Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben siteye girmeyeli ne kadar çok yorum yapılmış yarısını okudum yarısını okuyamadım şişliklerden bahsedip üzgün olan arkadaşlar inanın üzüldüm durumunuza inşallah geçer düzelir bu doktorlara pirim yaptıran bizleriz biz düzelsin derdindeyiz onlar para derdinde hem paramız gidiyor hem canımız acıyor bu nasıl iş yaa ne yapacagımızı şaştık tıp bizler sayesinde ilerleyecek resmen birer deneme tahtası olduk onlar için bende ameliyata çok hevesli idim ama bu olumsuzluklar çok korkuttu beni şimdide biriyle beraberim evlilik aşamasındayız ne halt yiyecem bilmiyorum tam bir yoluna koyalım evlilik meselesini hemen ya platese yazılıp kas yapacam acilen yada ayrılacagım çünki bu kişi modern sosyetik bir kişi ben bu bacaklarla ona ve ortamına asla uyum sağlayamam çarpık bacak la dar kot mini etek güzel elbise nasıl giyilir rezil olurum bennn yaaaaaaaaaaaaa allahım yardım et hepimize kurban olduğum :(

loli06.. canım aynen benim hissettiklerimi söyledin sanki:( arkadaşlarım eğlencelere gidiyolar çağırıyolar herkes daracık kotlar mini mini etekler elbiseler giyiyolar onların yanına sırf bu yüzden gidemiyorum:( hiçbi ilişkimi ileriye taşıyamıyorum:( allahım hepimize yardım et nolur:((((

TEKBENMİYİM.. canım bacakların çok güzel maşallah. keşke benim bacaklarım da seninki gibi olsa daha ne isterim.. hep etek elbise giyerim hep.. allahım inşallah bize de nasip eder biran önce:(

TEKBENMİYİM.. canım bacakların çok güzel maşallah. keşke benim bacaklarım da seninki gibi olsa daha ne isterim.. hep etek elbise giyerim hep.. allahım inşallah bize de nasip eder biran önce:(

teşekkür ederim canımcım.Biliyorum o resime bakınca bana da güzel görünüyo ama şimdi şişlerim indi sanırım ondan bir-iki yer benim gözüme batıyor.Üstelik o resimde çorap var ya biraz da o güzel gösteriyo olabilir.Ben hala bacağımı beğenmekte zorluk çekiyorum.Ama pişman değilim sadece rötüşlara ihtiyacım var ve onları yapınca istediğim sonucu alıcam diye düşünüyorum.Zaman bulursam belki yeni ve çorapsız bir resimde eklerim.19.günün resmi ile 1 ayı doldurmuş bacak resmi arasında fark elbette var.

Yağ enjeksiyonu benim seçimimdi,erime ihtimalini de göze alarak yaptırdım.Ben sadece korkudan silikona kalkışmadım,bu daha az riskli geldi bana.Erirse üzülürüm yalan yok ama en azından kalıcı bir rahatsızlığım olmadı.
İnşallah canım bu derdi sorunsuz atlatmak nasip olur sana ve burda umutla bekleyen herkese...

Merhaba arkadaşlar. benimde dizlerimin alt kısmından bileklerime kadar olan kısım çok ince. bende ameliyat olmak istiyorum. acaba fiyatlar hangi aralıkta? nereleri önerirseniz?

tecrübeli bilen arkdaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..

teşekkür ederim arkadaşlar biliyorum ki hepimiz aynı derdin tasanın telaşesindeyiz hayatımız bacaklara odaklanmış durumda hepimiz adına üzülüyorum dua ediyorum çok güzel bacaklar elbette istemiyoruz ama ortama uyum sağlıyacak şekilde üzerimize yakışacak kyafet giyecek şekilde dikkat çekmicek şekilde düzelse yeter ve hayatımdaki kişi ile dün konuştuk bana düğünümüzde giyecegim elbiseyi anlattı krem rengi gögüs dekolteli etek boyu dizlerde olan güzel bir elbise ve 2 metre kuyrugu olacak başımda papatyadan taç olacak benim giyecegim gelinlik tarzı bu şekilde olacak okadar güzel anlattıki içim eridi ağlayasım geldi çok güzel bir düşünce onun ki ama bana göre çok acı ve sadece hayal nasıl giyilir nasıl onun hayali yıkılır bilemiyorum ama ayrılmam gerek ondan bu bacakların ya düzelmesi lazım yada evlilik haram çünki ilk evliliğim bana zehir oldu resmen kocamın dilinde eğlence olmuştum güzel bir bayanım ama eksiğin olunca o güzelliğin anlamı olmuyor durmadan kaçıp gizleniyorsun çok ağır çokk ve ikinci defa böyle bir girişimde bulunamam imkansız rabbim sesimizi duyuyor biliyor yardım etsin bize kurtarsın hepimizi bu dertten çok büyük dert değil belki bizimkisi ama yinede keşke başka derdim olsaydıda bu olmasaydı diyorum olmuyor alışılmıyor hayal kırıklığından başka birşey getirmiyor bu bacaklar bize işte doktorlar anlamıyor bizi neler yaşadıgımızı bilmiyor kimse :50:

