Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DEMREDEMRE ; çok geçmiş olsun. Ağrı eşiğim yüksek diyorsun ve sadece 1 dk basabildim demişsin. Bu nasıl bir acı böyle. Demek ki çok ağrılı bir süreç. Uçakla nasıl döndün peki? Uçağa inmek, binmek zor olmadımı?
Hosgeldin canim, gecmis olsun!! cok az yazmissin ben herseyi en ince ayrintisina kadar merak ediyorum, ne kadar ödedin, hastane masraflari ayrimi icindemi, bugünmü döndün? Simdi acin varmi? yürümen nasil? lütfen hem önceki hemde sonraki halinin resmini yükle ve iyilesme sürecini bizimle paylas!!!!
demredemre ferruh bey silikonu nereye yerlestirdi kaslarin arasinami yoksa kemikle kas arasinami cünkü okudugum kadariyla her doktorun ayri bir yöntemi varmis ve diz arkasindaki kesilerinin boyutu nedir canim cok soru soruyorum ama bende ekim sonu yaptirmayi düsünüyorum ve kafam karmakarisik bir sürü soru beynimde ne dogru dürüst uyuyorum nede bir seyden zevk aliyorum bunlari düsünmekten kafayi yemeye az kaldi yani, bir yaptirsamda kurtulsam artik (hayirlisiyla hepimiz)
Demredemre Ferruh bey silikonu nereye yerlestirdi kaslarin arasinami yoksa kemikle kas arasinami cünkü okudugum kadariyla her doktorun ayri bir yöntemi varmis ve diz arkasindaki kesilerinin boyutu nedir canim cok soru soruyorum ama bende ekim sonu yaptirmayi düsünüyorum ve kafam karmakarisik bir sürü soru beynimde ne dogru dürüst uyuyorum nede bir seyden zevk aliyorum bunlari düsünmekten kafayi yemeye az kaldi yani, bir yaptirsamda kurtulsam artik (hayirlisiyla hepimiz)
Gülerer haklisin ama senin bacaklarin zaten düzmüs ben pantolon giydigimde bile arasi acik kaliyor eski bol kumas pantolonlarin modasi gecti dar paca pantolonlar benim icin hayal sadece bol paca kotlar ondanda cok silkildim arkadaslarim sorup duruyor sen neden tayt yada etek giymiyorsun diye ne cevap verecegimi sasirdim. bir alisverise git kirk pantolon giy cikar bütün bol paca pontolonlarda güzel durmuyor. gözüm sadece kadinlarin bacaklarinda cici cici ebiseler tunilkler gözüm kaliyor vallahi, 1008 inci sayfada resmim var ordan bacaklarima bakabilirsin. Burayi takip edeli daha cok taktim yaptirmayi, evet bir yandanda midyata pirince giderken eldeki bulgurdanda olmakta var bu yüzden kafa karisiyor zaten!!!arkadaşım hiç beyninde bu işi büyütme en kötü pantolonla gezersin sağlığın taş gibi bacakların kendinde kalır. Bak ben yaptırdım bacaklarımda bişeyde yoktu ha şuan şişiyo bide üst içlerde çukurluk kalmış. Bugün bi elbise denedim kısa eski bacaklarım hiç değilse doğal hali doğal diye güzeldi. şimdi dengeli görünüm yok. Hayal ettiğin kendi beyninde yarattığın gerçekte sonuç umulmadık çıkabiliyo. Görünümün dışında bide sağlık bakımından rahatsızlıklarda hissedilebiliyo. Kafan çok karışıksa sana önerim bir süre hiç bişey yaptırma bir süre geçsin bu esnada kafan netleşir. Bi daha bakarsın sonra. Abondone oldumu yanlış karar çıkıyo.
merhaba patella, bende gercektenten dizlerinin üzerine nasil ve ne kadar zaman sonra oturacagini merak ediyorum bu konuda beni bilgilendir lütfen ayrica merdiven cikma konusu nasil simdilik. Evde kendi islerini yapabiliyormusun ( bunlari soruyorum cünkü ben evliyim ve iki kizim var evi cevirmek zorundayim ayni zamanda)Resim eklerken arkadan cekilmis resimde ekle lütfen izler nasil cok merak ediyorum?
Patella, birde sunu merak ettim silikonun ilerde degismesi gerekirmi yoksa ömür boyu kullanabilirmiyiz, ilerde yasli bir kadin oldugumuzda (yani hep böyle kalmicaz dimi) ne olur aceba sordunmu doktoruna yada sorarmisin?
kasla kas kılıfı arasına yerlestırdı dız arkası 3-4 cm kadar bıraz bekle ıstersen bır ıkı hafta sonra bende net bır onerı verebılırım once bır ıyılesme surecını gecıreyım ama sunuda unutma herkeste aynı sonuc olacak dıyede dusunme ekıme kadar netlesır sanırım
çok geçmiş olsun dermederme umarım bacakların süper olur.