Bacak dolgusu yaptıran var mı?

amin canım...şu an 24.günüm,yara izlerim sadece diz arkasındaki 3-4 cm boyunda kesi yerlerim kaldı.başka bacağımda herhangi bir bariz iz yok.kesi yerlerimde kabuklanmış,iyileşti yani.zaten tam diz arkası değil,diz içlerine doğru kesmiş,iz gibi de durmayacak sanırım,dizin arkasındaki çizgilerin devamı görüncek sanırım.dedikleri gibi siyah leke veya ton farkı olmadı bende.sadece kesi yeri hafif kırmızılık var haliyle,o da normal,yeni çünkü..foroğrf dediğim gibi belki ilerleyen zamanda,şu an için düşünmüyorum.benm parantezdi,eğriydi.şu an o parantezlik yok,bilidiğin düz :)yani cidden mucize gibi bişey.blomm un resimdeki bacaklarından biraz daha ayrıktı beni,dizimde birleşmiyordu üstelik.

aman nazar değmesin cnm.inan çoookk sevindik senin adına.bnmde aynen seninki eskisi gibi aç parantez kapa parantez ve dizlerim birleşmiyo:( ve bu durum bnm tüm hayatımı etkiliyo inanın erkek arkadaş olaylarından çoğunlukla bu durumdan dolayı kaçıyorum sanki hiç evlenemicem gibi geliyo bu sebepten dolayı:(
verdiğin paraya değdi senin şükür ama işte çok pahalı ya maddi durumdan dolayı şuan için çok uzak bana bu mutlu günler.
Allah gönlüne göre versin herşeyi geri kalan hayatında umarım mutlu mesut günler geçirirsin yeni bacaklarınla :))

kızlaaar merhaba
cumhuriyet bayramınız kutlu olsun !
nasılsınız
doktor konuşmamak en doğrusu emin olun fiyat grafiğini dondurduk. herşeyin bi oluru vardır bunlar biz gazlandıkça fiyata gazladı. nooldu kendileri kaybetti. fiyatları 10 milyarlara fırlatacaklarına 4 5 bilemedin hadi altı olsun, ya ne fırsatçı insanlar olduk her konuda bunda bile. ki çoğuda estetikten diil düzgün dursun diye yaptırıyo. hepsi dengeli kazanırdı. kimi işinin ardında durmaz kes biç arkasını takip etme,kimi meşur diye paraları balyalar uçuk kaçık hipokratla alakasız adamlar. ne yetenekli doktorlarda mutlaka vardırki ellei öpülesi kendilerini ortaya atmazlar etik değil diye.
en doğrusu burda kimseyi şişirmemek için adını özelden konuşmak, herkesin doğrusu kendine sana iyi belki bana kötü diimi.

tekbenmiyim sen bile buralara epeydir uğramıyosun. heralde kışdan pantolon bizi biraz bu konulara ara verdirtti.

gülerer evet uğrayamıyorum ama işlerim ve sağlık problemlerim yüzünden inan.Yoksa boş vermedim.Şu aralar eğitimci olduğum için işlerim çok fazlalaştı,belgelerle boğuşuyorum çoğu zaman bilgisayarda sadece işlerimi bitirip hemen kapatıp ya uyuyorum da ya da vaktimi çocuğuma ayırıyorum ama ben ameliyat oldum düzeldi geçti bitti diye değil tabi.Zaten tamamen düzelmiş bir durumum da yok daha önce de söylemiştim.Bacağımın şekli eskisine oranla daha iyi ama tam da istediğim gibi değil yağ stoğum yetersiz olduğu için.Şu aralar kış olduğu için çok sorun etmiyorum ama yağım olursa ve maddi problemlerimi aşarsam 2.yi en kısa zamanda olurum.Benim gözüm biraz karadır,evet ağrılı bir süreç ama tamamen kurtulacaksam gözüm kapalı girebilirim.
katree çok ama çok sevindim mutlu olmana :21:

amin canım...şu an 24.günüm,yara izlerim sadece diz arkasındaki 3-4 cm boyunda kesi yerlerim kaldı.başka bacağımda herhangi bir bariz iz yok.kesi yerlerimde kabuklanmış,iyileşti yani.zaten tam diz arkası değil,diz içlerine doğru kesmiş,iz gibi de durmayacak sanırım,dizin arkasındaki çizgilerin devamı görüncek sanırım.dedikleri gibi siyah leke veya ton farkı olmadı bende.sadece kesi yeri hafif kırmızılık var haliyle,o da normal,yeni çünkü..foroğrf dediğim gibi belki ilerleyen zamanda,şu an için düşünmüyorum.benm parantezdi,eğriydi.şu an o parantezlik yok,bilidiğin düz :)yani cidden mucize gibi bişey.blomm un resimdeki bacaklarından biraz daha ayrıktı beni,dizimde birleşmiyordu üstelik.