teşekkür ederim arkadaşlar biliyorum ki hepimiz aynı derdin tasanın telaşesindeyiz hayatımız bacaklara odaklanmış durumda hepimiz adına üzülüyorum dua ediyorum çok güzel bacaklar elbette istemiyoruz ama ortama uyum sağlıyacak şekilde üzerimize yakışacak kyafet giyecek şekilde dikkat çekmicek şekilde düzelse yeter ve hayatımdaki kişi ile dün konuştuk bana düğünümüzde giyecegim elbiseyi anlattı krem rengi gögüs dekolteli etek boyu dizlerde olan güzel bir elbise ve 2 metre kuyrugu olacak başımda papatyadan taç olacak benim giyecegim gelinlik tarzı bu şekilde olacak okadar güzel anlattıki içim eridi ağlayasım geldi çok güzel bir düşünce onun ki ama bana göre çok acı ve sadece hayal nasıl giyilir nasıl onun hayali yıkılır bilemiyorum ama ayrılmam gerek ondan bu bacakların ya düzelmesi lazım yada evlilik haram çünki ilk evliliğim bana zehir oldu resmen kocamın dilinde eğlence olmuştum güzel bir bayanım ama eksiğin olunca o güzelliğin anlamı olmuyor durmadan kaçıp gizleniyorsun çok ağır çokk ve ikinci defa böyle bir girişimde bulunamam imkansız rabbim sesimizi duyuyor biliyor yardım etsin bize kurtarsın hepimizi bu dertten çok büyük dert değil belki bizimkisi ama yinede keşke başka derdim olsaydıda bu olmasaydı diyorum olmuyor alışılmıyor hayal kırıklığından başka birşey getirmiyor bu bacaklar bize işte doktorlar anlamıyor bizi neler yaşadıgımızı bilmiyor kimse :50:

canım benim yaaa:(( sırf bu yüzden insanın sevdiğinden hayallerinden ayrılması ne kadar zor ne kadar acı:( ama seni çok çok iyi anlıyorum.. Allahım yardım etsin hepimize:(

arkadaşlar hepinize merhaba. çok uzun zaman oldu buraya giremedim. işten güçten fırsatım olmuyor. benim durumumu biliyorsunuz zaten uzun uzun anlatacak kadar vaktim de yok hepnizden özür diliyorum.
ameliyat olalı 6 ay oldu. eski ve şimdiki resimlere baktığımda bir fark olduğunu düşünüyorum iyi yönde. evet çok kalın olmadı bacaklarım zaten çok inceydiler. doktor benim her bacağıma 100cc koymuştu ve ben operasyondan çıkar çıkmaz bir foto çekmiştim. farkettim ki bacağımda erime çok az olmuş o fotoyla karşılaşınca. çünkü ameliyattan çıktıntan sadece 5 dakika sonra arkadaşımın çektiği fotoda da çok kalın bir bacak yok. demem o ki adam yağı az koymuş koyduğu da tutmuş. ama ameliyattan birkaç saat sonra bacak şişince sanki o bacak sonra zamanla erimiş gibi hissediyoruz. . hala zayıf ama bu doktorla değil benim bacaklarımla ilgili. dizimin üstünde çok az bir çukur oluştu gülererdeki gibi. ama can sıkacak ölçüde değil. zaten benim iyileşme dönemim de çok hızlı ve olumluydu. bacaklarım pek şişmiyor eskisi gibi.umarım sonradan bir komplikasyon falan gelişmez de bu söyledklerimi yiyip oturmam bir köşede. hakkımıza hayırlısı.
ben perşembe günü tekrar bülent beyle görüşmeye gideceğim. 3 ay sonra türkiyeden ayrılacağım.gitmeden önce bir kez daha ameliyat olup küçük bir rötüş yaptırmak istediğimi söyleyeceğim bakalım ne dicek. şimdilik durum bu. hepinize kocaman sevgi ve öpücüklerimle:)))))

MİSSENCE son durumundan haberdar ettiğin için teşekkür ederim. benden 2 ay önce yaptırmışsın. memnuniyetin çok sevindirici haber bence. özellikle seni tektashı ve zafiyeti çok merak ediyorum. önceki sonraki resimlerin varsa koyarmısın. iki kezmi yaptırmıştın. aynı doktoramı gittik. rötüşü dolguylamı yaptıracaksın nasıl yapıyo doktor. görüştükten sonra anlatırmısın. etek giyiyormusun.
sağlık güzellik seninle olsun.

MİSSENCE doktorla görüştükten sonra neler oldu annatırsan çok sevinirim.

kızlar durumlarınız ne alemde yoksunuz ortalarda.bende yoğunum ama arada bi bakıyorum kulübe.

