Bacak dolgusu yaptıran var mı?

benim sorunum diz altlarımda.pantolon giyince bile aynaya bakınca rahatsız oluyorum.bakabildiğim kadarıyla silikon daha çok tercih ediliyor galiba.istanbul avrupa yakasında oturuyorum bu işlemler nerelerde yapılır fiyatı nedir bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

benim sorunum diz altlarımda.pantolon giyince bile aynaya bakınca rahatsız oluyorum.bakabildiğim kadarıyla silikon daha çok tercih ediliyor galiba.istanbul avrupa yakasında oturuyorum bu işlemler nerelerde yapılır fiyatı nedir bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

hoşgeldin.bu sorularının cevabı forumun sayfalarında mevcut cnm.biraz sayfaları karıştırman gerekiyo dr.ları, nerde olduklarını ve fiyatlarını öğrenmek için.

KATREE_ senin bacaklarında pek eğrilik yoktu sanırım. Ameliyat öncesi hallerini eklemen mümkün mü acaba?

DİOR,inan yazdığını okuyunca güldüm.ama mutluluktan canım...eğrilik yoktu sanırım yazmışsın ya,benim diz altı bildiğin parantezdi.yani ben öyle incelikten falan değil,eğrilikten yaptırdım.ama şimdi her aynaya baktığımda ve bunları duyunca diyorum ki dr.um iyi iş çıkarmış,zaten çok emindi,gün gün söylediği her şey tuttu.bir de aynı ameliyatı başka dr.lardan baktım,aynı ameliyat 1,5-2 saat sürerken onlarda,bu dr.aynı ameliyatı 4 saatte yapıyor,hastanede hemşirelerle konuştum,hepsi çok titiz özenle yaptığını söylediler,bundan hiç şüphem de olmadı,tanıyınca ilk konuşmadan anlıyorsun zaten detaycı ve çok dikkatli dr.olduğunu.ben ank.dayım,burda da çok dr var ama,ta ist. bu yüzden gittim ben.şimdi 2-3 ay sonra burun estetiği düşünüyorum,gene ist. aynı dr.a gideceğim kısmet olursa...

GÜLERER,fırsat ve imkanın olursa bencede bi görüş derim..bak bakalım benimkiler nasıllar ? :)

Katree.. resimlerne baktım.. süper olmuş bacakların yaa. inan çok beğendim ve çok özendim:) bi sorum olacak.ayak bilelerine yağ enjeksiyonu var değil mi? onlarda erime oluo muymuş. yani silikon kalmasın sonra sadece. orantısızlık olur mu? sordun mu doktoruna?

çok teşekkürler canım.evet var.illaki erime olacak,dr kendi de dedi.ama orantısızlık olmaz demişti,ben kaslı bi görüntü istemediğimi söylemiştim dr.da öyle olmayacağını söylemişti.

katre çok güzel olmuş, eski halinde sanki fazla bişey yokmuş izlenimi uyandırıyo. eyer harbi parantezlerdiyse iyi iş çıkarmış demektir. kaç paran gitti bacım. sadece düzeltmeye kaç ister acaba, gidersen sorarmısın benim için. sorunu biliyosun az çok yazılarımı okumuşsundur.

KATREE_resim yüklemişsin nasıl görebilirim ben kışın bu ameliyatı olmayı düşünüyorum bana yardımcı olabilirmisin?birde ağrıların geçtimi bacaklarını bükebiliyormusun? silikon hissediliyormu ameliyat izi ne durumda ltf.cevap yazarsan sevinirim.

Son düzenleme:
SILASI,mesajını okudum canım, sonunda ameliyat işini ilk defa eşime şakayla karışık söyleyebildim ol dedi ama ne kadar ciddi söyledi bilemiyorum.sana özelden mesaj yazmak istedim olmadı özele yazamıyorum.

