , ben senibu şekilde seviyorum'' , diyorsa ,bir kez daha düşün bence.
biraz canını sıkmış olabilirim,ama ben burada herkesin mutlu omasını istiyorum. benim için artık pek umut yok. ne para , ne zaman var...:(((

Bugün demredemre ameliyat olacakti Ferruh beye umarim iyi gecmistir, bir an önce aramiza dön arkadasim seni merak ediyorum umarim agrin acin yoktur!!!!

Kizlar bende bacaklarimin resmini ekledim yorum yaparsaniz sevinirim

Eklentiler

• $108.webp
    $108.webp
    12 KB · Görüntüleme: 255
demredemre cook gecmıs olsun insallah hersey gönlünce olur guzel hbrlerni bekliyoruz..
blomma bacakların bence yag enjeksıyonu ile cok guzel olabılır fazla bır problem yok dizlerinde birleşiyor benimkinden boru hattı geçiyor:) bence yag enjeksiyonuyla gayet iyi olur diz içlerin alınır altlarada yag konulur.
demoniac coook tesekkurler bızımle resımlerını paylastgın bızı unutmadgn ıcın bacakların cok guzel görünüyor iyiki ameliyat olmussun harikalar resmen aradaki acıklık kapanmıs birde mini bir etek yada o tarz bişeyle resim çekersen harika olur üst kısımlarıda görmüş oluruz.ne guzel ya aramızdan birilerinin etek giyiyor olması yagların erimemesi süperr cok sevınıyorum bizler için cok buyuk moral..

Kizlar bende bacaklarimin resmini ekledim yorum yaparsaniz sevinirim

blomma canım bacakların birleşiyor ve bence yağ enjeksiyonuyla çok güzel olurlar. benim diz kapaklarımın arası boşluk, birleşmiyor. bende en kısa zamanda resim çekip eklicem ve fikirlerinizi isticem. umarım sen de ben de herkes de umduğu güzel bacaklara kavuşur...

evet canım, diz içlerimde otururken tuhaf bir görüntü oluyor, ayrıca sağ bacağım sol bacağımdan çok daha kalın. iki hafta oluyor ameliyat olalı, ve doktorla görüşemedim henüz. bir-iki ay sabret bu hali geçiçi diyorum kendime ama, sinir bozucu durum tabii:((( ameliyattan önce kapri ve diz altı etek giyebiliyordum en azından, artık onları da giyemezsem diye korkuyprum. fotograf yüklemeyi bilmiyorum, ama öğrenir öğrenmez yüklerim. senin ne kadar oldu ameliya olalı gülerer, bir operasyonla daha düzeltilemez miymiş?
deka senindemi diz içlerinde çukurluklar var resim koyarmısın benimki gibimi cok merak ettim bacım.

demoniac, bacakların çok güzeller, keşke ferruh bey istanbulda olsaydı da ben de ona gidebilseydim. onunla bir sorun yaşayan yok sanırım?
dior, teşekkür ederim. doktor yurt dışında, sekreterini arıyorum, o da ben doktorla görüşüp size geri dönerim diyor ve bir daha ses çıkmıyor. doktor bu hafta dönecekmiş, bakalım o ne diyecek.
bu arada kızlar, varis çorabı niye giyiliyor? ben şu anda korse giyiyorum ama doktor varis çorabı giy demedi, ne yapsam acaba?

Deka hanım çok geçmiş olsun umarım bacaklarındaki sorunu halledip süper bacaklara kavuşursun , ben de zafer atakan,ahmet karacalar , hasan fındık arasında kaldım ,sizden çıkacak sonuçlara gör kararımı verip kışa ameliyat olmayı düşünüyorum.

evet canım, diz içlerimde otururken tuhaf bir görüntü oluyor, ayrıca sağ bacağım sol bacağımdan çok daha kalın. iki hafta oluyor ameliyat olalı, ve doktorla görüşemedim henüz. bir-iki ay sabret bu hali geçiçi diyorum kendime ama, sinir bozucu durum tabii:((( ameliyattan önce kapri ve diz altı etek giyebiliyordum en azından, artık onları da giyemezsem diye korkuyprum. fotograf yüklemeyi bilmiyorum, ama öğrenir öğrenmez yüklerim. senin ne kadar oldu ameliya olalı gülerer, bir operasyonla daha düzeltilemez miymiş?

Deka bacim benimde enbüyük derdim bu çukurluklar. bir daha ameliat olmak zor bi sürü meşakkat. birde şişiyo çok uzun yürüyemiyorum iki günde dinnenmeyle geçiyo o şişlikler. bir daha operasyon başka sıkıntılarda getirebilir. bu şişme problemi yoktu, variste sonradan kendini fazlalaştırdı.

Bu bacaklar çook uzman estetik zevki yüksek sağ duyulu gerekenleri pratik zekasıyla çözecek bi doktor istiyo. yani ben bile bakınca anlıyorumki bacak anatomisi o kas yağ sisteminde ordan yağ alırsan bacak bükük oturulursa çukur olur. bacak söylüyo zaten. nasıl böyle bi hata yapar anlamıyorum.
ilk görüşte duygularım bu nası bi doktor yaa falan demişti. mantığımsa belki işinin ehlidir dedim. fakat eski hastalarını keşke araştırsaydım, bilmem tabi devlet sırrı gibi saklıyolarya ulaşabilirmiydim. Çok üzgünüm tabi, koca yaz tatil yapmadım. şişiyo diye kardiyo bantta koşamadım sporumuda engelledi. kötü yani. para zaman dayanıklılık ister bunu aşmak için.

Back
X