Arkadaslar ben ameliyat olali bir ay oldu; etek falan giydigim yok.Burun ameliyati olsaniz burnunuz duzelir; gogus implanti gogsunuzu guzellestirir, ama bu bacak ameliyati sonuc vermiyor bence. Bir tane bile foto yok elimde, fotolar doktorda kaldi, zaten operasyon sonrasi doktoru bulmak buyuk basari. Operasyondan sonra bir kere gordum, sonra da yurt disina cikti. En son olctugumde bacagimin biri 35, digeri 36 cm idi. Bence kac santim oldugu degil de aynaya baktiginizda nasil durdugu onemli! Memnun degilim, bacaklarimda elimle hissedilen yag kitleri var,sanki yag toplanmis ve bacaga dagilmamis!

Verdigim paranin bir kurusuna bile degmez bence!

Arkadaslar ben ameliyat olali bir ay oldu; etek falan giydigim yok.Burun ameliyati olsaniz burnunuz duzelir; gogus implanti gogsunuzu guzellestirir, ama bu bacak ameliyati sonuc vermiyor bence. Bir tane bile foto yok elimde, fotolar doktorda kaldi, zaten operasyon sonrasi doktoru bulmak buyuk basari. Operasyondan sonra bir kere gordum, sonra da yurt disina cikti. En son olctugumde bacagimin biri 35, digeri 36 cm idi. Bence kac santim oldugu degil de aynaya baktiginizda nasil durdugu onemli! Memnun degilim, bacaklarimda elimle hissedilen yag kitleri var,sanki yag toplanmis ve bacaga dagilmamis!

Verdigim paranin bir kurusuna bile degmez bence!

hangi doktora yaptırdın bacım benimkineyse sana sonraki aşamaları anlatiim.

ilkten kalın şiş oluyo. o sertlikler yumuşak kendi haline dönüyo. dönmesinede işki şekilden memnun kalmak önemli
şekil ince kalın olmasından çok şekilli oldumu. bi estetiği varmı
benim ilk zamanlar güzeldi sonra altlarda eski haline dönme oldu diz üstünde sol bacak içinde bi çukurlu oluştu. diz içlerindede dizi bükülü oturunca çukurlaşmalar oluşuyo. zor yani son hali her şekilde düzgün olması. doktorlar daha sonuç nasıl çıkardan emin değiller.

benim kızdığım nokta benim bacaklarım zaten güzeldi şimdi allah var. şükür olsun.sadece alttaki kas görüntüleri hissedilir durumdaydı onları düz düz olsun istedim. çok iyi bi doktor. estetik hilelerini bilen ne yaparsa ne çıkarı bilen hisseden bi doktor süper yapardı. da. biçer döğer gibi giren bi doktora rastlarsan öyle garip çukurlukları bi ay sonra görüyosun. arkadaş bide arayıp memnunmusun rötüş gerekirmi diyen yok. nasıl iş ya para azmı. o zaman millet 2 bucuğa yaptırıyodu ben toplamda 4 verdim. hala etek giyebilmişte değilim.
yani istanbulun karlı ilk günüydü geçen seneydi adam demediki bu karda kıyamette gelmiş önemli demekki diye bi puan verir ona göre muamele edersindimi. bi sıkıntı olursa telafi ederim, diye bişey yok.
kliniğin çalışanları süper süper ötesi. gerisini boşver.

kızlar dikkatli olun valla, son durum milli piyango şanssızsanız sidede benim gibi çıkabilir.

Kızlar yediklerinize dikkat edin. sebze ve meyvayı bol yiyin. haftada 2 defa balık tüketin bacaklarınız sütun gibi olur inşaallah.

Kızlar yediklerinize dikkat edin. sebze ve meyvayı bol yiyin. haftada 2 defa balık tüketin bacaklarınız sütun gibi olur inşaallah.

merhaba peruza ama bizim bacaklarımız besin eksikliğinden mi böyle diyorsun.benim ne kadar sağlıklı beslendiğimi çevrem bildiği kadar görenlerde farkeder,fiziğimden.31 yaşındayım ,2 sezeryan doğumum var,ideal zayıflıkta ve sağlıklıyım.çok şükür.bacağın dizden aşağısı zayıfsa meyve sebze balık değil ne yersen ye kar etmez.

merhaba peruza ama bizim bacaklarımız besin eksikliğinden mi böyle diyorsun.benim ne kadar sağlıklı beslendiğimi çevrem bildiği kadar görenlerde farkeder,fiziğimden.31 yaşındayım ,2 sezeryan doğumum var,ideal zayıflıkta ve sağlıklıyım.çok şükür.bacağın dizden aşağısı zayıfsa meyve sebze balık değil ne yersen ye kar etmez.

Sılası sana uzulerek katılıyorum ben de oyleyim vucudumu cok seviyorum tek sorunum bu,bu fizikle rahat rahat elbise giyememek cok can sıkıcı :( Ben seni merak ediyorum ne oldu bi gelisme var mi implant dusunuyodun??

Back
X