Bacak dolgusu yaptıran var mı?

demredemre resim koycakmısın.
bu gün topukluyla ayaktaydım bütün gün, alt baldırlar bilekler davul gibi şişti bileklerde morarmaya yüztutmuş şuan ayaklar zonkluyo kızlar.
güzelderya gerçekten üçüncümü operasyonun lütfen yaz. bende ikinci düzeltme yaptırsammı diye düşünüyorum.

tektash arkadaş bizi terkettin heralde. son durumun nasıl sende iki kez yapyırmıştın çukurluk falan gibi bahsdiyodun diye hatırlıyorum. ikinci düzeltme başarılımı oluyo kalıcılığı nasıl.

patella
ben de silkon ameliyatı olmuştum 5 yıl kadar önce ama.. hala etek giyemyorum. bacaklar hiç güzel olmadı. boğum boğm oldu. nasıl anlatayım. bilekler incecik.sonra alt bacak boleşiş ama..orantısız yani:(( mutsusum. acaba düzeltmenin çaresi olur mu diye bakıyorum hala siteye.. ahmet bey silikonda başarılı mı? senin resmleri göremedim ben cnm yaa?:43:

ya bacım sen bu ameliyatların hepsini oldunmu gerçekten geri dönük okudum biraz yüz asma yaptırmışsın sonra çıkarttırmışsın burun yaptırmışsın n.duraka eyri olmuş bir burun deliği büyük demişsin, yüzüne liposakşın yaptırmışsın çökme ondan oldu galiba demişsin, bacaana yağ ve silikon koydurmuşsun doğrumu dehşete düştüm vallaa. şu profilindeki tüm mesajlar ı okudum bacak için iki kezmi ameliyat olmuşsun diye. dahada birsürü estetik işleri bacım sen naapın şu an ne haldesin.

albüm oluşturabilmek için 4 mesaj daha yazmam gerekiyormuş. Blomma, ameliyatın 3. ya da 4. günü kısa mesafe yürüyebiliyordum. otobüs yolculuğunu hatta yolculuğu tavsiye etmem. mutlaka gitmem gerekiyorsa uçak tercih etmelisin ve mümkünse yanında yardım edecek biri olmalı. sebebi ağrı değil,
3-4. günlerde ben dizlerimi hareket ettirmekte zorlanıyordum ve ayak bileklerime yağ enjeksiyonu yapıldığı için bileklerimde yoğun ödem vardı.

Cok merak ediyorum bacaklarini, önce ve sonraki halini, Insallah Allah izin verirse yilbasina dogru yaptirmayi dusunuuyorum, sanirim silikon olur, bakalim kismet, senin yazdiklarindan cok cesaretlendim, insallah hersey gönlunce olur, hicbir zaman sorun yasamazsin canim..

GUZELDERYA cok özur dilerim ben seni hayatgunes ile karistirmisim, HAYATGUNES sen nasilsin galiba bir kasin zaraar görmustu ameliyat sirasinda umarim simdi iyisindir!!!

blomma merhaba. ben geçenlerde sana yazan "pekkan" . üyeliğim iptal oldu sanırım site tarafından:( arkadaşların albümlerine bakmak için 25 mesaj yazmam gerekiyodu. üst üste yazmayı abarttım sanırım :) şimdi yine 25e tamamlamam gerek albümleri görmek için:(

kesinlikle silikon düşünmüyorum demiştim sana. ama sen doktor ahmet beye silikon taktıracağını söyleyince bi düşünmeye başladım. sanırım ona yaptıran ve memnun olanların sayısı fazla. sen de iyi takip ediyosun bu forumu. ve ben de senin düşüncelerine önem veriyorum canım:)
benim bacağımın durumunu sormuştun. benim de bacağım ince. yani diz bölgem kalın. diz kapağımın altında bacağım ince. senin bacağına baktım 1008de sanırım. tıpkı senin bacaklarına benziyor benim bacaklarım da. o yüzden senin yazdıkların, paylaştıkların ve kararların beni de çok etkiliyor:) seni ve forumu takip etmeye devam edicem. bu arada ahmet beyin ameliyat fiyatı çok yüksekmiş ya. ama memnun kalacağımı bilsem, gözümü kırpmadan veririm o parayı...

