Bacak dolgusu yaptıran var mı?

selam herkese,
ameliyat sonrasında bacaklarında kalınlık ve şekil farklılığı yaşayan kimse olmuş muydu şimdiye kadar? olduysa, akibeti ne oldu?

merhaba patella, bende gercektenten dizlerinin üzerine nasil ve ne kadar zaman sonra oturacagini merak ediyorum bu konuda beni bilgilendir lütfen ayrica merdiven cikma konusu nasil simdilik. Evde kendi islerini yapabiliyormusun ( bunlari soruyorum cünkü ben evliyim ve iki kizim var evi cevirmek zorundayim ayni zamanda)Resim eklerken arkadan cekilmis resimde ekle lütfen izler nasil cok merak ediyorum?

Patella, birde sunu merak ettim silikonun ilerde degismesi gerekirmi yoksa ömür boyu kullanabilirmiyiz, ilerde yasli bir kadin oldugumuzda (yani hep böyle kalmicaz dimi) ne olur aceba sordunmu doktoruna yada sorarmisin?

merhaba kızlar cumartesı amelıyat oldum 1.5 saate yakın surmus 2 saat sonrada 20.30 gibi uyandım acı eşiğim yüksek oldugundan ilk gün üzerine bastım 1 dakika kadar.özel çağ hastanesinde 3 gece 4gün gecirdim uçakla gittim döndüm.hastanede cok ilgililerdi 4 saatte bir ilaçlarım verildi pazar günü canım cok acıdı agrım fazlaydı ama yavas yavas yürümeye basladım bugun daha ıyıyım bacaklarıma gelınce su an ıyı gozukuyorlar 23 cm lık sılıkon yerlestırdı ferruh bey benım bacaklarım uzun oldugu ıcın daha uygun olacagnı soyledı alt ve ust kısımlara da az gobek cevremden yağ enjeksıyonu yaptı. ve hergun geldı ılgılı bır doktor sagolsun.su an sargılar var 3 gun sonra banyo yapıcam ve sadece dıkısler uzerıne yarabandı yapısstırcam.bır hafta sonra fotoda eklerım gorsz.

DEMREDEMRE ; çok geçmiş olsun. Ağrı eşiğim yüksek diyorsun ve sadece 1 dk basabildim demişsin. Bu nasıl bir acı böyle. Demek ki çok ağrılı bir süreç. Uçakla nasıl döndün peki? Uçağa inmek, binmek zor olmadımı?

Hosgeldin canim, gecmis olsun!! cok az yazmissin ben herseyi en ince ayrintisina kadar merak ediyorum, ne kadar ödedin, hastane masraflari ayrimi icindemi, bugünmü döndün? Simdi acin varmi? yürümen nasil? lütfen hem önceki hemde sonraki halinin resmini yükle ve iyilesme sürecini bizimle paylas!!!!

DEMREDEMRE ; çok geçmiş olsun. Ağrı eşiğim yüksek diyorsun ve sadece 1 dk basabildim demişsin. Bu nasıl bir acı böyle. Demek ki çok ağrılı bir süreç. Uçakla nasıl döndün peki? Uçağa inmek, binmek zor olmadımı?

sagol cnm ilk gün acıda nirvanayada ulaştım :) ama yağ enjektesi olmustum gecen sene onda acı daha az ama ıyılesme suresı uzun bugun 4.gun ve yurumem fena degıl ılk gun ve 2.gunu zor ..ucaga bınmek ınmek zor oldu tabı ama dıyorum agrı esıgım yuksek yaptım valla ama canım yandı tabıı

Hosgeldin canim, gecmis olsun!! cok az yazmissin ben herseyi en ince ayrintisina kadar merak ediyorum, ne kadar ödedin, hastane masraflari ayrimi icindemi, bugünmü döndün? Simdi acin varmi? yürümen nasil? lütfen hem önceki hemde sonraki halinin resmini yükle ve iyilesme sürecini bizimle paylas!!!!

cok sagol hosbuldum :) 5500 tl amelıyat ve kendım ekstre 1 gun daha kaldım hastanede onun ıcın normalde 250 tl alıyorlarmıs ferruh bey cuzı bırsey ode dedı bende 120 tl verdım.bırde gıdıs donus ucak ve taksı paraları var toplamda 6000 tl gıttı .dun dondum sımdı acım yok yurumede hafıf aksama var resımlerı daha sonra yukluycem bı 3 gun sonra sargıları acayım oyle gorsz

