Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekbenmiyim bacaklarını şimdi tekrar gördüm ço.k güzel görünüyor keşke benim de okadar güzel olsalar ,allah nazardan saklasın ,inşallah hiç erimez.Ben nasıl resim yükleyeceği anlatırmısın bana ama sadece arkadaşlarım görsün istiyorum,tarif edersen sevinirim.siz bir teşhis koyabilirsiniz. ben yağ enjeksiyonu düşünüyorum.
Herkese verdigi bilgiler icin tesekkürler
GÜLERER senin cok dogru konusman hic isime gelmesede (cünkü kendimi cok güzel olacagina inandirmak istiyorum)söylediginin her kelimesine katiliyorum
DEKA evet benim dokuz bin ytl param var demem cok sacma ama söyle düsündüm sadece superdy teknik 6500 ytl hastane 1000 ytl silikon 5000 ytl diye yazmis bana mailinde Ahmet Karacalar benim 12500 ytl yi karsilamam imkansiz 9000 ytl yi de ekime kadar zar zor hallaederim. Ben uzakta oldugum icín muayeneye gelip tamam bu fiyat olur diyemiyorum Ahmet bey de israrla fiyatlari kisinin ihtiyaclarina göre belirlerim diyor, bende böyle yazdim o kadar yoldan gelip bir suprizle karsilasmamak icin ve PATELLA isimli arkadasimizda 10000ytl civari ödedim dedigi icin.
ANGELIM, bende forumu basindan beri okumustum seni hatirladim ama doktorunu hatirlayamadim, kimdi aceba yada hatirlayan varmi aceba?
Bu arada DIOR söyledikten sonra Isvec´te bir doktorada mail attim oda söyle demis yag transferi en cok kullanilan yöntem ama yüzde otuzu erir ve tekrari gerekir seans icin 7000ytl demis ben türk parasina göre söylüyorum. Dogrusu burasida tahmin ettigim kadar pahali degilmis ama güvenemem, Kücük kizimin kulaklarini ameliyat ettirdik biraz kepce idi ablalari üc ayi gecti ama hala kulaginin ön tarafinda yara koparda kirmizilik kalirya öyle büyük bir iz var cok üzülüyorum, doktora soruyorum normal diyor bir sene gecmesi lazimmis vucudun kendini toparlamasi icin ama biraz Türkiye´yi arastirdim internetten iz sadece kulak arkasinda kalir diyorlar, dün Ahmet Beyle telefonda görüstüm ve onada bahsettim, gelince bakariz dedi (Kizlarim ve annemle gelecegim)
Ne kadar uzun oldu dimi ama cevremdeki hic kimseye sizin gibi icimi dökemiyorum ne yapayim.
merhaba angelim. Forumu baştan sona hatim edenlerden biri olduğum için seni hatırlıyorum.Ben burayı bulalı 2 ay oldu.Senin ameliyat olduğun zamanlardan bugüne geri dönen kimse olmadı.geri geldiğin ve haber verdiğin için çok teşekkür ederim kendi adıma.Çook uzun bir süre geçmiş ve erimemiş,ne mutlu sana.Sen yağ enjeksiyonu yaptırıp hala erimedi diyen tek kişisin,emsal teşkil ediyorsun.İnşallah ben de hala erimedi diyebilirim bir gün.
inşallah dersin. ben şimdi ölçtüm yazdıklarını okuyunca hala erime yok. 36-23. bilekler de erimemiş. umarım senin yağların da inatçıdır tutunur:) ölçtün mü hiç?
canım ben sadece diz altını ölçmüştüm 31 cm di.Bilekleri ölçmek aklıma gelmedi o zaman.Şimdi ikisini de ölçtüm 33-22.Diz altı çok fazla dolu değil ama bana yetti şimdilik.Bileklerim de önceki ölçüsünü bilmesem de kesinlikle eskisinden çok farklı.3. aydan dolduğunda alt bacağın dış kısımları da tam şeklini bulacakmış.Bakıcam eğer rötuş yapılmasını istediğim bir yer olursa ve bunun için yeterli yağım olursa ilerde ona göre kararlar alırım.Şu an tamamen eski halime döndüm sayılır.Hiçe yakın ağrım ve morluklarım var.Çorabı bir süre daha giyebilirim,alıştım resmen :)
lilacc, şaka mı yapıyorsun? sen ameliyatı yurt dışında oldun sanırım? iyi de ameliyattan sonra doktorla hiç görüşmedin mi? doktora niye kızgınsın bir de? bana korse giy dedi iki hafta. bilekten göğüs altına kadar bir korse. iki hafta sonra görüştüğümde korseyi iki hafta daha giy dedi. ben de internetten araştırdım biraz, yağ alındığı zaman 4-6 hafta korse giyilmesi gerekiyormuş. ama bacaklar için varis çorabı mı daha iyi olur onu anlayamadım. herkes giydiğine göre ben de mi alığ giysem acaba?