Son düzenleme:
KATREE..
canım bacakların çok çok güzel olmuş ama yanlış anlamazsan bişey söylemek istiyorum. sanki biraz kalın mı olmuş yoksa hala şişlikler olduğu için mi ben yanlış gördüm.. ama şekli duruşu çok çok güzel canım Allah ım inşallah bize de nasip eder. güle güle gönlünce elbiseler etekler giy doya doya:)

amaanbe sen nasılsın bacaklarından mutlumusun etek metek giyyonmu bacı.

iyiyim gülerer sen nasılsın? valla memnun musun çok geniş bir soru olmuş, deniz kenarında memnundum mesela, her sene lanet ederek o şortu giymek zorunda kalıyordum bu sene köşe bucak saklanacak bir durumum yoktu sadece şurası şöyle olsa burası böyle olsa daha mı iyi olurdu dedim.öyle bakarsan çok memnunum. etek giymeye daha cesaret edemedim çünkü benim etek giymem için gerçekten güzel görünmesi gerekiyor eskisinden iyi olması ya da saklanmayacak hale gelmesi benim için yeterli değil çünkü etek, giyilmesi zorunlu bir kıyafet değil giymeyeni dövmüyorlar. bu kış planlıyorum giymeyi botlarla daha kolay olacak. ufak bir operasyon daha olursam yazın da hiç düşünmeden giyebilirim gibi geliyo. önlere biraz daha takviye lazım sanki. ama sen bana bakma ben duvarlardaki tabloları düzeltmeden geçmeyen bi tipim.
katre kemik yapımız benziyor anladığım kadarıyla, çok doğal olmuş ben cesaret edemezdim slikona güle güle giy herşeyini güzel günlerde:)

katre çok güzel olmuş, eski halinde sanki fazla bişey yokmuş izlenimi uyandırıyo. eyer harbi parantezlerdiyse iyi iş çıkarmış demektir. kaç paran gitti bacım. sadece düzeltmeye kaç ister acaba, gidersen sorarmısın benim için. sorunu biliyosun az çok yazılarımı okumuşsundur.

teşekkürler canım..valla çok para gitti 10.500 tl.ama en azından boşa gitmedi diyorum...eğer senin o çukurlukları süperdryla yaparsa ki öyle yapar,o da 5000-6000 gibi bişey tutar sanırım.ben varis çorabı giyiyorum,1 ay giy demişti,onu bekliyorum.

KATREE..
canım bacakların çok çok güzel olmuş ama yanlış anlamazsan bişey söylemek istiyorum. sanki biraz kalın mı olmuş yoksa hala şişlikler olduğu için mi ben yanlış gördüm.. ama şekli duruşu çok çok güzel canım Allah ım inşallah bize de nasip eder. güle güle gönlünce elbiseler etekler giy doya doya:)

teşekkürler..yok yanlış anlamam :) ama bana kalın gelmiyor,çok hissetmesem de belki hala şişlik vardır ama umarım bu hali değişmez,ben bu halinden çok memnunum..

iyiyim gülerer sen nasılsın? valla memnun musun çok geniş bir soru olmuş, deniz kenarında memnundum mesela, her sene lanet ederek o şortu giymek zorunda kalıyordum bu sene köşe bucak saklanacak bir durumum yoktu sadece şurası şöyle olsa burası böyle olsa daha mı iyi olurdu dedim.öyle bakarsan çok memnunum. etek giymeye daha cesaret edemedim çünkü benim etek giymem için gerçekten güzel görünmesi gerekiyor eskisinden iyi olması ya da saklanmayacak hale gelmesi benim için yeterli değil çünkü etek, giyilmesi zorunlu bir kıyafet değil giymeyeni dövmüyorlar. bu kış planlıyorum giymeyi botlarla daha kolay olacak. ufak bir operasyon daha olursam yazın da hiç düşünmeden giyebilirim gibi geliyo. önlere biraz daha takviye lazım sanki. ama sen bana bakma ben duvarlardaki tabloları düzeltmeden geçmeyen bi tipim.
katre kemik yapımız benziyor anladığım kadarıyla, çok doğal olmuş ben cesaret edemezdim slikona güle güle giy herşeyini güzel günlerde:)

teşekkürler,valla ben de bi ara cayacaktım fikrimden ama iyi ki vazgeçmemişim diyorum şimdi.. :)

Back
X