Demredemre Ferruh bey silikonu nereye yerlestirdi kaslarin arasinami yoksa kemikle kas arasinami cünkü okudugum kadariyla her doktorun ayri bir yöntemi varmis ve diz arkasindaki kesilerinin boyutu nedir canim cok soru soruyorum ama bende ekim sonu yaptirmayi düsünüyorum ve kafam karmakarisik bir sürü soru beynimde ne dogru dürüst uyuyorum nede bir seyden zevk aliyorum bunlari düsünmekten kafayi yemeye az kaldi yani, bir yaptirsamda kurtulsam artik (hayirlisiyla hepimiz)

Son düzenleme:
demredemre ferruh bey silikonu nereye yerlestirdi kaslarin arasinami yoksa kemikle kas arasinami cünkü okudugum kadariyla her doktorun ayri bir yöntemi varmis ve diz arkasindaki kesilerinin boyutu nedir canim cok soru soruyorum ama bende ekim sonu yaptirmayi düsünüyorum ve kafam karmakarisik bir sürü soru beynimde ne dogru dürüst uyuyorum nede bir seyden zevk aliyorum bunlari düsünmekten kafayi yemeye az kaldi yani, bir yaptirsamda kurtulsam artik (hayirlisiyla hepimiz)

arkadaşım hiç beyninde bu işi büyütme en kötü pantolonla gezersin sağlığın taş gibi bacakların kendinde kalır. Bak ben yaptırdım bacaklarımda bişeyde yoktu ha şuan şişiyo bide üst içlerde çukurluk kalmış. Bugün bi elbise denedim kısa eski bacaklarım hiç değilse doğal hali doğal diye güzeldi. şimdi dengeli görünüm yok. Hayal ettiğin kendi beyninde yarattığın gerçekte sonuç umulmadık çıkabiliyo. Görünümün dışında bide sağlık bakımından rahatsızlıklarda hissedilebiliyo. Kafan çok karışıksa sana önerim bir süre hiç bişey yaptırma bir süre geçsin bu esnada kafan netleşir. Bi daha bakarsın sonra. Abondone oldumu yanlış karar çıkıyo.

Demredemre Ferruh bey silikonu nereye yerlestirdi kaslarin arasinami yoksa kemikle kas arasinami cünkü okudugum kadariyla her doktorun ayri bir yöntemi varmis ve diz arkasindaki kesilerinin boyutu nedir canim cok soru soruyorum ama bende ekim sonu yaptirmayi düsünüyorum ve kafam karmakarisik bir sürü soru beynimde ne dogru dürüst uyuyorum nede bir seyden zevk aliyorum bunlari düsünmekten kafayi yemeye az kaldi yani, bir yaptirsamda kurtulsam artik (hayirlisiyla hepimiz)

kasla kas kılıfı arasına yerlestırdı dız arkası 3-4 cm kadar bıraz bekle ıstersen bır ıkı hafta sonra bende net bır onerı verebılırım once bır ıyılesme surecını gecıreyım ama sunuda unutma herkeste aynı sonuc olacak dıyede dusunme ekıme kadar netlesır sanırım

arkadaşım hiç beyninde bu işi büyütme en kötü pantolonla gezersin sağlığın taş gibi bacakların kendinde kalır. Bak ben yaptırdım bacaklarımda bişeyde yoktu ha şuan şişiyo bide üst içlerde çukurluk kalmış. Bugün bi elbise denedim kısa eski bacaklarım hiç değilse doğal hali doğal diye güzeldi. şimdi dengeli görünüm yok. Hayal ettiğin kendi beyninde yarattığın gerçekte sonuç umulmadık çıkabiliyo. Görünümün dışında bide sağlık bakımından rahatsızlıklarda hissedilebiliyo. Kafan çok karışıksa sana önerim bir süre hiç bişey yaptırma bir süre geçsin bu esnada kafan netleşir. Bi daha bakarsın sonra. Abondone oldumu yanlış karar çıkıyo.
Gülerer haklisin ama senin bacaklarin zaten düzmüs ben pantolon giydigimde bile arasi acik kaliyor eski bol kumas pantolonlarin modasi gecti dar paca pantolonlar benim icin hayal sadece bol paca kotlar ondanda cok silkildim arkadaslarim sorup duruyor sen neden tayt yada etek giymiyorsun diye ne cevap verecegimi sasirdim. bir alisverise git kirk pantolon giy cikar bütün bol paca pontolonlarda güzel durmuyor. gözüm sadece kadinlarin bacaklarinda cici cici ebiseler tunilkler gözüm kaliyor vallahi, 1008 inci sayfada resmim var ordan bacaklarima bakabilirsin. Burayi takip edeli daha cok taktim yaptirmayi, evet bir yandanda midyata pirince giderken eldeki bulgurdanda olmakta var bu yüzden kafa karisiyor zaten!!!

