Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim sorunum diz altlarımda.pantolon giyince bile aynaya bakınca rahatsız oluyorum.bakabildiğim kadarıyla silikon daha çok tercih ediliyor galiba.istanbul avrupa yakasında oturuyorum bu işlemler nerelerde yapılır fiyatı nedir bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
KATREE_ senin bacaklarında pek eğrilik yoktu sanırım. Ameliyat öncesi hallerini eklemen mümkün mü acaba?
Katree.. resimlerne baktım.. süper olmuş bacakların yaa. inan çok beğendim ve çok özendim:) bi sorum olacak.ayak bilelerine yağ enjeksiyonu var değil mi? onlarda erime oluo muymuş. yani silikon kalmasın sonra sadece. orantısızlık olur mu? sordun mu doktoruna?
amaanbe sen nasılsın bacaklarından mutlumusun etek metek giyyonmu bacı.
hoşgeldin.bu sorularının cevabı forumun sayfalarında mevcut cnm.biraz sayfaları karıştırman gerekiyo dr.ları, nerde olduklarını ve fiyatlarını öğrenmek için.
katre çok güzel olmuş, eski halinde sanki fazla bişey yokmuş izlenimi uyandırıyo. eyer harbi parantezlerdiyse iyi iş çıkarmış demektir. kaç paran gitti bacım. sadece düzeltmeye kaç ister acaba, gidersen sorarmısın benim için. sorunu biliyosun az çok yazılarımı okumuşsundur.
KATREE..
canım bacakların çok çok güzel olmuş ama yanlış anlamazsan bişey söylemek istiyorum. sanki biraz kalın mı olmuş yoksa hala şişlikler olduğu için mi ben yanlış gördüm.. ama şekli duruşu çok çok güzel canım Allah ım inşallah bize de nasip eder. güle güle gönlünce elbiseler etekler giy doya doya:)
iyiyim gülerer sen nasılsın? valla memnun musun çok geniş bir soru olmuş, deniz kenarında memnundum mesela, her sene lanet ederek o şortu giymek zorunda kalıyordum bu sene köşe bucak saklanacak bir durumum yoktu sadece şurası şöyle olsa burası böyle olsa daha mı iyi olurdu dedim.öyle bakarsan çok memnunum. etek giymeye daha cesaret edemedim çünkü benim etek giymem için gerçekten güzel görünmesi gerekiyor eskisinden iyi olması ya da saklanmayacak hale gelmesi benim için yeterli değil çünkü etek, giyilmesi zorunlu bir kıyafet değil giymeyeni dövmüyorlar. bu kış planlıyorum giymeyi botlarla daha kolay olacak. ufak bir operasyon daha olursam yazın da hiç düşünmeden giyebilirim gibi geliyo. önlere biraz daha takviye lazım sanki. ama sen bana bakma ben duvarlardaki tabloları düzeltmeden geçmeyen bi tipim.
katre kemik yapımız benziyor anladığım kadarıyla, çok doğal olmuş ben cesaret edemezdim slikona güle güle giy herşeyini güzel günlerde:)