çook mutlu oldum senin adına ne güzel. ben çok giremiyorum nete. ara sıra uğrayıp böyle güzel haberleri alınca çok mutlu oluyorum. bir bende inşallah senın yazdıklarını yazarım. sağlık durumun peki iyimi. yani eskisi kadar rahat hareket edebiliyor musun. ben yağ düşünüyordum. ama silikon daha mantıklı gelmiye başladı. tek korkum ben normalde çok hareketli biriyim. silikondan sonra eskisi gibi çok yürüyebilecekmiyim hareket edebilecek miyim diye endişeleniyorum

aman nazar değmesin cnm.inan çoookk sevindik senin adına.bnmde aynen seninki eskisi gibi aç parantez kapa parantez ve dizlerim birleşmiyo:( ve bu durum bnm tüm hayatımı etkiliyo inanın erkek arkadaş olaylarından çoğunlukla bu durumdan dolayı kaçıyorum sanki hiç evlenemicem gibi geliyo bu sebepten dolayı:(
verdiğin paraya değdi senin şükür ama işte çok pahalı ya maddi durumdan dolayı şuan için çok uzak bana bu mutlu günler.
Allah gönlüne göre versin herşeyi geri kalan hayatında umarım mutlu mesut günler geçirirsin yeni bacaklarınla :))

iyi dilekleriniz için teşekkürler SADDY,TEKBENMİYİM...
saddy haklısın ne yazık ki çok pahalı cidden.ama ben hem bu parayı verip hem de memnun olmasaydım inan daha mutsuz olurdum.öyle olsa hem maddi kayıp hem de manevi açıdan çok üzülürdüm.
bir de öyle evlenemeyeceğim gibi geliyor yazmışsın,hiç böyle şeyler düşünme.ve sırf bu yüzden kendini geri çekip,kaçma lütfen.bacaklarımız eğri diye mutlu olamayacakmıyız.her şey taş gibi bir fizik ya da sütun gibi bacak değil.bak benm uzun zamandan beri erkek ark.var.ben bunu yaptırsam da Allahın izniyle evlenmeyi düşünüyorduk,yaptırmasam da.üstelik dile getirmedi ama eminim parantezlerimi de farkındaydı bence,sanırım bizler biraz daha kafaya takıyoruz bildiğimiz için.ama tabi şu da bir gerçek benim eskiye oranla özgüvenim daha fazla.inşallah sen de en kısa zaman da istediğin bacaklara sağlıkla mutlulukla kavuşursun.

çook mutlu oldum senin adına ne güzel. ben çok giremiyorum nete. ara sıra uğrayıp böyle güzel haberleri alınca çok mutlu oluyorum. bir bende inşallah senın yazdıklarını yazarım. sağlık durumun peki iyimi. yani eskisi kadar rahat hareket edebiliyor musun. ben yağ düşünüyordum. ama silikon daha mantıklı gelmiye başladı. tek korkum ben normalde çok hareketli biriyim. silikondan sonra eskisi gibi çok yürüyebilecekmiyim hareket edebilecek miyim diye endişeleniyorum

teşekkürler canım..sanırım sendin dimi,eskisi gibi hareket edilmiyormuş diyen,sana önceki sayfalarda sormuştum,ama yazmadın,hareket edilmediğini dr.dan mı öğrendin?merak ettim.sağlık durumum iyi,en baştan beri çok büyük sıkıntılarım şükür olmadı.şu an için illaki eskisi gibi rahat değilim çünkü daha 1 ay bile olmadı.ama ona rağmen rahatça dizlerimi bükebiliyorum,büküp karnıma çekebiliyorum,eğilebiliyorum,bacak bacak üstüne atabiliyorum,yere oturup,kolayca kalkabiliyorum.birtek şu an bacaklarımı altına alıp oturamıyorum,o da zamanla olur inş.bunlar 24 günde yapabildiklerim..

Keske muayene tarihi almissin hayirlisi olsun..doktorlari burdan konusmicaktik ama hangi doktorla gorusuceksin ozelden yazabilirsen sevinirim..

merhaba arkadaşlar. bikaç gündür giremedin siteye. bugün okuyorum yazılanları.

INNOCENCE özelden yaz demişsin ama daha özel mesaj yazma hakkıım yok. 100 mesaja ulaşmam lazım. nasıl söylesem sana? bi mail adresi ver bana istersen. ordan yazayım sana..