bu arada benim bacaklarım aynı. gülerer, dediğin gibi, şahdım şahbaz oldum ben de:))) hey allahım güler misin ağlar mısın?
merhaba arkadaşlar çok uzun zamandr formu takip edemıyorum ,ben yağ enjeksiyonu yaptıralı tam 1 yıl 9 ay oldu hala ilk günlerdeki gibi cok cok memnunum umarım ömrüm boyuda memnun kalırım.eski arkadslrdan kimler var suan bılmıyorum ama formn basından bu yana beni tanıyanlar cok ,onlarada son durumumdan bahsediim dedim=)
merhaba angelim. Forumu baştan sona hatim edenlerden biri olduğum için seni hatırlıyorum.Ben burayı bulalı 2 ay oldu.Senin ameliyat olduğun zamanlardan bugüne geri dönen kimse olmadı.geri geldiğin ve haber verdiğin için çok teşekkür ederim kendi adıma.Çook uzun bir süre geçmiş ve erimemiş,ne mutlu sana.Sen yağ enjeksiyonu yaptırıp hala erimedi diyen tek kişisin,emsal teşkil ediyorsun.İnşallah ben de hala erimedi diyebilirim bir gün.
angelim eski yeni bi resim koymanı rica edicem. süre bayaa geçmiş şu ana kadar memmun kalmana çok sevindim. e merak ettim bide. bazen az değişiklikte yeterli diyen arkadaşlarımız var. yoksa benmi fazla beklentideydim onu ölçemeye çalışıyorum.
tek kişi benmıyım bak buna üzüldüm şimdi diğerlerının neden eridi ya da benimkler neden erimedi onu anlamıyorum :/sen de yağ eneksiyonu yaptırdıysan erimez umarım hcbr zaman ..
lilacc, tekbenmiyim, amaanbe ve diğer ameliyat olan arkadaşlar, ameliyattan sonra dikiş sökme diye bir olay mı var???? benim 4. haftam doluyor ve dr bana dikiş sökme ya da benzeri bir işlemden bahsetmedi. benim dikişlerim kendi kendine iyileşiyor, tabii iplikler çıkıyor falan. bayılıcam şimdi korkudan, arkadaşlar dr dikişleri almayı unutmuş olabilir mi????
bacaklarımın son durumunda da çok bir değişiklik yok. bileklerim daha normale döndü ama sol bileğim yine biraz daha kalın ve şekilsiz. sağ bacağım yine daha kalın ve ben de hala sabırla bekliyorum zamanın geçmesini((
gülerer, senin bacağındaki ağrılar ameliyattan ne kadar sonra başladı? daha öncesinde bir tuhaflık, belirrti var mıydı? yani, anlamıyorum, dr un nasıl bir açıklaması olamaz bu ağrı ve şişlere? ayrıca estetik cerrahi de olsa bu herkes tek bir tc anayasasına tabii, bütün dr lar da tabipler odasına bağlı, hak var hukuk var. bu adam nasıl bu kadar sorumsuz davranabiliyor? umarım en kısa zamanda bir çare bulursun bacaklarına. yani hepimiz.
bu arada, bayramınızı dakutlamadığımı farkettim, herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.
canim hosgeldin, evet haklisin karar vermek cok zor ben Ahmet Karacalara karar verdim Istanbul da, sen hangi yöntemi düsünüyorsun yag enjeksiyonumu silikonmu?blomma ben de ameliyat olmak istiyorum. ama hangi doktora yaptıracağına karar vermek çok zor. sen kime nerde yaptıracaksın, nereye karar verdin? kimse bana cevap yazmadı forumda.![]()
hoş buldum :) ben silikon katiyen düşünmüyorum. bu işi araştırmadan önce yağ enjeksiyonu çok doğal olur, iyi olur diye ona karar vermiştim ama okuduklarımdan sonra azıcık korktum. beklediğin gibi olmayabiliyomuş sonuçlar. şimdi iş iyi bir doktor araştırmakta. sen bayadır burdasın ve ameliyat yeni olacakmışsın. okuyorum mesajlarını. o yüzden senin kararını da merak ettim. randevu aldın mı peki? yoğun mu, ne zamana ameliyat olacaksın? ve de ücreti konuştunmu ?