Cok merak ediyorum bacaklarini, önce ve sonraki halini, Insallah Allah izin verirse yilbasina dogru yaptirmayi dusunuuyorum, sanirim silikon olur, bakalim kismet, senin yazdiklarindan cok cesaretlendim, insallah hersey gönlunce olur, hicbir zaman sorun yasamazsin canim..

teşekkür ederim. evet, inşallah hiçbirimiz hiçbir sorun yaşamayız.

teşekkür ederim. evet, inşallah hiçbirimiz hiçbir sorun yaşamayız.

patella merhaba. arkadaşlık isteğimi kabul ettiğin için teşekkürler :) sen Ahmet beye silikon yaptırmıştın demi? fotoğraflarını göremiyorum şu an. mesaj sayım dolmadı daha. ne durumdasın, memnun musun? silikonun varlığı sende belli oluyor mu? Ahmet bey ilgili bir doktor mu, ameliyattan sonra tınmayan doktorlardan değildir umarım.?

$IMG00585-20100718-2221.webpbu resim ilk halleri

$mail[1].webp1.ameliyat yağ enj. 1.sene
$IMG02190-20110905-0821.webpsilikon 15.gün

demredemre resim koycakmısın.
bu gün topukluyla ayaktaydım bütün gün, alt baldırlar bilekler davul gibi şişti bileklerde morarmaya yüztutmuş şuan ayaklar zonkluyo kızlar.
güzelderya gerçekten üçüncümü operasyonun lütfen yaz. bende ikinci düzeltme yaptırsammı diye düşünüyorum.

tektash arkadaş bizi terkettin heralde. son durumun nasıl sende iki kez yapyırmıştın çukurluk falan gibi bahsdiyodun diye hatırlıyorum. ikinci düzeltme başarılımı oluyo kalıcılığı nasıl.

Demredemre resimlerine baktim zaten egrilik yokmus biraz inceymis ama yag enjeksiyonu ile cok guzel olmus hemde bir sene sonraki hali. Silikon ile bence biraz kalin olmus niyetim moralini bozmak degil ama durust davranmak istedim ama galiba sen kalin seviyorsun cunku ince bacaga silikon bile fayda etmiyor demissin, önemli olan senin memnun olmak gule gule kullan canim saglik icinde insallah!!!!

AMAAANBE sana sesleniyorum lutfen resim ekle bugun biletimi alacaktim Istanbul icin ama demredemre nin resimlerini görunce kafam karisti yag enjeksiyonu ile cok guzel olmus birde A. Karacalarin yaptigini görmek istiyorum Tekbenmiyimi gördum ama onun önceki halide iyiydi o yuzden pek yardimci olmadi ( ama ameliyat sonrasi rahat gecti)lutfen seni resimlerin kararimi belirlemede cok yardimci olacak, yardimci ol lutfennnnnnn!!!!!!!

AMAAANBE sana sesleniyorum lutfen resim ekle bugun biletimi alacaktim Istanbul icin ama demredemre nin resimlerini görunce kafam karisti yag enjeksiyonu ile cok guzel olmus birde A. Karacalarin yaptigini görmek istiyorum Tekbenmiyimi gördum ama onun önceki halide iyiydi o yuzden pek yardimci olmadi ( ama ameliyat sonrasi rahat gecti)lutfen seni resimlerin kararimi belirlemede cok yardimci olacak, yardimci ol lutfennnnnnn!!!!!!!

ameliyat sonrasını mı? yeni resim diyosan akşam eşimin gelip çekmesi lazım. ekliycektim zaten bekliyorum doktor 6 ayda tam şekli belli olur dediği için...

Eki Görüntüle 251398 bu resim ilk halleri

Eki Görüntüle 251399 1.ameliyat yağ enj. 1.sene
Eki Görüntüle 251400 silikon 15.gün

Geçmiş olsun güzel olmuş bacaklarınız. Aslında bence de ilk yağ enjeksiyonu bile yeterli olmuş gibi görünüyor. İkincisinde bileklere ek olup kalsaymıştıda yetermiş gibi geliyor ama tabii resimler biraz aldatıcı olabiliyor. Zamanla da şekil tam anlamıyla oturur ve istediğiniz görüntüye sahip olursunuz. güle güle kulllanın

blomma 2 tane ameliyattan 1 hafta sonrasına ait resim ekledim ama en son istediğim şey buydu. lütfen bunun ameliyattan hemen sonra olduğunu unutma. tabii ki şişlikleri de. eski hali içlerin biraz daha az olduğunu düşün aynı. çünkü burada daha dışlar da inmemiş. tekrar söylüyorum ameliyat sonrası resimler yanıltıcı oluyor, doktor kör değilse zaten güzel olacak. önemli olan şekli oturduğunda ne olacağı. 1 ay daha beklersen en azından eriyip erimediğini söyleyebilirm.

Merhaba Amaaanbe lütfen beni de rakadaş olarak ekle resimlerini görmek istiyorum ben de A. Karacaları düşünüyorum ama resimlerine bakıp biraz daha netleştirmek istiyorum kararımı,umarım çok güzel bacaklaraın olmuştur ve hiç erimezler .

Back
X