ZEYNEPROJEN sen de özelden sormuşsun bana. ama dediğim gibi özelden mesaj atamıyorum daha. istersen sen de özelden mail adresini ver bana. mailine yazayım cevabı. ya da başka çözümünüz varmı kızlar?

BLOMMA seni de artık çok merak eder oldum. hiç nete giremiyo musun acaba? benim muayene günüm yaklaşıyo ve herkesin durumumu daha da merak ediyorum. sabırsızım. Allahım sen bize yardım et, yanlış kararlar almamış olalım, sonu güzel bitsin,,

Iz kalmayacak ya da belli olmayacak kadar az kalmasini istiyorum ben insallah senin icin de oyle olur cunku onu kapatmakla ugrasmak zorunda kalmayalim..peki doktorla dolgu maddesiyle ilgili gorustun mu hic cunku ben yag enjeksiyonu olmayi kesinlikle istemiyorum gerekirse diye korkuyorum egrilik yok ama oranti icin gerekebilir diye dusunuyorum,dolgu maddesi tercih edebilir miyim acaba?? bi de biliyos ben dolgunlastirmak icin yaptirmak istiyorum sen silikon yaptirmis biri olarak ne dusunuyosun egrilik duzeltmede etkili oldugu kadar dogal ve iyi olur mu??

merhaba arkadaşlar. bikaç gündür giremedin siteye. bugün okuyorum yazılanları.

INNOCENCE özelden yaz demişsin ama daha özel mesaj yazma hakkıım yok. 100 mesaja ulaşmam lazım. nasıl söylesem sana? bi mail adresi ver bana istersen. ordan yazayım sana..

ZEYNEPROJEN sen de özelden sormuşsun bana. ama dediğim gibi özelden mesaj atamıyorum daha. istersen sen de özelden mail adresini ver bana. mailine yazayım cevabı. ya da başka çözümünüz varmı kızlar?

Cok tesekkur ederim keske :) cranberries_693@hotmail.com adresine yazabilirsin..

Iz kalmayacak ya da belli olmayacak kadar az kalmasini istiyorum ben insallah senin icin de oyle olur cunku onu kapatmakla ugrasmak zorunda kalmayalim..peki doktorla dolgu maddesiyle ilgili gorustun mu hic cunku ben yag enjeksiyonu olmayi kesinlikle istemiyorum gerekirse diye korkuyorum egrilik yok ama oranti icin gerekebilir diye dusunuyorum,dolgu maddesi tercih edebilir miyim acaba?? bi de biliyos ben dolgunlastirmak icin yaptirmak istiyorum sen silikon yaptirmis biri olarak ne dusunuyosun egrilik duzeltmede etkili oldugu kadar dogal ve iyi olur mu??

ben dolgu maddesine çok sıcak bakmadığım için,onu hiç konuşmadım,dr.da hiç bahsetmedi.eğrilik yoksa senin işin eminim daha kolay olur.
silikon doğal durur mu gibi bişey yok,silikon belli olmuyo ki,orantısız bi çıkıntı falan hiç yok.yani ben bi ara acaba silikon koymayı unuttu mu diye dalga geçiyodum.gayet doğal yani en azından benim öyle,kaslı falan bi görüntü hiç yok.ama zaman ne gösterir bilemem tabi.bi de şimdi ben sana ne desem yalan olur.dr.un ne derse onunla birlikte karar al,yani dr.dinlemekte fayda var.bana silikon iyi olur,belki sen de yağ. enj iyi durur,bilemeyiz..sen hangi dr.düşünüyosun bilmiyorum ama seçeneklerin arasında benim ameliyatımı yapan dr. da olsun derim,ameliyatı ona olmasan bile mutlaka görüşünü al,pişman olmazsın.

kızlar,resim koymayacaktım ama sizi gerçekten anlıyorum ben de bu süreçlerden geçtim.bu yüzden kırmayacam sizleri,resim koyacağım,bana bi tarif edermisniz?

KATREE_ iyi olmana çok sevindim ve bizleri habersiz bırakmamana. Sen çalışıyormuydun? Çalışınca işler daha zor biliyorsun o yüzden sordum.

katree resminin altına yorum yaptım canım benim ama burdan da tekrar söyleyeyim bayıldım bacaklarına.Güle güle kullan inşallah.Hep mutlu sağlıklı ol arkadaşım...darısı diğer isteyen herkese...

dior'cum kabul ettim,şimdi görürsün..
tekbenmiyim çok teşekkürler,çok sevindim inan böyle düşünmene.moralim daha da düzeldi:))

KATREE_ çok güzel görünüyor. Bunun ameliyat ile olduğuna inanmak güç. Yani o kadar iyi görünüyor. Sağlıcakla, mutlulukla kullan...

Back
X