merhaba patella, bende gercektenten dizlerinin üzerine nasil ve ne kadar zaman sonra oturacagini merak ediyorum bu konuda beni bilgilendir lütfen ayrica merdiven cikma konusu nasil simdilik. Evde kendi islerini yapabiliyormusun ( bunlari soruyorum cünkü ben evliyim ve iki kizim var evi cevirmek zorundayim ayni zamanda)Resim eklerken arkadan cekilmis resimde ekle lütfen izler nasil cok merak ediyorum?

merhaba, ben 4 temmuzda opere olmuştum, bu hafta yürüyüş olarak tamamen ameliyat öncesi hayatıma döndüm diyebilirim. merdivenleri rahatlıkla çıkabiliyorum. her türlü işimi yapabiliyorum, herşey tamamen düzeldi. ama dediğim gibi geçen hafta bu kadar rahat değildi. benim normale dönme sürecim 3 hafta sürdü. bugün kontroldeydim, zamanla daha da düzeleceğini söyledi. dizlerimi tam açamıyordum, şu an daha iyiyim. ama dizlerin üzerine oturma kısmını sormayı unuttum.

Patella, birde sunu merak ettim silikonun ilerde degismesi gerekirmi yoksa ömür boyu kullanabilirmiyiz, ilerde yasli bir kadin oldugumuzda (yani hep böyle kalmicaz dimi) ne olur aceba sordunmu doktoruna yada sorarmisin?

bir sorun olmayacağını söyledi. silikon kas arasına yerleştirildi, belki yaşlanınca kaslardaki küçülme nedeniyle silikon kayar diye bir düşüncem var benim. ama bu bana ait bir düşünce , sanırım bu ameliyatı yaptırmış 50 lerine 60 larına gelmiş biri henüz yok :)

Merhaba Patella

Daha önceki yazdiklarina bakdim fakat göremedim, yada kacirmista olabilirim, Kime ve nekadara yaptirmistin canim ??? Doktordan memnun kaldinmi, yeteri kadar ilgilendimi, genelde ameliyat oldukdan sonra doktorun ilgisizliginden sikayet edenler cok.. Offf bende cok kararsizim yaptirma konusunda, cok istiyorum ama bana sadece olsa olsa silikon olur, ve acikcasi korkuyorum.. Fakat bu son zamanlar silikon yaptiranlar fazlalasti ve bu bana biraz cesaret verdi, insallah Allahim izin verirse 10 ayda falan yaptirmak istiyorum...

Dunyada neler oluyor ve ben hala bacaklarimla ugrasiyorum diye inan esime söylemeye bile cekiniyorum, ama iste gelde bana anlat, aklimdan cikmayinca cikmiyor, hayatimi cok engelliyor... mutsuz ediyor...bir ata citlattim esime, sorunun ne oldugunu bile anlamiyorum diyor, 7 senedir evliyiz ve hicbir zaman bacagindan mutsuz oldugunu bilmiyordum, mukemmel bacaklarin var diyor .. ama öyleee degil iste, ben göruyorum.. Ask insanin gözunu kör edermis diyorum, guluyor.. amaaaaaan napcam sastim... :26:

kasla kas kılıfı arasına yerlestırdı dız arkası 3-4 cm kadar bıraz bekle ıstersen bır ıkı hafta sonra bende net bır onerı verebılırım once bır ıyılesme surecını gecıreyım ama sunuda unutma herkeste aynı sonuc olacak dıyede dusunme ekıme kadar netlesır sanırım

Canim resim ekleyebilirmisin ??? gercekten sonucu cok merak ediyorum... karar verme asamasindayim.. cok sagol

Back
X