amin canım...şu an 24.günüm,yara izlerim sadece diz arkasındaki 3-4 cm boyunda kesi yerlerim kaldı.başka bacağımda herhangi bir bariz iz yok.kesi yerlerimde kabuklanmış,iyileşti yani.zaten tam diz arkası değil,diz içlerine doğru kesmiş,iz gibi de durmayacak sanırım,dizin arkasındaki çizgilerin devamı görüncek sanırım.dedikleri gibi siyah leke veya ton farkı olmadı bende.sadece kesi yeri hafif kırmızılık var haliyle,o da normal,yeni çünkü..foroğrf dediğim gibi belki ilerleyen zamanda,şu an için düşünmüyorum.benm parantezdi,eğriydi.şu an o parantezlik yok,bilidiğin düz :)yani cidden mucize gibi bişey.blomm un resimdeki bacaklarından biraz daha ayrıktı beni,dizimde birleşmiyordu üstelik.
aman nazar değmesin cnm.inan çoookk sevindik senin adına.bnmde aynen seninki eskisi gibi aç parantez kapa parantez ve dizlerim birleşmiyo

verdiğin paraya değdi senin şükür ama işte çok pahalı ya maddi durumdan dolayı şuan için çok uzak bana bu mutlu günler.
Allah gönlüne göre versin herşeyi geri kalan hayatında umarım mutlu mesut günler geçirirsin yeni bacaklarınla :))