Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TEKBENMIYIM nasil oldun canim hic sesin cikmiyor umarim iyisindir,canim sen korse ve corabi kendinmi götürdün yoksa ordanmi verdiler ordan verdilerse ek ücret aldilarmi?
DEKA canim sen ne kadar ödedin ameliyat icin ve bu ücrete hastane masraflari dahilmi?
cok gecmis olsun canim umarim kizin bir an önce iyilesir,Merhaba,
Kızlar kaç gündür giriyorum ama yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum, hatta çıkış bile yapmaya zaman bulamadığım için hep online görünüyorum.Cumadan beri kızım hasta ve ben onun pesinde kosmaktan,onu taşımamdan dolayı ağrılarım çoğaldı.Kendime dıyordum ki bu sefer kolay atlatıyorum,agrilarim da azaldı(( Şimdi zorlanmaktan karnım bacaklarım çok agriyo.Gece bacağımı koyacak yer şekil aramaktan uyuyamiyorum.Sanırım kendi kendime nazarım değdi.Kontrole de gidemedim.Tek dileğim kızım iyileşsin artık.
![]()
Bu arada ameliyat olan demredemreydi sanırım. gecmis olsun diyorum.inşallah hersey istediğin gibi olsun arkadsim.
Demoniac resim koyan da sendin değil mı? Canım bacakların gercekten güzel olmuş inan.güle güle kullan
İsimleri karistirdiysam kusuruma bakmayın...
cok gecmis olsun canim umarim kizin bir an önce iyilesir,![]()
Canım ben korse kullanmıyorum gerek görmedi doktor.Çorabı kendim aldım.fiyatı 50 tl. Ameliyattan 1 gün sonra ayağın ucuna kadar sıkıca sarılan sargılar çıkartılıyor ve pansuman yapılıyor ve çorap giydirilerek hastaneden çıkmaya hazır oluyorsun
tekbenmiyim bacım tekrar geçmiş olsun,
canım bana çorap klinikte ameliyat sonrası giydirilmişti fakat çorap çok kalın eyer bu günlerde olsaydım asla dayanamazdım.
eyer yürüyüş yaparsam gece bende ağrıdan bacaamı nereye koyim şaşırıyorum . varisde var bacak şişiyo.
Kullandığın çorap ne marka inceliği nasıl ince çorap gibi görünen sıkı ince bir çorap keşfedemedim.
amaanbe arkadaş bir çorap önerdi kullanıyomuş fakat oda hemen bollaşdı. ince varis çorabı lazım.
cok gecmis olsun canim umarim kizin bir an önce iyilesir,![]()
gulerer markasını hatırlamıyorum kutudan çıkartıp giydirdiler sonra atildi. Ama yanılmıyorsam bu aldığım öncekinden daha ince.Adam İtalyan markası bu çok kalın değil demişti zaten.Daha ince olduğunu arka dikiş yerinden sokebilme yeteneğime dayanarak soyleyebiliyorum Nasıl çektiysem artık :44: Bir aksilik çıkmazsa sabah kontrole gideceğim bu arada...
çocuk diyince akan sular durur bacım öpüyorum onuda çok geçmiş olsun.
çorabı aldığın mağza neresi. ucuzdaalmışsın hastane 85 çorap 250 korse için ekstra vermiştim.
tekbenmiyim...canım kızının hastalığına üzüldüm...geçmiş olsun....
Aksilik işte..çocuklar hep hastalanır ama sen bu durumdayken daha üzücü olmuş...inşallah iyileşmiştir...canım ya...onlar
herbiryerimizden önemli...neyseki annen var...tekrar geçmiş olsun.
.
dilara1234
eşinin izin vermemesine üzüldüm,ama haksı da sayılmaz hani. Sonucun olumsuz olabilme ihtimalini de düşünüyordur. seni üzmek istemem canım. ama nedense ben slikon deyince kötü oluyorum. bacak çok hareketli yer ya, beni korkutuyor.
eşin bacakların için kötü diyor mu. eğer ''takma , ben senibu şekilde seviyorum'' , diyorsa ,bir kez daha düşün bence.
biraz canını sıkmış olabilirim,ama ben burada herkesin mutlu omasını istiyorum. benim için artık pek umut yok. ne para , ne zaman var...((
teşekkür ederim canım benim.oturduğum mahallede büyük bir medikalci açıldı.tüm anadolu yakasına bunlar mal veriyor.ordan aldım.mağaza ya da eczaneden alındığında kar payını abartıyorlar biliyorsun.oraya kadar gitme durumum olsa markasını öğrenirdim ama kart vermişti sanırım bulursam arar sorarım markasını.sana söylenen rakam gercekten abartı olmus